Snow Monster chevy 454 cid isolohkolla :)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja -TAPSA-, 25.3.2004.

  1. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    "Juuri kun luulimme että kaikki mahdolliset versiot "23 T-fordista on nähty, saimme käsiimme kuvat Snow monsterista.
    Harvinaisemman ulkonäön lisaksi kannattaa ihmetellä laitteen rakentajan lars erik lindbergin uutteruutta,sillä aikaa kului vain kolme ja puoli kuukautta auton modifioimiseen "hankikelpoiseksi!.

    Snow Monsterin runko on volvo duetista, jonka etupäähän on liitetty super bellin neljä tuumaa laskettu etuakselisto. ohjausakselisto on puolestaan lynx-moottorikelkasta.
    Voimansiirron loihtiminen tyhjästä oli ehkä työläin vaihe. Loppujen lopuksi se onnistui rakentamalla ketjuveto taka-akselilta vetäville teloille. Takapään jousituksessa hyödynnettiin Artic-cat moottorikelkan vastaavia osia.

    Takaakseli löytyi puolestaan volvo 240sta, joka sopi kaventamisen jälkeen paikalleen.Niinikään volvosta löytyi sopivia osia jarrujärjestelmään.

    Ennenkuin 454cid isolohko sopi paikalleen, jouduttiin duettin runkoa pidentämään 30cm, koska perään piti mahtua vielä vaihdelaatikko,valittiin vakanssiin lyhyt th-350 Hurstin shifterillä.

    Jotta kinoksiin ei varmasti juututtaisi,päätti lars ruuvvata vielä isolohkon piristeeksi Littlefieldin remmiahtimen, kun kaksi holleyn 750cfm oli vielä liitetty järjestelmään , oli myllyn polttoaineen saanti jotakuinkin turvattu. Kansan kielellä sanottuna ; 7,5l padassa on n; 550-600 hevosta. se takaa sen ettei Snow Monsteria ihan heti ohiteta laduilla,vai missä tällä sitten ajetaankin.

    Tälläinen vehje on sitten HOT ROD & ROCK SHOW;ssa Pirkkahallissa 17.-18.4.04 esillä :smile:

    http://www.custommotorshow.se/upload/snowmonster.jpg
     
  2. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Toi pitäs kyllä nähä.
    Vetää vertoja jo tän kylän hulluimmalle vehkeelle, hinattavalle saunalle...
     
  3. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Perskele, ei oo Warree vielä mietitty mutta Hiace projekti on käyny mielessä :smile:
     
  4. rt72

    rt72 1st gear

    viime kesänä liikku keltanen taunus, minkä perässä oli taunuksesta tehty sauna :lol:
     
  5. wayne

    wayne 1st gear

    Kyllä tuommoisella kelkalla kehtaisi ajella
     
  6. Skipe

    Skipe 1st gear

    VOEE mahototon meininki.. Tuli cruisailuun uusi ulottuvuus, vaikka umpihangessa keskellä mettää. Hard cruising!! [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!