Street Race Seinäjoki 27.8.2016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Miksu.1g, 23.8.2016.

  1. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  2. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    120ZZZ ja Mopoilija tykkäävät tästä.
  3. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    120ZZZ tykkää tästä.
  4. cam67aro

    cam67aro 2nd gear

    Hep kaikille

    Taas on yksi kisakausi melkein paketissa. Tulevana viikonloppuna on vielä Alastarossa Finaalikisat. Monessa tämän kesän kisassa oli sää suuressa osassa ja näin kävi myös Seinäjoen Street Race- kisassa. Ensin väkevä tuuli ja sen päälle vielä vesi, joka suureksi osaksi oli vaakasuoraan.

    Ennen sadetta saatiin ajettua mukava määrä lähtöjä, mutta valitettavasti lajitteluja ei päästy aloittamaan ennen sateen alkua. Ensi kaudelle yritetään tehdä parempi sopimus säänhaltijan kanssa.

    Kuulkaas vielä...
    Kiitos kaikille.

    t. Pekka
     
    pile tykkää tästä.
  5. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    Mistähän löytyis lajittelujen tulokset?
    Lähetin järjestäjälle meiliä aikoja sitten ja hiljaista on ollut vastauksen osalta.
     
  6. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Järjestäjän fb sivulta kopsasin.

    "Tässä vielä Seinäjoen Street Race 27.08.2016 päivän parhaimmat ja nopeimmat ajat. Kisaahan ei päästy ajamaan loppuun asti sateen takia."

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!