Spray-maalien suuttimista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja MR.Kennedyyyy!, 27.10.2006.

  1. MR.Kennedyyyy!

    MR.Kennedyyyy! 1st gear

    Yleensä kun ostaa tarvikekaupasta parannusmaalipurkin niin siinä harvoin on sellainen suutin joka antaa viuhkamaisen kuvion maalattaessa autoa. Haluaisin tietää myykö joku kauppa tällaisia irto suuttimia ? en sitten yhtään tykkää siitä suorasta pisteestä joka triiskahtaa suuttimesta.V-suihkeella on huomattavasti parempi maalata aloittelijankin. kertokaa jos on joku niksi millä saadaan V-suihke tavalliseen parannus maali spray pulloon?
     
  2. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Jos joskus saat sellaisen pullon jossa se on, niin pullon loputtua ota talteen suutin... Voi käydä muihinkin pulloihin...
     
  3. orlovi

    orlovi 1st gear

    Yleensä ne ei just käy...Erilainen se tappi pullossa mihin tulee kiinni.
     
  4. TS

    TS 1st gear

    Eikös se viuhkan suutin ole hieman eri näköinenkin kun se perinteinen. Suutinta kääntämällä saa viuhkan joko pysty-tai vaakaasentoon. Oikeat automaalikaupat ainakin purkittaa maalin juuri niihin pulloihin.
     
  5. SRV

    SRV 1st gear

    En tiiä saako erikseen mistää suuttimia mutta Mastonin värit on kaikki noilla hyvillä suuttimilla varustettuja!! Tulee muuten sika hyvä pinta reiskapullosta! Ei tarvi kalliita maaliruiskuja ostaa... :rotfl: :rotfl:
     
  6. perkele

    perkele Gearhead

    ja sitten kerää niitä purkkiin jossa on tinneriä,niin pysyy suuttimet puhtaina,eikä maali kovetu suuttimiin....
     
  7. TS

    TS 1st gear

    Irto suuttimia vois löytyä tukkureilta ja niiltä jotka purkittaa maalit.Esim.Pentisol,AT-tuote,stirwell,master. Meillä on duunissa paljon irtosuuttimiakin :-? kun vaan muistais kumpia ne on....
     
  8. MR.Kennedyyyy!

    MR.Kennedyyyy! 1st gear

    Spray maalit

    KIITOS PALJON KAIKILLE MINUA AUTTANEILLE ,Cheyennelle sen verran ,että ei tuo oikein vittuilulta kuulostanut, paremminkin hyvältä vinkiltä .Heh, Heh, kiitti sullekin.
     
  9. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Ei ollutkaan vittuilua... Itsekin kun KAIKEN yleensä säästän minkä muut heittäisi jo menemään. On muuten monta kertaa käytetty suutin otettu apuun kun on se alkuperäinen päässyt kuivumaan.
     
  10. MR.Kennedyyyy!

    MR.Kennedyyyy! 1st gear

    SPRAY MAALIT .

    Jep, otetaan talteen kun löydetään puteli. Moi.
     
  11. senseiaeroforce

    senseiaeroforce 1st gear

    Ite teetin omalla sävyllä maalia spraypurkkiin ja sain vielä pari varasuutinta mukaan...
     

Kerro tästä muillekin!