SMS Auto Fabrics

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jalluvaari, 22.1.2009.

  1. solar4

    solar4 2nd gear

    Mjoo joku kuukaus ylimääräistä mulla meni metritavaratilauksessakin, mutta senkin jälkeen nyt noi ovipahvit olleet yli vuoden teossa vaikka samaan aikaan tilattu.

    Lähinnä siis alkoi epäilyttämään että mahdanko mokomia saada ollenkaan. Sähköpostiin vastaava ukkeli kukkelikin vaihtui joskus kesän jälkeen.
     
  2. solar4

    solar4 2nd gear

    Kyllä nyt on pakko todeta että välttäkää ihmiset tuota paikkaa, tulee vaan samat sepustukset toisensa jälkeen. Hyvitystäkin kyselin mutta tuli vaan kommentit miten on aikaa ja rahaa jo käytetty ja tilaus on "moving on as scheduled". Aika mielenkiintoinen schedule jätkillä kun alkuperäinen toimitus piti olla vuosi sitten!

    En tiedä miten paypal tai luottokunta noin vanhoihin asioihin enää ottaa kantaa, mutta nyt olis hyvä olla joku pelote noille janttereille. Stna.
     
  3. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

  4. Suzystarlight

    Suzystarlight 1st gear

    Hei,

    ajattelin jakaa myös kokemukseni vastikää SMS Auto Fabrics firkaman kanssa asioinnista.

    Kangas näytteiden tilaus sujui jouhevasti ja ne tulivat nopeasti. Tilaus tehtiin ja rahat kelpasivat myös heti.

    2,5 kk odottelun jälkeen vastaus Dougilta oli viikko toisensa jälkeen että katsotaan ensi viikolla.

    Kun isäntä sairastui, astui kakkosketju lavalle, joka tässä tapauksessa oli se äkäisempi kappale. Verhoilija odotti jo käkkylän kankaita.

    Ilmoitin SMS:lle että olen odottanut kankaitani riittävästi ja haluan ne nyt tai kauppa peruutetaan. Sain vastauksen jossa tällä kertaa Mr. Ben kertoi että heillä on asiakkaita jotka odottavat kankaitaan mukisematta yli 6kk. Miksi en voisi vielä odottaa viikkoa? Tätä ennen meillä oli takana 8 kyselyä kyseisistä kankaista.

    Verhoilijani kertoi kyseisestä firmasta seuraavaa: tilausvaiheessa kangasta ei vältämättä ole edes olemassa sillä varastointi on yrittäjälle kallista puuhaa kun valikoima on laaja. Asiakasta viivytetään mahdollisimman pitkään jotta kudontaan saataisiin kerralla isompi määrä kangasta (=useampi tilaaja) tämä kun on halvempaa eikä matsku jää varastoon lojumaan kun se on jo myyty. Aina löytyy asiakkaita jotka kiltisti odottavat kuukaudesta ja jopa vuodesta toiseen kankaitaan ja hyväksyvät erilaisia selityksiä.

    Minäpä siis vastaamaan Benille että no jopas, ootellaan viikko ja jos marraskuun vika päivä ei minulla ole kuljetusfirman Trackin number sähköpostissa niin ei hyvää heilu. Vielä Ben siellä vinguskeli jotain mutta totesin että juttu lähtee vireille kyseisenä päivänä tasan klo:16.00. Joko kangas toimitetaan nyt tai sitten sitä ei tarvita lainkaan.

    ...ja kas yhtäkkiä kankaat olivatkin matkalla viikossa. SMS auto fabricsin katteet saattoivat pienentyä mutta se lienee ei ole maksavan asiakkaan ongelma.

    Joten älkää jääkö odottelemaan kyseisen firman tai kenenkään muunkaan toimittajan lupauksia. Soitto luottokuntaan auttaa ja he osaavat neuvoa yksityiskohtaisesti kuinka toimia ja ovat apuna. Kaikki sähköpostit ja selitykset talteen ja todisteeksi. :pinup:
     
  5. ramtouch

    ramtouch 3rd gear

    20 Syyskuuta tilattu ja maksettu kankaat -61 soton penkkeihin, ja 14 Lokakuuta UPSin sälli soitteli ovikelloa kangasloota kainalossa. No Problem tässä keississä.
     
  6. Vesiapina

    Vesiapina 3rd gear

    Tilasin keväällä SMS:ltä 1955 Packardiin penkkien ja kojelaudan verhoiluun kankaat, nahat, vinyylit ja terenauhat. Arvioitu toimitusaika, milloin paketin piti olla mulla kotona oli 4 viikkoa. Loppujen lopuksi aikaa kului 6 kuukautta.

    Aikamoista selittelyä sähköposteissa, mutta onneksi tuli perille ja materiaalit näyttää siltä miltä pitikin. Hyvä ettei ollut kauhea kiire sisustan kanssa, eli jos on aikaa odottaa niin kyllä sieltä ihan kunnon tavaraa saa.

    Arvioituihin toimitusaikoihin ei SMS:n kanssa voi kuitenkaan luottaa. Ei mua haittais jos ne rehellisesti sanois siellä, että menee 6kk, mutta kyllähän se välillä alkoi pelottamaan, että mahtaakohan ne tavarat tulla ikinä. :p
     

Kerro tästä muillekin!