SMS Auto Fabrics

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jalluvaari, 22.1.2009.

  1. Ahis

    Ahis Gearhead

    No hyvä että edes jotain sieltä saatte, toivottavasti puikelonkin paffit saapuu, edes joskus :)
     
  2. coupe

    coupe Gearhead

    Tuli se joulu sit tänään 8)

    Todella hienot ovipahvit !! :D :D
     
  3. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Vai että homma taas toimii. Täytyykin pistää pari tilausta menemään! 8)
     
  4. coupe

    coupe Gearhead

    Joo, kyllä se toimii, jos 14 kuukauden toimitusaika ei ole liikaa.

    Veikkaan että ovipahveissa tökkii edelleen mutta muu kama tulee suht järjellisissä toimitusajoissa.

    Sinänsä harmi homma sillä tavara on ERITTÄIN laadukasta ja asiallista mutta noi toimitusajat vähän tahtoo lipsua....

    Varmaan ostan jatkossakin Dougilta kaikesta huolimatta mutta maksamiseen käytän Paypalia. No more Visa.
     
  5. coupe

    coupe Gearhead

    Toivottavasti muutkin ovat jo saaneet ovipahvejaan ja voidaan alkaa ihmetellä seuraavia haasteita 8)

    Eli Pontiacin alkuperäiset ovipahvit oli ihan kirjaimellisesti naulattu oviin mitä kovasti ihmettelin. Näissä uusissakin ovipahveissa on valmiina sellaiset rivoitetut "naulat". Ei siis ruuveja tai klipsejä.

    Koska en ajatellut tehdä museoautoa ja käyttää vasaraa ovipahvien asennuksessa olen tässä pohdiskellut olisikohan noille "nauloille" olemassa jotain sopivaa vastakappaletta jotka voisi porata oviin ja sitten napsauttaa nämä ovipahvit niihin.

    Eli onko muilla tälläisiä naulahaasteita ja mitä idiksiä niihin ...?
    Vai kaikilla tietysti jotkut kivat klipsit :cry:
     
  6. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Tänään tuli ilmoitus, että olis paketti lähtenyt SMS;ltä, B 58;n ovipahvit vihdoinkin matkalla.
    :D :D :D

    Kyllä on projekti vaatinut lukemattomia sähköposteja rapakon taakse ja imenyt kaikki mahdolliset neuvottelutaidot, kehumisesta uhkailuun. Toivottavasti ovipahvit ovat aiheutuneen vaivannäön arvoiset. Kaikki joilta lähetykset tulematta, kiivasti vaan viestiä SMS:lle, joka viikko. Jakuva rummutus ja lakimiehen maininta neuvotteluissa toi kummasti vauhtia hommiin. Nyt vaan odotellaan "joulun" saapumista. n. 16 kk tilauksesta, ripeää toimintaa ?
    :D :D :D
     
  7. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Tänään sain lähetyksen SMS:ltä, Buickin ovi verhoilut tuli laatikossa, materiaalit kaikki irrallaan ja rakennus-sarjana, jumal...a kyllä v.....ti ku aukasin paketin. Yli puoltoista vuotta tapellu SMS;n kanssa ja maksanut täyden hinnan oviverhoiluista jotta olis viimesenpäälle ja sit laatikollinen kasa rypistyneitä matskuja. Kyllä on koko syvältä äijien touhut. :mad: :mad: :mad:
    Taas alkaa sama sähköpostirumba, et sais ees jonkinmoista hyvitystä kun oon maksanu valmiista ovipahveista ja tulee vaan pelkät matskut. :poff: :poff: :poff:
     
  8. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    no joo, mulle tuli siis pahvit kokonaisena galaxieen 8kk odottelun jälkeen. Maksoin lisämaksua 200 USD, löysivät myös "hyväkuntoiset metallisosat pahveihin!", Kuis ollakkaan takapahveissa ei ollu metallisosia... etupahveissa sentään oli ... kun siis omia heikkokuntoisia en viitsinyt lähetellä, NOh, arvakaapas missa kunnossa oli ostamani metalli osat. Täysin kaatis kamaa ! Sitten kuukauden parin väännön jälkeen lähettivät penkin päälisten mukana "nyt olemme löytäneet hyvät "
    metalliosat.. Noh ne oli "uusia" joku vääntänyt vähän sinneppäin muotoisia :wc: melkeen käyttökelpoisia..
     
  9. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    -63 Pontiac Catalina safariin tilattiin viime joulukuussa oviverhoilut ja paljon erilaista vinyyliä metritavarana sisustan verhoiluihin... okei, Visaahan höylättiin toki heti aika lailla ja odottelu alkoi..muutamien sähköpostikyselyiden jälkeen tuli ilmoitus että verhoilut olivat matkalla Floridaan kontituspaikalle, jihuu, hieno homma, saadaan auto kasaan! noh..kontti jossa lähetys tuli rantautui toukokuussa ja mitä perskelettä, ainoastaan ovien verhoilut saapuivat, mytyssä yhdessä isossa, litteässä laatikossa, (hienot nahat kyllä ovat kunhan rypyt oikaistaan!) metritavarasta ei hajuakaan..selevä, digikameralla lähetyksestä kuvia ja Doughille viestiä. Aikaa kului viikon verran ja tuli vastaus että yleensä tällaiset lähetykset tulevat kahdessa laatikossa..meni taas viikko ja laitoin meiliä että mitä tehdään, vinyylit maksoivat paljon ja todellakin tarvitsen suht pikaisesti ne jotta auto valmistuisi tällä ajokaudella, laitatko tulemaan Suomeen USPS lentorahtina kun kontin lähtö viivästyy vasta syksyyn, pistetään rahtikulut 50-50. Okei, vastasi Dough, rahti maksoi 120 taalaa ja kulujen splittaus onnistuu! ja taas kysyttiin Visa numeroa...hiukan hammasta purren se taas annettiin ja mikä olikaan seuraus, Visaa veloitettiin 120 taalan edestä!! WITTU! taas meili Doughille, alkoi olla jo aikas kiukkuinen....lupasi palauttaa puolet maksusta (hyvitystähän ei toki vieläkään näy) okei....taas odottelua kunnes tänään tulee sähköpostiin Tracking number ja kas kummaa, paketti on nyt matkalla FLORIDAAN vaikka joka meilissä on mainittu toimitusosoitteeksi meidän kotiosoite...No taas lähti astetta kiukkuisempaa meiliä Doughille, katotaan miten homma etenee!!
    joskus tää harrastus vaan tökkii.. tämmöinen hidas hämäläinenkin alkaa jo kierroksien puolesta olla kohta rajottimella!

    -Jamppa
     
  10. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Perhana täytynee meikäläisenkin alkaa kysellä onko vinyylit saapuneet kontituspaikalle, Visaa on höylätty jo ties koska..
     
  11. SamiL

    SamiL Gearhead

    Jos Dougia jokaisessa sähköpostissa nimitetään Doughiksi (=taikina), niin ei ole ihmekään että hidastelee :soosoo:
    No, joskus eivät myyjiin tehoa postit, joskus taas eivät asiakkaisiin...
     
  12. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    näinhän se asia on! :D
     
  13. Milestone

    Milestone Gearhead

    Aika hämmentävä viestiketju - pistää miettimään muita vaihtoehtoja..
    Onko kellään kokemuksia 2010 tilauksien / toimitusten onnistumisesta?
    - niin vai onko niitä siis vielä edes toimitettu .. :rotfl:
     
  14. JJ

    JJ Gearhead

  15. fordever

    fordever 1st gear

    Tilasin kevät talvella verhoilu kankaita -70 malliseen Fordiin Original Auto Interiors :lta ( www.originalauto.com ). Kevin niminen heppu palveli ja toimitus/asiointi oli huippu luokkaa, Sähköposti keskustelut kulki sutjakasti ja toimitus oli nopea. Kysyin hinnat myös SMS:ltä ja tuo Original Auto Interiors oli myös himpun edullisempikin. Oma kohtaisten kokemusten mukaan pisteet tuonne!
     
  16. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Tarinahan jatkuu, viimeiset (tammikuussa visalta höylätyt ja toukokuussa tullatut, mutta paketista puuttuneet) vinyylit saapuivat suomeen heinäkuussa... UPS:lla, vaikka meilitse oli molemmin puolin sovittu moneen kertaan, että USPS:llä (jotta pääsee itse papereiden kanssa tullauksen väliin). No UPS tullasi ne kuten SMS oli lähetteeseen laittanut tuotteiden hintaan rahdin... joten taas tuli lisäkuluja, joista nyt 14,15 e kiistanalainen, kun tullauksen tehnyt virkailija myöntää virheen tullauksessa ja siinä, että asiakkaaseen ei oltu yhteydessä ennen tullausta, kuten on sovittu.

    Tavarat (ja upeat sellaiset) on nyt kotona, Luottokunnan selvittelyosasto selvittää suoraan SMS:n kanssa yliveloituksia ja jos homma menee hyvin, meille ylimääräisiä kuluja tuli "vain" 70 euroa (siis ostohinnan, rahtien, alv + tullin lisäksi, jotka siis oli otettu huomioon) ja jos huonosti, niin vielä 52 euroa lisää.

    SMS:n pomon selitys oli, että he tekee hyvää työtä ja paljon, joskus saattaa sattua virheitä. Jep... tarinan loppu oli onnellinen, toki sillä extrmaksulla ois ostanut tankillisen gasoa lisää, mutta sen rinnalla, että maksetut kamat ei tule ollenkaan, oli pakko suostua johonkin kompromissiin... mut MUISTAKAA TALLETTAA KAIKKI (SÄHKÖPOSTI)KIRJEENVAIHTO MAHDOLLISIA SELVITTELYJÄ VARTEN.
    Ja jos maksatte visalla, niin ongelmien ilmetessä, ottakaa yhteyttä Luottokunnan neuvontaan, sieltä saatiin erittäin asiallista palautetta ja apua.
     
  17. Ck

    Ck Gearhead

    Viime marraskuussa tuli syyskuussa tilaamani kankaat, puolet oli sentään oikeaa väriä. Douggi lupas lähetellä uudet oikeat mahdollisimman pian.

    Nyt on 7-8kk odoteltu ja silloin tällöin pistän mailia että joko nyt sais ne lähtemään. Kai ne sieltä joskus :rotfl:
     
  18. solar4

    solar4 2nd gear

    Muistan kyllä nähneeni uudemmankin ketjun, mutta tämä oli ainoa jonka haku löysi. Tuodaan se siis takaisin ylös..

    Onko kukaan saanut tavaraa (valmiita ovipaneleita) tuolta ulos viimeisen vuoden aikana? Mulla on ollut tilaus sisällä loppuvuodesta 2012 ja täytyy sanoa että välillä olen jo unohtanut sellaisen olevankin.. Marraskuussa sain kyselyyn viestin että 6-8 viikkoa ja sen jälkeen viimeistelyssä muutama viikko. Nyt viestiin tuli vastaus että kestää vielä tovi, joutuvat tekemään jotain erikoistyökaluja mun tilausta varten.

    Alkaa haiskahtamaan. Maksu oli Paypalin kautta, mikä muuten ok, mutta valitusaika taitaa olla ollutta ja mennyttä. Sähköpostit on toki kaikki tallessa eli luottokunnalle tuota voisi esittää huijauksena. En vain viitsisi mokomiin lähteä siinä toivossa jos saisivat joskus nuo ihan aikuisten oikeasti tehdyksikin.
     
  19. B 49

    B 49 Gearhead

    Täyspaska lafka. Mulla ei mennyt kuin 1,5 kk ylimääräistä metritavaratilauksessa, yhtä materiaalia. Kehtas vielä yrittää rahdista laskuttaa 105$ lisää sovitun 175$ päälle. Toivottavasti ei tarvii uudestaan asioida. Laskutus toimii nopeasti, muulla ei ole sitten niin kiirettä.
     
  20. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    hidas mutta laadukas firma on kyllä SMS. SMS lähetti mulle 2 v sitten pienen viteo kameran SMS logoilla, sillä piti mun kuvata galaxieni , ja esitellä auto, mutta tuota, tankero enklantini oli niin karseeta että en kehdanny lähettää ko viteota ollenkaan :O)
     

Kerro tästä muillekin!