sporty

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja HEAVYDUTY, 12.3.2006.

 1. HEAVYDUTY

  HEAVYDUTY 1st gear

  Mopokuume iski :D ja kysymys kuuluu:kehtaako sportsterilla ajaa tämmönen raavas äijänköriläs vai onko se pelkkä tyttöjen pyörä?
   
 2. lemmy

  lemmy Gearhead

  Tä! Sehän on siinä mopo kun muutkin. Vanha ja hieno malli tykkään mä. Tyttöjen pyörä?? Voiko tonninen olla tyttöjen pyörä? Kysyisinkin onko koko Harikka nykyään ylihinnoiteltu kermaperse kravattijengin pyörä. Nehän lähestyy suoramarkkinoinnillaan vain niitä tyyppejä joilla vuosiansiot yli 50000 loiroo.
   
 3. HEAVYDUTY

  HEAVYDUTY 1st gear

  Se on vain puoli harrikkaa(se nopea puoli)sanoo jotkut.Enpä tiedä,kuinka paljon pienempi toi on ku "oikeet" harleyt? siis fyysisiltä mitoiltaan?
   
 4. lemmy

  lemmy Gearhead

  No osta sitten Triumph Rocket III tai Boss Hoss niin alkaa olemaan kokoa ja näköä. Isokin Harikka on toisesta puolet ja toisesta vain viidennes. Alkaa nimittäin liha liikkumaan kun näistä puhutaan :poff:
   
 5. HEAVYDUTY

  HEAVYDUTY 1st gear

  Jos oisin rahamies niin pihassa olis jo Boss Hoss 8)

  Just sen takia sportyy meinasin ku niitä sais aikas paljon huokeemmalla :eek:
   
 6. lemmy

  lemmy Gearhead

  Onhan se niin.
   
 7. hd57

  hd57 1st gear

  Osta Rautapää jos sportsteria vailla olet.Niillä on sielu.
   
 8. HEAVYDUTY

  HEAVYDUTY 1st gear

  Just semmonen tossa ois tyrkyllä,mitä toi sielukkuus tarkottaa,ainaista ruuvaamista vai? :rotfl: :soosoo:
   
 9. indianjack

  indianjack 1st gear

  If I had to explain, you wouldn't understand.


  vai helpommin; utsjoki-kevo, ei koskaan evo...


  Jack
   
 10. HEAVYDUTY

  HEAVYDUTY 1st gear

  Juu en oikein "andöständ" näitä mopojuttuja,ku en oo koskaan oikee ollu kiinnostunu niistä.Mut näin vahemmiten on

  alkanu tuntumaa siltä et oishan se kiva joskus lämpöisenä kesäiltana karauttaa harleyllä kohti auringonlaskua...... 8)
   
 11. jamba

  jamba Gearhead

  Sporsteri on ihan jees, -ja mopohommat yleensäkin.
   
 12. Nasu Peetu

  Nasu Peetu 1st gear

  Sporty on "edullinen" tapa kokeilla HD-elämää. Kavereiden (miesten) kohdalla olen nähnyt, että Sportsterista on vain kaksi tapaa edetä; Toiset, aikansa Sporalla kokeiltuaan, lopettavat mopohommat tai vaihtavat kevyempään japanialaiseen ja toisilla Hurrli-Durlikärpänen puraisee ja he vaihtavat ISOMPAAN. Sportti on mun mielestä siis eräänlainen vedenjakaja harrastukselle.
  Eipä sillä, samaa kamaa se on kuin isompikin, näppärämmässä paketissa tosin.
   
 13. vespa68

  vespa68 Gearhead

  Eikös se ole parasta ajaa sillä millä itse tykkää, muitten mielipiteistä piittaamatta.
   
 14. Erppa

  Erppa Gearhead

  Fanipyöriä ne on. Pannupää se olla pitää
   
 15. DC

  DC Gearhead

  Alkuperäiseen kysymykseen viitaten,Sportti on fyysisesti pieni ja iso mies sen päällä kaipaisi ehkäpä jotain isompaa jalkojensa väliin...
   
 16. da-mies

  da-mies 3rd gear

  Kyl se vaan usein niin on et isommalle karjulle piisaa yks kesä porsterin puikoissa, sit tarvii jo vaihtaa lihavaan twiniin.
   
 17. make_110

  make_110 3rd gear

  Mäkin oon miettiny tuota sportyn hankkimista, kannattaako ottaa suoraan toi 1200 vai kannattaako tyytyä 883, että onko niillä ero ku yöllä ja päivällä ja tuohon 883 kyllästyy heti ja se tuntuu mopolle. Onkos niissä tuo 1200 siirtyminen tehty vaan poraamalla vai onko siinä eri osat, ku eikös ton 883 saa porattua 1200.
  8)  Tyhmiä kysymyksiä ei ole, on vain tyhmiä vastauksia...
   
 18. da-mies

  da-mies 3rd gear

  Noista nelivaihteisista evo-sporteista voi tehä 1200sen poraamalla, eli pääsee halvemmalla. Siis vm 86-noin 90. Oon ymmärtäny et uudempia ei kannattas, vähempi materiaalia pytyissä tai jotain.
   
 19. JaZZo

  JaZZo 1st gear

  "sporsteri on urheilupyörä eikä mikään papparohjo matkalehmä" (Evel Knievel). tai toinen ajatelma.. "Blowing away big twins since 1957".

  mielipideasioita nää on.. itte ajelen 1200 sportilla joka ei sekään ihan tyttömopo ole niillä pikku vireillä, tai miksei?aina löytyy se nopiampi Big Twini mutta, kattelkaatten fiiliksiä vaikkapa tuolta pikkuisen sportsteri-painotteiselta sivustolta.. http://www.quadcambastards.com/index2.htm 8)
   
 20. matador

  matador 1st gear

  Wanha rautis on rock.Möin tänäkeväänä rautiksen pois ja ostin shovelin kulussa ei juuri eroa,kun lapiopää painaa 60kg enemmän.Rautis on helppo käsitellä ja hyvä ajaa kaiken lisäksi varmatoiminen ei oo koskaan jättänyt tielle.
   

Kerro tästä muillekin!