Sopiiko kasassa oleva moottoripyörä farmariautoon?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Motor & Parts, 10.5.2014.

  1. paja1

    paja1 Double Gearhead

    oon joskus tainnut tämän kirjoittaa tänne aikasemminkin... mutta satamassa olin tarkastamassa tuontiautoja vuosia sitten ja ihmettelin kun yhessä corsassa oli maavara aika vähissä takana. eikä ihme kun kyytiin oli survottu kaivinkoneenkauha :rotfl:
     
  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Rahti tonnin + huolinta

    corsa ja laiva lippu 300 - lomareissu





    En muista missä oli juttua, kaiketi joku oli amerikassa romikselta ostanut tekniikan ja pultannut sen mahtava patentti tyylillä johonkin raatoon ja ajanut sen itärannikolle jonne myynyt sen raadon ja tekniikka konttiin.
    Oli tullut halvemmaksi kuin rahdata se.
     
  3. Day Tuna

    Day Tuna 1st gear

    Sopii helposti ja Volvossa on kontissa sidontalenkitkin ja turvavöitäkin voi käyttää apuna sidonnassa.

    Jätä takapenkki selkänojineen ja koirakalteri sekä hanttarin penkki kotiin ennen kuin lähdet hakureissulle. Takaronkistakin kannattanee purkaa ne ylimääräiset verhoilut ja sälä pois ja siirtää varapyörä hanttarin jalkatilaan.

    Ota kuormansidontavälineitä ja vanhoja räsymattoja yms. laudanpätkiä matkaan (ja varmuuden vuoksi työkaluja moottoripyörän purkamiseen mikäli myyjällä ei ole :poff:).

    Mukavaa tuosta tulee :rotfl:

    PS. http://www.dailymail.co.uk/news/article ... miles.html

    PPS. tiedän muuten miten tuo yo. temppu tehtiin :eek:
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Niin ja kun haet sen niin pyri siihen, et sitä ei kuormata millään koneella tai traktorilla, en ole vielä oikeen kertaakaan nähnyt sellaista traktori kuskia joka henkilö autoon saa mitään sisään ilman, et autossa on edes pari vekkiä
    isoon pakuunkaan ei tahdo porukka osua
     
  5. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Joskus ruskit lastasi niin, et tunkilla merssu puuta vasten kumolleen ja lastattava toiseen suuntaan kumolleen lavojen päälle sit pukkasu



    Nigerialaiset kuulemma lastaa tuon tyylin niin, et paku kyljelleen ja ajamalla toinen sisään :eek:
    Joskus trukilla ja sit paku pystyyn
     

Kerro tästä muillekin!