Startin loppu? Eldorado -71

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja matti R, 18.7.2019.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Riippuu niin startistakin. Perus sbc starttiinkin täyskunnostuosar, hiili, säädin, solenoidi ja helat kiinanpaskana ois maksanu 5-10€ vähemmän mitä uus startti
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Hiilissä on paljon muutakin erilaista ku pelkkä "kovuus".
    Kiinalaiset startin hiilet ei välttämättä ole startin hiiliä muutaku mitoiltaan.
    Ja koko ja se "kovuus" on viimesimmät asiat, jolla hiilen sopivuus varmistetaan.
     
  3. matti R

    matti R 3rd gear

    Kaapelit ja maajohdot startin suunnalla irrotettu, putsattu ja kiristetty. Nyt toimii selvästi paremmin lämpimänä. Seurataan tilannetta. Ei siinä startin päässä mitään tukea ollut, pitää sellainen kehitellä. Helat voisi vaihtaa talvipuhteena jos sinne asti päästään. Kiitokset Seevulle varaosatarjouksesta.
     
    fenix ja Seevu tykkäävät tästä.
  4. matti R

    matti R 3rd gear

    Molemmat helat vaihdettu entiseen starttiin. Irroituksessa oli yksi johto niin tiukassa että bakeliitti halkesi solenoidin päästä. Vaihdoin sen uuteen. Hienosti pyöritti kylmänä. Ongelma olikin lämpimänä starttaus, sen sujuvuus nähdään myöhemmin keväällä.
    Startin tuki ilmeisesti pitää rakennella itse kun sopivaa valmista ei oikein löydy mistään. Etuvetomalleissa tuki on erilainen kuin takavedossa, ilmeisesti startti on asennettu vähän alemmas.
     
  5. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Muistitko yön yli öljyssä uittaa helat? Jos et, niin kuivat helat kuluu het vällein väljiksi. Ellei ne ollu autosähköverstaan myymät valmiiksi öljyllä kyllästetyt. Laakeripronssi on niin huokoinen että puristamallakin saa imeytettyä jos on kiire kasata.
     
  6. matti R

    matti R 3rd gear

    Helat oli about kuukauden mukavassa öljykylvyssä, ja ennen asennusta vielä puristelin sormilla öljyä niihin.
    Kiitos ohjeista!
     

Kerro tästä muillekin!