Street Machines-leffa Vol2.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Bomber#1, 26.6.2013.

  1. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Street Machines-leffan puuharyhmä on käynyt vähän kartoittamassa kalustoa mahdollisen Street Machines 2. osan tekemistä varten.

    Eka pätkä sai ihan kohtalaisen vastaanoton ja moni on kertonut pätkän nähneensä vaikkei omista koko DVD:tä?
    Täällä keskustelua kyseisestä pätkästä:
    viewtopic.php?f=26&t=242470

    Ja tässä pätkää potentiaallisista kalustoista mahdolliseen kakkososaan: https://www.facebook.com/photo.php?v=47 ... eo_comment

    ..,tuolta pystyy vielä tilaa kyseistä pätkää, jos sellainen hyllystä uupuu: http://shop.bomber.fi/product_catalog.php?c=3

    Nyt pähkäillään, että onko uudelle leffalle DVD-muodossa riittävästi ostajia syksyn/talven tullen vs. vaiva ja tuotantokustannukset?
     

Kerro tästä muillekin!