Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

 1. ata

  ata Gearhead

  Jamboolio ja Mika.V tykkäävät tästä.
 2. Patwh

  Patwh 3rd gear

  POA3, Jamboolio ja Mika.V tykkäävät tästä.
 3. heleha

  heleha Gearhead

   
  Fuselage tykkää tästä.
 4. Fileeraus

  Fileeraus 3rd gear

 5. Hienoja kuvia. Lähdin pitkänmatkalaisena Oulun Kiuttu A:n ja hänen Hesan alueen kavereiden kanssa PreCruisingiin zoomailemaan. LA street race jouduttiin jättämään väliin. No, tuli nähtyä paljon tuttuja, saunottua ja muutama olutkin juotiin.

  Onko mahdollista saada Roadsterini kuvia sähköpostiin?
  Pistäisin tuonne jenkki hot rod sivuille, joissa on tätä uusinta projektia esitelty koko projektin ajan. Ja omille sivuillenikin. On niin Pro kuvia että kiinnostaisi.

  T.Aulis
  auliz@kotinet.com
  www.auliz.fi
   
  Patwh tykkää tästä.
 6. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Kesäkuu '21 videopätkää Malmin Pre Crusesta

   
  ata, Patwh ja Fuselage tykkäävät tästä.
 7. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Kauppatorin cruisaus-videota vuosimallia kesäkuu '21

   
  litres ja Tunaman tykkäävät tästä.
 8. 1320

  1320 Gearhead

  Olipa porukkaa liikkeellä perjantaina, tosin eipä se tullut yllätyksenä kun kelit oli noinkin hyvin kohdallaan. Toivottavasti seuraavalle kerralle saataisi toinen sisäänkäynti avattua Malmin kentälle, nyt kun tultiin kuuden aikoihin niin sai jonottaa Kehä I:ltä asti kentälle ja tunnin verran siinä vierähti aikaa. No, onneksi Ramblerissa ei oo lämpöongelmia.:odwink:

  Siinä seiskan pintaan kun päästiin kentälle asti niin rupesi porukkaa virtaamaan aika äkkiä jo ulospäin, muiden kuvia onkin kiva katsella kun niissä näkyy paljon kalustoa mitä ei itse tullut nähtyä ollenkaan.

  Torillakin pyörähdettiin, mut siinä ei kovin pitkään oltu kun lähdettiin kurvailemaan...

  Tuossa on kans jotain enemmän tai vähemmän epäonnistuneita kuvia: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2021/Cruisings/Helsinki/Stadin+Cruising+4.6.2021/
   
  esmi ja leivonharri tykkäävät tästä.
 9. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Samat kokemukset, porukkaa alkaa olemaan niinku Forssan Pick-Nickissä. Silleen uskomaton suoritus, jos toi homma hoitui kolmella ihmisellä, niinkun tuolla aiemmin mainittiin.
   
  ata tykkää tästä.
 10. kerkko

  kerkko 2nd gear

  Jos Malmin illat jatkuvat, pieni sisäänpääsymaksu voisi olla asiallinen. Melkoinen homma tuo on pyörittää. Ja kulujakin on. Superhienoja tapahtumia ovat olleet.
   
  mopo-ukko, leivonharri ja JYR tykkäävät tästä.
 11. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Itse maksaisin 5€/auto helposti. Jos sillä saisi vaikka jonkun livebändin rämpyttää alueelle :) Tosin tuleeko tässä sit jo luvat yms hankaluudet vastaan.
   
  mopo-ukko tykkää tästä.
 12. jaketin

  jaketin Gearhead

  Kiitoksia. Sen verran lisään, että oli pari muutakin rakentelu vaiheessa apuna sillä tavalla, että kun toinen lähti pois, niin toinen tuli tilalle. Eli aina oli kerrallaan vuorossa 3 ihmistä pyörittämässä sirkusta. Itse menin paikalle klo 13 tekemään tapahtumaa ja olin kotona klo 1 jälkeen lauantai aamuna. Voin sanoa, että askelia tuli ihan riittävästi. Alueen layout ja sisäänajo ja ulosajo aiheuttivat päänvaivaa, vaikka alue oli tuttu, niin autot piti asetella erilailla kuin ennen. Tämä varmasti edesauttoi ruuhkan syntymistä, kun opittujen käytäntöjen sijaan parkkerattiin eri tavalla. Pari liikenteenohjaajaa lisää olisi ollut tarpeen. Ensi kerralla pitäisi olla lisää henkilökuntaa ja yksi portti enemmän auki. Kiitoksia kaikille kävijöille, upeita autoja jälleen kerran tuli nähtyä.
   
  cdv70, Nyypäle66, zet28 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. Marklin

  Marklin Double Gearhead

 14. pecu_83

  pecu_83 3rd gear

  esmi ja Marklin tykkäävät tästä.
 15. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

 16. heleha

  heleha Gearhead

   
  Roberto, juko7 ja Fuselage tykkäävät tästä.
 17. 1320

  1320 Gearhead

  passerby, impala-63 ja cdv70 tykkäävät tästä.
 18. impala-63

  impala-63 Double Gearhead

  Joo hienosti pääsi vaikka itse tuli myöhempään paikalle eli joskus klo 18 jälkeen.

  Itseäni häiritsi suunnattomasti se että oli jotenkin sekavasti autot parkissa ja se varsinkin kun bemarit ja Volvot oli siellä sekaisin jenkkien kanssa. Ennen eurot oli eri paikassa jenkkien kanssa ja ei sinne päästetty ihan kaikkia euroja.

  Nyt oli kaikki autot päästetty sisään parkkiin.
   
  karra ja passerby tykkäävät tästä.
 19. passerby

  passerby 3rd gear

  Ja just kun jäin pois tapahtumasta ei ois tarvinnut jonottaa niinkuin edelliskerralla :oops:
   
 20. karra

  karra Double Gearhead

  Olin alueella klo 16.30 alkaen ja liikennettä sekä parkkeerausta ohjattiin kyllä. Pienellä henkilömäärällä se vaan ottaa oman aikansa ja jos olisi jaettu eri lohkoihin autot niin ois tarvittu ainakin tuplamäärä liikenteenohjaajia. Siksi se nyt meni tosi jouhevasti.
   
  impala67 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!