Street D

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja triniemi, 20.3.2007.

 1. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ei vaivuta synkkyyteen ja epätoivoon, pannaan katiska vireeseen. Ehtii vielä ton VIPin tekee valmiiks sen jälkeen. Sen takia me vaan ei olla sillä sinne tulossa, kun ei huvita. :rotfl:
   
 2. jussi308

  jussi308 1st gear

  vas

  Kaikki tehdään että päästäisiin aloitukseen mukaan. Se on nyt fifty-fifty.

  Tiimillä on nyt kotisivut. Sisältö on vielä niukka mutta uutta tulee kokoajan.

  http://deeracing.suntuubi.com/

  Juha
   
 3. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Meidänkin on pakko passata eka kisat :( Kovin paljosta ei jää kiinni mut menis sen verran järjettömäks loppu-urakoinniks että vaikka valmistuiskin suunnilleen kasaan niin helposti siinä sit menis koko se viikonloppu varikolla kaikenlaisten "lastentautien" havaitsemiseen ja korjaamiseen joten aloitetaan nää leikit sovinnolla vasta kesäkuussa Alastarossa. Jos sitä ennen ehtis alustavien säätöjen ja muiden hakemisen yhteydessä vähän jo testailla auton toista käyttötarkoitustakin eli katucruisailua :wink:
   
 4. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Kivat sivut, jussi308. Historiallinen katuauto jonka alkuajoissa on mullakin yllättäen sormeni pelissä. Eilen oltiin Henskin kanssa Rallia kyhäämässä. Käynyt ei oo sekään, ja jos se ehtii kisaan, niin muutama väliaikaisratkaisu tultaneen näkemään. Jos vaan tää tauti hellittää, ni eiköhän toi valmistu, ja todennäkösesti jopa vaikka ei mun tauti hellittäiskään. Täytyy katella viikolla, josko sitä sitten talkooapua vielä vähän jostain sais, mikäli tulee tarvis.
   
 5. Käkö

  Käkö Gearhead

  Re: vas

  Hienoa!!! :D
   
 6. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Joopa, joo ei tarvi motoparkkiin lähteä myöskään :( kottero toimii, mutta muuten ei ole mahdollisuus lähteä. Täytyy katella jos Alastarolla vois yrittää parannella omaa ennätystä.
   
 7. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Uusi Bussi alkaa pikkuhiljaa olla siinä kunnossa, että sillä voi kisoihin päin lähteä, joten tulossa ollaan :rotfl:

  Camarolle ei tarvitse onneksi enää paljoakaan tehdä, ainoastaan asentaa uusi Cheetah Shifteri ja siirtää Sarahille penkkiä hiukan eteen ja ylöspäin, joten hyvältä alkaa näyttämään. Kunhan vaan saadaan tarpeeksi Kilapiljoja kehiin :rotfl:
   
 8. Petri K

  Petri K 1st gear

  Aika vähän tuolla oli ilmoittautuneita kun eilen kävin kattomassa, josko Maanantaina olis enemmän kun päivittävät uudelleen? B:ssä ja C:ssä oli vain 1 ilmoittautunut ja D:ssä 3, tosta puuttuu oma ilmoitus ainakin.

  Veikkaisin et ainakin D-luokkaan tulee nuo vaadittavat 5 mut toivotaan et muutkin pääsis ajamaan
   
 9. Henski

  Henski 1st gear

  Osallistujalista päivitetty tänään. Näyttääpi ainakin "paperilla" ihan positiiviselta. Toivottavasti paikalle ilmestyy kaikki nimet...
   
 10. gomopar

  gomopar 3rd gear

  Tiukkaa tekee. Hommia on taas paiskittu kellon ympäri. Käyntiin voi koittaa aikaisintaan keskiviikkoiltana.Autosta puuttuu vielä elintärkeitä sähköjä ja mm. pakoputket. Peltisatsejakin täytyy vielä trimmata, ja jarrut katto läpi. Auton painostakaan ei ole mitään tietoa ja varmasti ei kerkiä käymään sen kanssa puntarissa enää tällä viikolla :oops: .
  Katsurit varmaan ripittää meitä jos auto ei mee painoihin mutta toivottavasti antavat Juhan ajaa edes lisenssilähdöt.
   
 11. Henski

  Henski 1st gear

  No Stress!! Ehtii jos ehtii, kisoja tulee...

  Meillä ihan sama juttu, eli vaiheessa on laite. Käytännössä torstaina varmaan vasta tiedetään tullaanko turistina vai kilapiljana paikalle.
   
 12. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ite pääsen aikasintaan keskiviikkona rakentelee, jos kunto on paranemaan päin. Eiköhän toi henski ehi, jos ei tuu komplikaatioita.
   
 13. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Aika mukavastihan tonne avauskisaankin on nyt tullut osallistujia parhaaseen REE-ryhmään kun näytti jo olevan 7 ilmottautunutta, samoin kuin moni näyttää ilmottautuneen jo samantien kaikkiin kisoihin :D Itekin täräytin juuri ilmottautumisen kauden toiseen kisaan eli Alastarolle, jospa se sieltä sit taas alkais meidänkin rallittelut :wink:
  Ja jos jo avauskisassa päästään tollasiin osallistujamääriin niin eiköhän meitä oo sit monessa kisassa alun toistakymmentä kilapiljaa paikalla kunhan saadaan loputkin autoista harsittua kasaan :D
   
 14. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Ei huolta, sillä mulla on omat vaa'at mukana, joten tervetuloa vaan muiden mukana jonottamaan meidän bussin luo :rotfl:
   
 15. gomopar

  gomopar 3rd gear

  :odroll: Näin täytynee toimia :rotfl:
   
 16. Henski

  Henski 1st gear

  Rallivallun ekat koetyypit otettu. Pieniä lastentauteja lukuunottamatta paketti tuntuu olevan kasassa. Huominen aikaa tehdä vimeiset hienosäädöt ja näyttääpi siltä, että mukana ollaan viikonlopun karkeloissa. Isot kiitokset tässä vaiheessa erityisesti Vipottajalle, rallille, Volvo 5.7:lle ja 4D-racingin "talliorganisaatiolle".
   
 17. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Joo, hyvältähän toi näytti. Parin vuoden seisonta tekee vähän paikkoja jäykäks, mut eiköhän ne siitä verry, tärkeimmät perusasiat oimi ja motti kävi. No ainakin vapaalla, vaihde päällä ei sitte jaksanutkaan ku ei varmaan oo tota voimoo. :rotfl:
   
 18. pötkö

  pötkö Gearhead

  Se on varmaan ne kannet mä oon "kuullu" et noi kannet ei okei toimi. :rotfl:
   
 19. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Joo, mut nää onkin ammattilaisen porttaamat. Se on tosin vielä vähän auki, että minkä alan? :rotfl:
   
 20. SG480

  SG480 1st gear

  Onnea Hapelle 8-sekan ajasta. Komiasti kulokoo!
   

Kerro tästä muillekin!