Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

  1. heikka

    heikka 3rd gear

    Tervehdys teille kaikille nuorille porukoille ja vähän niille vanhemmillel
    kin, laitetaan autot kuntoon ja ajetaan!
     
  2. MercComet

    MercComet Gearhead

    Kilvitetyn kaluston puute ja laiskuus voitti! Vielä on kesää jäljellä... :D
     
  3. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Just tuli kotiuduttua, tulihan tuolla melkein viis tuntia oltua taas kuvaamassa, kuvia tulee täältä suunnasta jossain vaiheessa. 8)
    Porukkaa oli taas tolkuttoman paljon!!!
     
  4. fe390

    fe390 Gearhead

    Joo, oli porukkaa. Kauppatorin turistikujan läpi tuli ajettua, mutta ei sinne enää pysäköimään mahtunut klo kasin kieppeillä.
    Niinpä pitkästä aikaa tuli oikeasti cruisailtua, ja sehän oli oikeasti hauskaa!Muutama kuva tuli otettua. Lähinnä tuulilasin läpi, ja melko poikkeavasta kalustosta.
    http://www.vanhary.org/Galleriat/Stadin ... eskuu2010/
     
  5. juko7

    juko7 Double Gearhead

    jalkamiehenä

    kiva oli käydä jalkamiehenäkin kun "ykköskalustoa" ei ole "ehtinyt" vielä näin "alkuvuodesta" saada liikenteeseen 8)

    vaan sitten taas pakollista purnausta itäystävistämme, joku ryssä yritti kai huvikseen aukoa ovia marjapuuronvärisestä -58 Impalasta joka maineikas suomiauto, sanoin jotain muttei vissiin menny oikein jakeluun. Olettaako ne että "mikä on sun on myös mun?" :mad: pitäkää huolta toisistanne tai ainakin toistenne autoista... :odroll:
     
  6. zejk

    zejk 1st gear

    Aikoja sitten meiltäkin janoinen Per Släpi yritti vohkia kosanderin autosta cruisingissa. Ossi pamautti konnaa turpaan ja kinkerijuoma jäi meille. Höh....tarinan opetus...olis vaan rosmo silloin vienyt putelin niin ei olis ollut olojakaan ....
     
  7. Kilpeläiset

    Kilpeläiset 1st gear

  8. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  9. kautsi

    kautsi 3rd gear

  10. MiikkaL

    MiikkaL Gearhead

    Olipahan mahtavat cruisingit!! Ja samalla tuli otettua revanssi säidenhaltijasta, joka pilasi toukokuun kekkerit. Nyt oli sään lisäksi kaikki kohdallaan: paljon upeaa kalustoa liikkeellä, rutkasti yleisöä, hieno meininki... ja onhan se kiva olla "turistinähtävyytenä" ihastelevien ulkomaalaisten kameranlinsseissä luomassa positiivista Suomi-kuvaa :D

    Illan kruunasi hauska sattuma. Hämärässä kesäyössä, lähes tyhjällä kehä-ykkösellä mun '59 Mercuryn eteen kurvasi '60 Mercury Leppävaaran rampista. Siinä sitten ajeltiin peräkkäiset vuosimallit peräkanaa Tuusulantien liittymään asti. Terveiset vaan mustan '60 Merc:n miehistölle 8)
     
  11. Kilpeläiset

    Kilpeläiset 1st gear

  12. kautsi

    kautsi 3rd gear

  13. fe390

    fe390 Gearhead

  14. kautsi

    kautsi 3rd gear

  15. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Lisäilin äsken 200 kuvaa apteekin kulmilta..
     
  16. lemmy

    lemmy Gearhead

    Pidän näistä Sinun kuvista. Hienoja ovat
     
  17. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Kiitos vaan, hyvä kun kelpaa. 8)
    Kameroita ja kuvaajia tontilla näkyi hemmetisti, laittakaahan vielä muutkin niitä otoksia esille..
    Hyviä kuvia ollut tähän asti esillä olleet. Ai niin ja fe390:lla oli unohtunut ekan satsin kohdalla apinasuodatin eräästä kuvasta pois päältä.. :lol: :oops:
     
  18. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Tuo vai..? :wink:

    http://www.vanhary.org/Galleriat/StadinCruisingKeskuu2010/photo39.html
     
  19. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Yes Sir! :rotfl:
     
  20. W-409

    W-409 1st gear

    Voishan noita kuvia latailla, mutta on sellanen homma nuo kaikki laittaa latautumaan, että en taida alkaa... Hieno cruising, rupeaa vaan olemaan kauppatori kyllä tolla automäärällä jo melko pieni paikka, mutta eipä niitä taida isompia olla...? Sillon oli hyvä kun oli jäähallin parkkiksella, sinne ainakin mahtuis. Hietsussa olis taas kiva pitää, mutta eihän tuolla saa olla kovin myöhään...? No, toivottavasti ens.... Tai siis elokuussa olis taas hyvä ilma.
     

Kerro tästä muillekin!