Sportsman/Pro ET 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Anselmi, 28.11.2012.

  1. wiltzu81

    wiltzu81 1st gear

    Kiitos kiitos :)
     
  2. Anselmi

    Anselmi Gearhead

    Hylsy sai tuoreen kiiltävän maalin Uuden Vuoden kunniaksi tänään...

    [​IMG]
     
  3. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    Yksi ilmottautunut jo ja oman lähetän tänään matkaan paperiversiona.
     
  4. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    Kohta on talven riemut takana ja juhlat juhlittu.
    Vasta 3 ilmottautunutta.
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Vaikka noi ryhmät onkin ilmoitettu ajettaviks ennakkoilmottautumismääristä riippumatta, niin ton kausialennuksen ei kait saa kuin ajoissa ilmoittautumalla. Kertoiskohan tuo nyt siitä et täyskautta ajavia ei sit välttämättä tuu niin paljoa.
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ite ainakin laskeskeltiin korkeemmalla matematiikalla eli sormia ja varpaita käyttämällä :rotfl: että toi kausialennus on sen verran pieni että uppoaa sit kesän mittaan vaikka siihen isoimpaan eli virvokekulujen budjettiin mikäli ajetaankin koko kausi.
    Eli jos keväällä alottas ja siitä sit kesää ja kisoja eteenpäin kisa ja ilmottautuminen kerrallaan sikäli mikäli auto pysyy kasassa, jos ei niin sit uudet mietinnät päälle jaksaaks rempata vai jätetääks kausi kesken tai joku kisa väliin tms.
    Tollee ainakin meilläpäin tehdään nyt tänä vuonna tuolla Streetin puolella, harrastellaan :wink:
     
  7. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    Koetin lukea tuosta kausialennuksesta kilpailukutsusta.En löytänyt siitä mainintaa,(EHKÄ PUUSILMÄ) onko tuolla koko kauteen ilmottautumistakarajalla yhteyttä kausialennukseen.

    Mutta kohdasta 17. löytys tämä:
    Alkoholin käyttö varikolla on ehdottomasti kielletty.
     
  8. nalle71

    nalle71 Gearhead

    TOI ON PAHA
    8)
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, ainaskin joillekin pro-tiimelle tosi paha toi alkoholin varikolla käyttökielto, niiden pitänee sit työntää aina ne autot varikolta sinne lineuppiin :poff:

    Se ns. kausialennus tulee kai siitä että koko sarjan kerralla maksaessa hinta on hiukka halvempi kuin ilmottautuen ja maksaen kisan kerrallaan.
    Käsittääkseni kutakuinkin niin että koko sarjan maksaessa säästää noin yhden kisakohtasen ilmottautumismaksun verran.
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Me ollaan ilmottauduttu koko asrjaan, mut ajetaan just sen verta mitä sopii ja huvittaa. Ehkä yks, ehkei yhtään, ehkä kaikki. Meil on jo perustettu omaan traileriin sellanen varikkovapaa vyöhyke, et ei koske meitä. Siin on myös sellanen parking com juttu järjstäjille, et tullessasi tämän trialerin lähelle hyväksyt nämä ehdot...
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mä tota olen mielessäni pyöritellyt kanssa, että mikähän siitä on sitten sanktio? Jos vaikka mekaanikko hönkäisee sen 0.1 varikolla. Kuten vaikka lineup -baarin ja vessan välillä yöllä. Tai lineupissa? Tai saunassa, mikä sekin on yleisöltä kielletty alue, vaikkei tuossa enää siitä tainnut ollakaan mainintaa? Lisenssi palaa kuskilta? Mekaanikko poistetaan alueelta? Sakko? Tervaa ja höyheniä?

    Yhtäällä sanotaan, että kuski vastaa tiimiläisten toiminnasta, vieressä seisoo että kaikki jäsenet voidaan puhalluttaa koska vaan ja ehdoton alkoholin käyttökielto, niin siinä pädärin ovella aamuyöstä voisi käydä innokkaalla järkkärillä flaksi :lol: Tai miksei kisakumppanillakin :odroll:
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi on kai se tärkein määrite:
    Muistutetaan, että FHRA:n tapahtumissa kaikilla katsojilta kielletyillä alueilla on promillerajana 0.

    Joten ei siinä mitää, ite varikkohan on sekin sinällään katsojille salittua aluetta ja niinku C-Barge tossa jo kirjoittikin niin niiden tiimin trailerikin lie sit katsojille vapaata vyöhykettä ja muidenkin täytynee pitää busseissa ja siellä saunoissakin sit vaan kaikille avoimien ovien päiviä niin sinnekään ei tarvita sen kummempia poliiseja paikalle :rotfl:

    Ihan sillee oikeestihan tulkinta tuolla lie se että lineuppiin ja lähtöalueelle ei kukaan tuu yhtään naatineena, ei kuski eikä avustajatkaan eli se tiukka nollatoleranssin raja lie siinä lineuppiin tulo "portilla".
     
  13. supo

    supo Double Gearhead

    Olisit sinäkin kisaamassa sillä Moparillasi etkä täällä netissä aina länkyttämässä niin tietäisit mistä kysymys!! :poff:
     
  14. Kentsu

    Kentsu 3rd gear

    Läträs siellä joku persaukinen ProET teamikin viinalla, siis autossa! ei tietenkään muuten ku mehän ollaan urheilijoita.
     
  15. Jza

    Jza Double Gearhead

    Taisin just sarjaan ilmoittautua... Mutt mikäs siinä jos teillä siellä savossa riittää kisaa näin tammikuussakin. Täällä on vähän hiljaisempaa :poff:

    Mutta jos joku asia kirjoitetaan kirjoihin ja kansiin, niin sen pitää olla tavattu niin että jopa täysin ulkopuolinenkin tietää missä mennään. Vai pitäskö sun mielestä tilanteen olla se, että tarvii joka kisassa pörrää että tietää mitä niiden rivien välissä todellisuudessa lukee?

    Ja tossa kisakutsun kohdassa 17. ei mainita mitään katsojilta kielletyistä alueista. Kyllä mä tiedän mitä tuolla on ajettu takaa, mutta tämä teksti -

    - tarkoittaa yksiselitteisesti että tiimin jäsenet voidaan puhalluttaa vaikka keskiyöllä matkalla kuselle. Tai itteasiassa jopa siellä baarissakin. Varikkoon sekin kuuluu.
    Tarttis ehkä "vähän" täsmentää, kun teksti on kuitenkin verrattavissa lakitekstiin sillä poikkeuksella, että tässä tapauksessa sanktiota ei ole mainittu. Eli mikä se on tässä tapauksessa?
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mistäpäin sääntökirjaa sä oot löytäny jonkun kohdan josta edes joku kilpailijoista tietää missä mennään ja miten homma pitää olla :rotfl:
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Sulla on täysin oikea tulkinta asiasta.
     
  18. Jza

    Jza Double Gearhead

    Josko sen sitten voisi kirjaa sinne kisakutsuunkin noin? Ja edelleen peräänkuulutan sitä, että mikä se sitten on se sanktio, jos avustaja hönkäisee yli nollan? Eipä siinä etteikö siitä pidettäisi huolta (onhan noita mittareita), mutta kun kuskin osalta on selvät säännöt ja avustajien osalta ei niin vähän ilmaan piirrettyä sääntöä pukkaa.
     
  19. C-barge

    C-barge Gearhead

    Mitkä ne selvät säännöt sanktioista kuskin osalta on? Ja mihin perustuen?
     
  20. Jza

    Jza Double Gearhead

    No, okei. Ei mitään muuta kuin että poistetaan kilpailualueelta ja loput sanktiot arvotaan vissiin tikkakisalla. Muistelen bonganneeni joskus maininnan lisenssin palamisesta, mutta kait sekin oli tätä kuultua varikkomutua. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!