Sportsman ET/Pro ET racing Finland

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja aktion76, 24.3.2020.

 1. aktion76

  aktion76 3rd gear

  Hyvää kevätpäivää! Kauden alkuun on vielä tovi mutta somessa ja talleissa kuhisee. Käykää tutustumassa ja liittymässä "Sportsman ET/Pro ET racing Finland" facebook sivuun. Sivulta löytyy kuskiesittelyjä ja muuta infoa tulevasta kaudesta. Jos teillä on kysyttävää ryhmästä tai olette aloittamassa kilpailemista ryhmässä, voitte ottaa yhteyttä facebook ryhmän ylläpitäjään tai tämän ketjun aloittajaan mahdollisesta kuljettajaesittelyn tekemisestä. Kauden alkuun on vielä aikaa ja kaikista huonoista asioista huolimatta, yritetään pitää homma käynnissä radan ulkopuolella positiivisella keskustelulla ja meiningillä.

  Kesä tulee, halusitte tai ette. Ja ei, ei ole pakko liittyä facebookiin tätä varten. Juuri siksi tämän ketjun perustin. Yritän laittaa myös tänne nuo samat esittelyt.
   
  OL 533, pile, godfather ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!