Speed Weekend Kauhava 11-12.7.2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 5670, 19.2.2015.

 1. 5670

  5670 Gearhead

 2. 5670

  5670 Gearhead

 3. Akke

  Akke Gearhead

  Tämäkin tulossa heti piiitkän kiihdyttelypyhien jälkeen. Samalle alueelle lentokone hangaarien väliin / ympäristöön kerätään harrasteauto parkkia / drive in näyttelyä laidasta laitaan härveleistä (jenkit, eurot, motskarit jne.) minulle voi laittaa kyselyä jos jotakin mielessä. T. Akke
   
 4. Akke

  Akke Gearhead

  Vielä jokunen päivä tänne tapahtumaan aikaa vaikka ilmoittautua ajamaankin tilaa vielä myös kuskeille on molemmissa luokissa. Myös myyjät jos innostusta löytyy tulla kaupittelemaan tuotteita niin yhteyksiä voi ottaa vaikka minuun. T.Akke
   
 5. zebulus

  zebulus 2nd gear

  Onko jossain jonkinlaista aikataulua? Sunrise Cruisersien sivuilta en äkkiseltään löytänyt..
   
 6. Akke

  Akke Gearhead

  Terve La olisi tarkoitus aloittaa mailin touhua kello 11 paikkeilla ja Sunnuntaina 9-10 aikaa tilanteet voivat jonkin verran elää muiden juttujen johdosta. Drifting näytöksiä pariin otteeseen molempina päivinä ne ajoittuvat varmaankin jonnekkin 13-14 ja toinen klo. 17 paikkeille. tälle vuodelle emme pystyneetkään yhdistämään varttimalin ajoa samaan kapinaan mutta ehkä tuokin sitten ensivuonna mukana kuvioissa.
   
 7. Akke

  Akke Gearhead

  Pian lähtee rytmiryhmää matkaan laittelemaan paikkoja kuntoon. Huomenna sitten porukalla tuonne katselemaan juttuja.
   
 8. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Onko lauantain mailille ilmoittautunut minkä verran veekasilla varustettuja autoja?

  Kattelemaan vaan tultais, mutta mielellään muutakin kuin tuninkivehkeitä... :lol:
   
 9. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Tuolla on osallistujalista: http://www.sunrisecruisers.com/wp/wp-co ... -20.33.pdf
  Olin myös itse ilmoittautunut mutta tänään Olssi oksenti öljyt pakosarjojen päälle joten varasuunnitelma toteutuu siten että laitetaan asuntovaunu sotanorsun koukkuun ja hiivitään turistina paikalle.
  Toivoisin myös että olisi ilmoittautuneita enemmän veekasivehkeitä.
   
 10. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

 11. zebulus

  zebulus 2nd gear

Kerro tästä muillekin!