Skandinaavit USA:n kisoissa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja kede -57, 18.3.2015.

  1. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Pakko avata pientä keskustelua tältäkin saralta, kun tuolla NHRA kisoissa kuitenkin nähtiin edellisessä skabassa, Gatornatseissa, oman maammekin kisaaja ajamassa. Ja pohjoismaista oli kaikkiaan hienosti kisaamassa, yhteensä 5 kuskia.(Ålund, Fredlund, Olsen, Leanders ja Lindberg)

    Naapurimaamme TMFC veljeskaksikot, eli Leanders bros ja Lindberg bros, ovat tehneet huimaa jälkee kahdessa viime kisassa. Voitot molemmista :D Gatorssit vei Leanders ja Lindberg nappasi meriitteihinsä tuolta hienon paalupaikan ja loppunopeuden ME-vauhdit 268,71mph (tosin heidän EE on 268,86mph 8) ). Ja vieläpä Lindbergit voitti tuon edellisen osakilpailun. Joten metsku Funnyt on äijillä hallussa. Onnea koville tiimeille ja kuskeille täältä!!

    Ålund nappasi kanssa pudotuksissa kovan päänahan, voittamalla ekalla rundilla viime vuoden PS-mestarimimmin Erica Endersin. Vaikkei tie vienyt sitten seuraavaa rundia pidemmälle, niin kova ukko kepittää tuo Jimmykin.

    PS-Prätkien skandinaaviedustajat haki nälkäisenä niitä kutosen aikoja, vaan ei nipistys nyt ihan riittänyt. Varmastikin ultrakovaan tasoon on vielä hieman viilaamista ja kalustossa taitaa tulla tasoitusta hieman.

    Että tällaisia tarinoita. Seuraavassakin NHRA skabassa nähdään skandinaaveja kisaamassa, joten odotellaans niiden antia.
     
  2. triniemi

    triniemi Gearhead

    Listaan lisäisin heti Tomi Laineen, joka hyörii Drew Skillmanin Pro Stockin kimpussa. Skillman vetäisi avauskisassa finaaliin asti, jossa voiton vei tiukasti Jason Line. Luunkova suoritus joka tapauksessa sekä kuskilta, että tiimiltä.
     
  3. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Toden totta, kompataan täysin tuota. Viime vuonna käytiin Gatorsissa äimistelemässä tuonkin tiimin touhua ja Tompan ammattimaista otetta tiimin useiden autojen kimpussa.
     
  4. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Tänään siellä ison veden takana taas pääsee 4kpl (Ålund, Olsen, Lindberg ja Leanders) skandinaavi-kuskeja metsästämään NHRA menestystä. 4-ratainen kisa, joka on erikoinen jo sinänsä.
    Tietty Tomi Laineen säätötyötä tarjolla lisänä PS-ryhmässä.
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Jonnie Lindberg 5.361 ja loppari 272.01
    Huomenna pudotuksissa sitten 5.4 minimissään ja Manzon ennätys on historiaa.
    Uskomaton suoritus!
     
  6. homer

    homer Double Gearhead

    Ajaakos Lindberg koko sarjan ison veden takana?
     
  7. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

  8. BBC

    BBC Guest

    Hieno homma että jenkeissä tapahtuu uudistusta NHRA hommissa ja vielä Eurooppalaisten toimesta.

    Laukkasen Tero pitäs saada sinne Pro Modin kanssa "ruutaamaan", niin vois olla ainakin loppunopeus ennätys Suomalaisen nimissä,....

    AH
     
  9. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  10. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Wally sai pikkuveljen, voi olla että perhe kasvaa kesän aikana lisää.
     
  11. JuhaKuu

    JuhaKuu Gearhead

    Aika lahjakkaita kavereita, ei kauvon mennyt kun saivat haltuunsa ameriikan radat, vaikka ne ovat hänen omien sanojensa mukaan erinlaisia pidolta sekä preppaukseltaan.

    Komiata kaikin puolin.
     
  12. kede -57

    kede -57 3rd gear

    On kyllä tosiaan huikeaa ihailtavaa jätkien meno ja meininki. Kohtalaisen reippaasti saavat seuraajia tuolla somessa ja kannattajat sekä sponssit tuntuu työntyvän nyt syliin. Onnea täydellisestä viikonlopusta vaan Lindbergeille ja koko tiimille.
     
  13. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Kenpä varmaksi tietäis :odroll: , mutta voinee alkaa heitäkin kutkuttamaan näin tehdä, kun nuita voittoja ropisee näinkin upeasti.
     
  14. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

    Ei ole tullut seurattua tätä viimeaikoina niin tarkkaan kuin ennen, mutta milläs kytkimellä Lindberg Brossit ajaa? Onko Leandersien?
     
  15. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Kyllä- ainakin kirjoitetun tiedon mukaan. Ei nyt fyysisesti o tullut tarkastettua tämän päivän tilannetta. 8)
     
  16. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Leandersin kytkin heillä(kin) on.
     
  17. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

    Se vain ei ainakaan sitten niiden kysyntää huononna tämänkaltainen alkukausi ;)
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Täydellinen viikonloppu Jonnielle, molemmat ennätykset haltuun, lajittelun ykkönen ja koko kisan voitto sekä nousu TAFC:n pistejohtoon. Toistaiseksi Jonnie ei ole ajanut divarikosija, mutta jos mestaruutta havittelee, niin niitäkin on joku ajettava.
     
  19. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Etenee kausi nopsaan kun taas jo mennään NHRA:ssa. Nyt Vegasissa.

    Tällä kertaa ainoastaan Ålund näyttää olevan skabaamassa,joten tsemppiä "yksinäiselle sudelle" Pro Stockissa.

    PDRA puolellahan tuo Flamholc on kisannunna alkukauden kanssa, mutta hieman laihemmin tuloksin ja säätkään eivät o kisaamista suosineet. Tänä viikonloppuna hänkin Pro Extremessä mukana Rockinghamissa. Peukkuja ajoihin.
     
  20. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Taas yksi NHRA skaba, O´Reilly Nat´s, vetäisty läpi ja kolme kovaa ruotsalaista oli koittamassa menestyä hyvin. Aika nappiin meni osittain, muttei ihan kirkkainta kruunua tällä kertaa.

    TMFC:ssa Lindberg ja Leanders brossit edelleen vedossa. Jonnie lajittelu ykkönen ja Ulf nelonen. Eliminaattoreissa Jonnie sheikkasi pahoin ja putosi tokalla rundilla, mutta Ulfin tie vei aina finaalin asti, josta heltisi kakkossija. Ganska bra. Ja Lindberg kirkkaana pisteykkösenä tällä hetkellä.

    Pro Stockissa Ålundilla oli kovempaa, mutta kaaviossa mukana sijalla 14. Noutaja tuli ekalla rundilla.
     

Kerro tästä muillekin!