stefat moparin 7 varttiseen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja valsu67, 6.4.2010.

  1. valsu67

    valsu67 1st gear

    mistähän löytyis vetoakselin stefat?? vanhassa stefassa merkintä cr 13418

    sen verran sain tutkittua jostakin netin taulukosta että milleissä stefan koko ois 33,73x56,57x7,95
     
  2. viridia

    viridia Gearhead

    US-Partsilta ainakkii..
     
  3. valsu67

    valsu67 1st gear

    ei oota sanottiin us-partsilla
     
  4. usparts

    usparts 1st gear

    Moi.
    Kyllä löytyy Us-Partsista hyllystä Moparin 7.25" takapyörän stefat
    noilla mitoilla.
     
  5. valsu67

    valsu67 1st gear

    Aha,tänään soitin niin ei löytyny...
     
  6. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Tuolle CR13418 tarjoavat sekä 484058 että 5124 numeroisia tiivisteitä ja ainakin 5124 on antamillasi mitoilla. Molempia löytyy US-Partsista - ainakin heidän nettivaraosahaun mukaan:

    NS484058 23,90€
    NS5124 19,20€

    Siellä Partsissa on yksi tyyppi joka vastaa usein "Ei ole. Ei saa. Ei valmisteta". Joko pyydät jotain muuta myyjää tai etsit itse osanumerot tai soitat toiseen liikkeeseen.

    Muuten, CR 13418 on SKF:n käyttämä tuotenumero, joten saattaisi löytyä ihan SKF kauppiaan kautta (jota hiukan epäilen, kun on tuumakokoinen).
     
  7. valsu67

    valsu67 1st gear

    niin on skf numero,ja tosiaankinn ei paikalliset puljut löytäneet vastaavaa tuumaista...no pistin partsille ja us centerille kyselyt sähköpostitse,joo ja tuli mieleen edellinenkin kerta kun samalta myyjältä ei löytynyt sitten mitenkään käypäistä bendixiä mopen starttiin...
     
  8. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Muistelin omia puheluitani saman myyjän kanssa. Moparin osia kysyessä tulee vakiovastaus "Ei ole", "Ei saa" tai "Ei valmisteta". En muista saaneeni vastaavia vastauksia kysyessäni Chevyn osia. Eikä tullut edes vastausta hänelle osoitettuun sähköpostikyselyynkään koskien Moparin osia. Ja kyseinen myyjä lukeutuu liikkeen "vanhaan kaartiin", eli tieto taito pitäisi olla hallussa. Asenne ei sitten ehkä niinkään....?

    Jo viisitoista vuotta sitten eräs toinen myyjä puutaheinää vastausten jälkeen myönsi: "En mä Mopareista mitään tiedä, kun ei ne mua kiinnosta yhtään!"
     
  9. valsu67

    valsu67 1st gear

    us centeriltä löytyi,palvelu tosi hyvää,Matti vastaili vielä tähän aikaan sähköposteihin.Kehut us centerille hyvästä toiminnasta
     
  10. leksa

    leksa Gearhead

    7 1/4 stefat

    Vetarin stefat ns 5124 on aika vakio kamaa. Käytetty Volvoissa Zephyrissä ja hiton monessa muussakin. Kysy seuraavaksi Mylsän Parts Garagesta ni varmaan löytyy.
     
  11. matkalaukku6

    matkalaukku6 1st gear

    Lainataanpas vanhaa topikkia,, aspeni kuolaa alle, elikkäs mitenkä tuo takapyörän stefan vaihto menee käytännössä, lähteekö vetari ulos vetämällä ilman murikan purkua, vai pitääkö sieltä löysätä se tappi/sokat? Hyvät neuvot kalliit, ekaa kertaa tuota puljaamassa.. :oops:
     
  12. mjsn

    mjsn 1st gear

    eikos se lähe kun otat eka jarru rummun ja muut hilut pois ei tietenkään pakko nut neljä pulesta auki ja nyppäsy ja vetari vex ja stefa putkesta pois ja uuutta tilalle .
    itelle vaihoin stefan tossa muutama viikko sitten vatterii.
    ja siellä oli vielä joku nahka malli mut kyl siihen ainakin uusia sai.
     
  13. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ei tartte ottaa ku rumpu irti. Ja tietty rengas, mut muut jarruhilppeet voi jättää paikoilleen. Vetari lähtee ihan nyppäsemällä. Niin ja tietty ne vetarin mutterit auki. Muuten saattaa tulla hiki. :rotfl:
     
  14. matkalaukku6

    matkalaukku6 1st gear

    Tattista avusta, täytynee laittaa osat tilaukseen ja hommiin 8)
     
  15. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Tämähän selittääkin miks ei oikein oo mun mielestä helppojakaan osia us-partsista löytyny. Jotain sivuikkunan raappalistoja pikappiin kysyin viimeks, niin jätkä sanoi ettei saa kuin alkuperäisiä Autokeskuksesta. Sieltä oiskin saanut viikon päästä 190 €/kpl. Toisesta tarvikeliikkeestä löytyi sitten kyllä hyllystä muutamalla kympillä/pari. Nytpä tiedän us-partsissa asioidessa pysytellä vaikka hyllyn takana piilossa kunnes joku toinen myyjä vapautuu. :soosoo:
     
  16. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Sekä seiska- että kasivarttista on myös C-klipseillä lukittavilla vetareilla, mutta ne taisi tulla vasta 80-luvulla, jolloin seiskavarttisen päätykoppakin muuttui 9 pulttisesta 10 pulttiseksi. Sehän selviää myös kun katsoo onko vetarit pulteilla kiinni.

    Vinkki: Voitele akselit kevyesti ennen niiden takaisin asennusta. Öljyinen akseli ei paikalleen liu'uttaessa "polta" uusia tiivisteitä, niinkuin kuiva akseli tekisi.
     

Kerro tästä muillekin!