StreetRace Ruotsi-Suomi-maaottelu 21.5.2016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 2.5.2016.

?

Oletko tulossa paikan päälle?

  1. Ajamaan

    3 ääntä
    11,1%
  2. Katsojana

    9 ääntä
    33,3%
  3. pysyn himassa

    15 ääntä
    55,6%
  1. Ajot vasta tänään.., nyt sataa kuulemma kaatamalla vettä.
    Ajoaikaa kuitenkin klo. 22.00 asti
     
  2. 383

    383 Gearhead

    Tälläistä kuului ruotsista jani 1. holo 2. Jimmy 3. Ja erno hienoin turbo palkinto. Sade pilasi pudotuskisan. Onneksi olkoon kaikille :):):)
     
  3. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Hyvä jätkät!
     
  4. procold

    procold Gearhead

    Hienoa, komeita pyttyjä!
     
  5. [​IMG]
     
    maverick tykkää tästä.
  6. Onko tietoa, millaisia aikoja kerkesi suomalaiset ajaa ennen sadetta?
     
  7. holo64

    holo64 3rd gear

    9.15/242 km ja 201 5.86/195.5 km / 1.36/60 402 uus loppari enkka mut mentiin peru säädöillä varmuuden vuoksi,aErnolla 10.9 ja Janilla 9.1 ..... Muistaakseni
     
    maverick ja hantta tykkäävät tästä.
  8. three hundred

    three hundred Gearhead

    Harmi kun sade pilasi kisat..... Jälleen kerran järjestelyt loistoluokkaa jopa saunomaan pyydettiin ja kävihän siellä saunassa tietysti Suomalainen.... No ensvuonna uudestaan..... Ja onnea vielä kaikille pytty ukoille ja kiitos hyvästä seurasta....... ;);) Ja tietysti järjestävälle taholle ja tietty Jarkolle!! Ja onnexs olkoon ja!!!
     
  9. holo64

    holo64 3rd gear

    Jep,himassa taas,Ruotsin sarja koluttiin läpi (3 osakilpailua) ja tuloksena toinen sija luokassa 29,5 ja niinkuin tänä kesänä muutenkin sade esitti omat haasteensa,harmi ettei päästy ajamaan kuin aika-ajot. Nova oli hyvässä säädössä ja enkat tuli 60 jalkasessa ja loppunopeudessa ja aikakin jäi vain 400 vanhasta alastaron ennätyksestä,rata saatiin yllättävän hyvään kuntoon vaikka aamulla vielä tuntui että tänään ei ajeta yhtään vetoa.Muutenkin suomlaisilla meni hyvin Jani Mantilasta tuli pyörien (turboluokassa/ilokaasu) Ruotsin mestari.
    Ahvenanmaalta kotoisin oleva Rikard Eklund hienolla farkku volvolla myös mestariksi,Jimmy Forssman keräsi huimat pisteet keväällä joka ansiosta ja sateesta johtuen sai vielä 3 pytyn himaan,Erno Toffer sai tunnustusta kisan hienoimmasta turbo autosta hienon turbopokaalin muodossa.

    Jarko oli tuonut varikolle hiaceen rakennetun saunan joka käyttö jäi hiukan vajaaksi vaikka sauna olikin pari päivää lämpimänä.Kokonaisuutena Ruotsinsarja on aika makee juttu ja Holo Racing ajaan kyseistä sarjaa myös ensi vuonna,sinne vaan lisää suomalaisia osallistumaan niin tosta saadaan hyvä systeemi.
    Landracingille ja Jarkolle erittäin iso KIITOS asiallisesta tapahtumasta.
     
    Muokattu: 23.8.2016
    three hundred ja El 60 tykkäävät tästä.
  10. holo64

    holo64 3rd gear

    Tällainen viesti tuli Jarkolta:
    WOW taas vaihteeksi :) Team Finland teki sen taas. One Mile kilpailu alkoi huonosti lauantaina, vettä satoi kun Esterin perseestä ja kaikkia vitutti, mutta Sunnuntaina saatin kilpailu liikkumaan ... Ja mikä mahtava kilpailu siittä tuli, suomalaiset veti aivan hulluna ja Ruotsalaiset seisoi kun Vessukot ja ihmetteli :) 2016 on ollut aivan mahtava, Speedweekend, Streetrace SM ja One mile on toiminut kun Junan vessat. Mun pitää kiittä kaikkia teitä Suomalaisia jotka ovat käynyt täällä kilpailemassa ja myös Fan Clubbia. Toivon että te kaikki tulette takaisin ensi vuonna, lupaan että teen 2017 järjistelemät vielä paremmaksi.
     
    Muokattu: 6.9.2016
    three hundred tykkää tästä.
  11. three hundred

    three hundred Gearhead

    Tonne siis uudestaan!!
     

Kerro tästä muillekin!