studeker rivikuutonen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja puolimiljoonaa, 9.10.2013.

  1. puolimiljoonaa

    puolimiljoonaa 1st gear

    pelastin tollasen studeker rivi kuutosen naapurin nokkospuskasta romumiehen edeltä.. oon selvittäny et kuulunu stuker coupe autoon vm 1936 konehan on jumissa ja en ole avannut mitään et kuinka syöpynyt on sisältä.. mut kelle tätä tarjoais? onko suomes studeker entisöijiä? vois tuosta joku ehjä osa löytyä.. mittatikku ainakin oli tallel..tuolta kuvia

    http://ford4000.kuvat.fi/kuvat/omat%20k ... %20002.JPG

    kone pukkilassa itä uudella maalla ja yv viestiä jos jotain kiinnostaa tai tietää kelle vois tarjota.. sääli ois romuihin laittaa
     
  2. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    studeker ??? stuker coupe ?? ...Studebaker?
     
  3. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Mulla olis tarvetta tollaselle! Omasta koneesta puuttuu vähän kaikenlaista osaa. Mun kone on vuosimallia ´37.
     
  4. puolimiljoonaa

    puolimiljoonaa 1st gear

    omko se sit studebaker oikein kirjoitettuna.. kone tuol pihan nurkal ja joutaa pois.. kuka tulee hakemaan.. nosto kyytiin onnistuu.. hyvä ois ennen lumia saada pois.
     
  5. nahkaluoma

    nahkaluoma 1st gear

    Valunpvm:n mukaan lohko on valettu 17.2.1935 joten sen perusteella moottori on vm 1935 autosta. Toinen valunumero ei täsmää suoraan minkään vuosimallin moottoriin, mutta on lähinnä vm 1936:n numeroa.
    Jos moottorille ei ole noutajaa tullut, voin minäkin se noutaa vesikaton alle. Vuosimallien 1934 ja 1935 moottorit olivat lähinnä toisiaan, vuonna 1936 tilavuutta ja tehoa oli vähän enemmän.
     
  6. puolimiljoonaa

    puolimiljoonaa 1st gear

    kone on pelastettu alan harrastajan hoteisiin.. joten näin se romu päätyi tarvitsijalle... sikäli kun siitä mitään hyödynnettävää löytyy.. itel ainakin hyvä mieli ku ei menny romuihin suoraan..
     
  7. Roadster34

    Roadster34 Gearhead

    Minullahan on tuollainen 1941 Studeker coupe, kun siitä puuttuu takaosa (=bak). Mutta asiaan: siitä on jäänyt etuakselisto ylimääräiseksi, jos joku tarvitsee. Sijaitsee Lappeenrannassa ja painaa helvetisti, vain nouto.
     
  8. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Minulla on myös rivi-6 Studebakkerin moottori,vaihdelaatikko kuoressa halkeama.Kone ei ollut jumissa koskaan,laturikin löytyy.Mitähän tuosta saisi?Tarjotkaa todelliset tarvitsijat.Vuosimalli tuntematon.Pitänee tutkia netistä.
     
  9. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Puli-Song vois olla noista osasista kiinnostunut..?
     
  10. Stud-e

    Stud-e 1st gear

    Ootko kerenny selvittämään pannun vuosimallia tai kokoa, niitä kun on pirukseltaan. Itte kaipaisin 218 cu tai 226:sta kutvosta? Mitä kyselet palikoista- pistä vaikka Yv tulemaan.
     
  11. Bulltz

    Bulltz 1st gear

    Etuakselisto, ja muutakin..mitä muuta?
     
  12. Stud-e

    Stud-e 1st gear

    Eipä tainnu olla moista härpäkettä kun ei oo kuulunu mitään, oishan tuo ollu kait liikaa olettaa että ilmineerais jotenki jos mahdollista :wc: :wc:
     

Kerro tästä muillekin!