Street D

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja triniemi, 20.3.2007.

  1. jussi308

    jussi308 1st gear

    l

    Meillä noin viikko sitten tilattu alustan preppausta varten nelilinkkisarja, iskarit, jouset ja kallistuksenvakaaja. Kohta alkaa hahmottelu.
    Perän kavennus on tossa työn alla, sitten pitäis löytää leveemmät vanteet ja ostaa uudet leveemmät renkaat. Uudet vetaritkin tarttee aikanaan tilata...

    Mottipuolella ei tapahdu mitään näin aluksi vaan odotellaan josko joku haluais ton motin ostaa ja sitten hankitaan isompi. Jos motti ei mee kaupan niin tosta nykysestä tehdään isompi.

    Ens kesään lähdetään joka tapauksessa vaparitekniikalla eli turboja ei tulla haastamaan. Jos saatais toi vessa liikkumaan uusia omia ennätyksiä niin hyvä.

    Elämä on :rotfl:
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kaikki kynnelle kykenevät REEläiset tänään kannustamaan REEn palkittavia tonne FHRAn palkintogaalaan. Muistakaa, että nää nähtävästi on viimeiset REE nimellä kulkevat palkinnot kun ryhmän nimi saattaa ensi kaudeksi muuttua. Vai pitäiskö vastustaa nimenmuutosta :eek:

    Vastustetaan :rotfl:
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eiks me nyt voitais esittää ihan viralliseks uuden yhdistetyn luokan nimeks tota REE:tä kun jatkossa ei enää oo erikseen C:tä eikä D:tä :poff:

    No, ainakin se kulkee jatkossakin meidän köyhien artistien jutuissa tolla tuttavallisella REE:n nimellä :rotfl:
     
  4. kime2

    kime2 Gearhead

    Toivottavasti muutkin vastustavat nimenmuutosta ja näin ryhmän nimi säilyy legendaarisena :D
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Käsittääkseni ainakin yhteen REE ryhmän autoon on jo tommonen isompi +500 motti hankittu. Toinenkin kuuluis olevan työn alla mutta kertokoon asianomaiset itse lisää :wink:

    Mitenkäs muualla. Joko auto on päivitetty vastaamaan moottorin kokoa tai päinvastoin :rotfl:
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Meillä on homma hyvässä vaiheessa eli vanha kone on purettu ja uutta alettu sentään jo vähän suunnittelemaan :poff:
    Ja hyvähän siitä olis kai nyt sit tehdä sen verran aikaisempaa isompi että nyt jatkossa kun auton minimipaino tulee määräytymään suoraan koneen koon mukaan niin olis sit silleen sopivan kokoinen että olis suoraan kohdallaan eikä tarvis alkaa suunnitella mitään painon lisäämisiä eikä ainakaan kevennyksiä kun tähän astihan meilläkin on auto ollu jonnin verran ylipainoinen.
    Pääsis helpoimmalla :rotfl:

    Tosin rahaakin pitäis alkaa kai taas jostain keksimään että sais sit tilattuakin jotain noita tarvittavia uusia osia :p
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No niin, kävästiin vielä kauden viimeisissä kissanristiäisissä edustamassa REE Ryhmää elikkäs AKK:n Mitaligaalassa toljottelemassa kulmahousut jalassa ja kragat kaulassa :eek:

    Ja meidän kisakuski kävi siellä sit pokkaamassa vielä yhden palkinnon eli jonkun halvatun lasimaljakon ne siellä löi sille käteen :rotfl:

    Toi juttu oli Hämeenlinnassa jossain Verkatehtaalla ja täytyy sanoa että vaikkei nyt tänä vuonna risteilylle päästykään niin ainakin mun mielestä tällä kertaa FHRA oli onnistunut omassa palkintojenjaossaan paremmin kuin toi koko autourheiluhomman kattojärjestö AKK, viihtyisämpi tilaisuus ja mukavammat puitteet siellä Pressassa oli kuin tuolla.
    Tai sit siellä oli nopeampi tarjoilu niin että se vaan tuntu siltä :rotfl:
     
  8. SC 285

    SC 285 1st gear

    Eipä noi AKK:n kemut ole koskaan mun mielestä maissa olleet mitään kummosia. Laivalla yleensä ollu meno ihan kohillaan...
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    Laivalle saakka ei olla ikinä päästykään, mutta kyllä tuolta AKK:n juhlista ihan miehekkään darran sai aikaiseksi :lol:

    Jotenkin jäi kyllä vähän fiilis, että siellä ollaan mukana vähän ikäänkuin pakollisena piikkinä lihassa. :odroll:
     
  10. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    AKK:n lehdestä saa ihan toisen käsityksen...., varmaan niiden mielestä ihan kiva rahasampo. Ja sit moinen kattojärjestön irvikuva sanelee jotain lisenssiehtoja omaa hommaansa helpottaakseen jne. Who needs it?
     
  11. SC 285

    SC 285 1st gear

    Joo... pari kolme vuotta sitten kun Lahdessa pidettiin noi kemut, niin Mahonen hehkutti lehdessä että nyt on panostettu juhliin paljon ja teemana on "hauskaa". Melkoista myötähäpeää tunsin ollessani siellä niinkuin paikkakuntalaisena. En nyt muista summaa mitä ne kemut maksoi, mutta ihmettelen suuresti mihin ne sai sen rahamäärän menemään....

    Viime vuonna laivalla kun tuuletin hieman äänekkäämmin mennessäni pokkaamaan mitalia, sain siitä paheksuvan kuitin Sohlbergilta. Melko jäykkää porukkaa.
     
  12. Jukka Kivineva

    Jukka Kivineva 1st gear

    Enskertalaisena piti aika kauan palloilla ennenku kaikki selkis mutta loppujen lopuksi kaikki pelas aika hyvin, paitsi baarijonot oli turhan pitkät...
    Jäi järjestäjiltä paljon rahaa saamatta ku juottolan toiminta oli alkeellista.
    Jokkismiehet piti ehdottomasti kovimman (ja ainoan) metelin, ei siitä kyllä kukaan näyttäny hermostuvan eikä toki ollu aihettakaan!
     
  13. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Nyt on kahteen autoon mottia rakenteilla. Pitäiskö valita ensi kesän autoksi toi Camaro vai Löijy :eek:

    Mielipiteitä :rotfl:
     
  14. kime2

    kime2 Gearhead

    Toinen vara-autoksi :wink:
     
  15. pötkö

    pötkö Gearhead

    No onkos tossa jotain epäselvyyttä :poff:
     
  16. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo :eek: Kun ei ymmärrä niin ei ymmärrä.... siis minä... tai... :rotfl:
     
  17. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Nii...onko ees vaihtoehtoa :soosoo:
    Eiköhän C&D:kin kaipaa lisää "vihellystä" tatamille? Kuiteskii 2000-luku :poff: Ja kuulenkin jo jostain herneiden suuntaavan kohti...sitä päätä missä silmät :argue:
     
  18. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Ehdotan uuden luokan nimeksi CD. Kilapiljoille diplomaattinen koskemattomuus, cd-kilvet ja pääsponssiksi cdon.com, vai mikä se nyt oli tai mikä se nyt oli.
     
  19. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kyllä kyllä :rotfl:

    Pari viheltävää konekuidun alla luultavasti tekee päivästä paljon.... mielenkiintoisemman. Ja voihan tolla Parsalla sitten ajella vaan kadulla ja vara-autona kisoissa. Tosin Camaron imusarja on edelleen ns. vaiheessa mutta voinpahan sitten lomailla hyvillä mielin ennenkuin se valmistuu.

    Aah. Odotettavissa 3 viikkoa Puerto Cruzissa :pinup: kanssa.
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ai sä oot sinne menossa. Koskas lähet?

    Voi aikoja kun oli itelläkin varaa reissata, parhaimmillaan olin tuollakin kerran 7 kk putkeen :poff:
    Tosin ei sitä kai enää kuntokaan kestäs :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!