Skinnars Verkstad Plymouth Cuda 1:25 *wip*

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Rekkuriepu, 11.10.2020.

 1. Rekkuriepu

  Rekkuriepu 3rd gear

  Iso kiitos SQ, kuvistasi on paljon apua tähän malliin. Hauska juttu, että olet ollut samassa puuhassa jo vuosia aiemmin.

  Pahus kun en ihan varmaksi näe takaviistokuvasta, onko alla vielä lehtijouset vai esim 4-link tai kierteiset jousetko? Joku ehkä osaisi kertoa, oliko säännöissä jotain pykälää tähän? Ja olikohan takapenkki heivattu varastoon kaarien tieltä? Myöhemmin kai ainakin, jos takarenkaita isonnettiin?

  En mä kehtaa soitella sinne Skinnars-pajalle näitä kyselläkseni...
   
 2. SQ

  SQ Gearhead

  Niin, toiset haaveilee ja toiset tekee. ;)
  Mä nakkasin sulle s-postia äsken. Niiden kuvien perusteella lehtijouset ja ainakin isojen renkaiden aikaan ilman takapenkkiä.
  Sen verran takaisin otan noita mun edellisen viestin sanoja, että onhan se jo tuossa mun ite laittamassa linkissä B/MS tarrat kyljessä ja vielä 440 konehuoneessa, eli Hemi tuli myöhemmin kuin luokkamuutoksen yhteydessä.
  Yksi pieni detalji, mikä mulle tulee aina mieleen tuosta autosta on vanteet ja niiden "eriparisuus", eli kiiltävät edessä ja satiinipintaiset takana. :)
  Aloitusviestiin vielä kommentti, ettei toi ole koskaan ollut kilvissä, eli ei ajettu katukisoja (ainakaan virallisia), vaan aina MS/SS.
  Toi kokomusta raidoilla ja "Skinnars Verkstad" teksti valkoisin palkkikirjaimin ovessa + skoopissa on se ikonisin versio, sellaisen mäkin (joskus vielä) teen tuosta omasta mallista, mutta luultavasti hemillä. Tää ketju on hyvä motivaattori. :) Toi Juhan Sarlin-Camaro aikoinaan FCMA:n foorumilta bongattuna oli se lähtölaukaus mulle edes ideoida mallintaa tätä ja Rosen-Camaroa.
   
  Muokattu: 18.10.2020
  Rekkuriepu tykkää tästä.
 3. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Facessa "Suomi Drag Racing, then & now" -ryhmässä paljon juttua ja kuvia autosta. Pappa-Skinnars on myös aktiivinen jäsen siellä.

  [​IMG]
   
  TN, Rekkuriepu ja SQ tykkäävät tästä.
 4. SQ

  SQ Gearhead

  Kiitos! Ihan huippukuvia ja juttuja! Erityisen hienoa, että on julkinen ryhmä, niin pääsee näkemään/lukemaan tällanenkin jäärä joka ei face-tunnuksia ole koskaan hankkinut. :)
   
  PPRCuda tykkää tästä.
 5. Rekkuriepu

  Rekkuriepu 3rd gear

  Kiitos myös, PPRCuda, hyviä kuvia löytyi sieltä. Mulla on tunnukset faceen, mutten ollut hoksannut etsiä noita kuvia ja juttuketjuja.

  Ja SQ:n kanssa jo emailailtiinkin :)
   
 6. starcraft

  starcraft Gearhead

  Cudassa on ollut tekniikkana välillä hemi ja välillä 440. Kilvissä ei ole ollut koskaan Suomessa, vaan on aikoinaan tullut kilpuriksi suomeen. Nyt käsittääkseni autossa on taas 426 hemi, vaikka ei ole radalla ollut aikoihin.
   
 7. sbm396

  sbm396 3rd gear

  Jollain dusterilla Micke ajoi itse street luokkaa siinä koneena 477 kulki parhaimmillaan jotain 8.6-8.7 taitaa olla jo 10v aikaa
   
 8. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  http://www.skinnars.com/duster.html
   
  Herje tykkää tästä.
 9. Rane 66

  Rane 66 Gearhead

  Kelainen Cuda oli Ulf Hultholmin.
   
  Grumpy old man tykkää tästä.
 10. Rekkuriepu

  Rekkuriepu 3rd gear

  Jotensakin tähän tapaan. Tekstit onnistui suht hyvin. Sponssikuvia mä hieroin kauan, mutta kai nekin kelpaa. Konepellin maalaus on mennyt nyt ketuiksi kahdesti, tulee laikkua ja röpelöä yms. Mä en oikein tiedä, mikä siinäkin nyt on niin vaikeeta.

  Väkertelin tuossa hetken 1:25 Ford Pickup '37:n kimpussa, ja nyt voin taas jatkaa tätä Cudaa. Yhdestä valokuvasta havaitsin, että ennen takapyörien isontamista Per-Allanin autossa oli ainakin takapenkin selkänoja vielä matkassa mukana, joten sovittelin sen tuonne sisukseen. Vähän piti muokata tilaa renkaille.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  jarkko359, Tunaman, Jarde1 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. Rekkuriepu

  Rekkuriepu 3rd gear

  Nyt ei ole enää paljonkaan keskeneräinen. Scooppiin nuo kolme väriraitaa, niin eiköhän se sitten siinä ole.

  Joissain oikean Cudan kuvissa näkyy takapuskurin tarra, jossa lukee jotain? USA liput tekstin molemmin puolin? Samoin takalasissa on joku slogan, mutten saa siitäkään selvää. Ne olisi vielä voinut kehitellä dekaaleiksi, mutta mikä mahtaa olla teksti?

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  WBBC, pe-le, z 900 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!