Subbari 6.5td -94 DTC78?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja kane, 11.5.2007.

  1. kane

    kane 1st gear

    Moi,

    Kellä olisi listaa (ei oikein googlettamalla löytynyt), DTC78?
    Epäilen hukkaportin solenoidia, aiemmin nykäisi muutamia kertoja harvakseen. Nyt ei nyi mutta sytyttelee silloin tällöin valoa.
    Auto kulkee eikä muuten oireile.

    Solenoidi tilattu mutta just reissussa => 600km kotoa...

    Kiitos etukäteen!


    t. kane
     
  2. kane

    kane 1st gear

    Jep jep, huomasinpa matkalla röökitauolla että hukkaportin alipaineletku irronnut solenoidilta... letku paikalleen ja homma kunnossa.
     
  3. Kevin

    Kevin 1st gear

    Kannattaa kans testata että se alipainepumppu toimii oikeasti, muutoin hukkaportti on koko ajan aukilevällään, eikä ahtoja kerry kuin luokkaa 0,2bar. Normaali ahtopaine tossa taitaa olla 0,6bar.

    Se pumppu hajoaa aika vaivihkaa.
     
  4. kane

    kane 1st gear

    Moi, mikä paras tapa testata jossei vacuumimittaria?

    t. kane
     
  5. Kevin

    Kevin 1st gear

    No sit pitää melkeen asentaa ahtopainemittari ja jos ei tuu ahtoja tarpeeksi, niin aika todennäköistä on että portti on auki. paras olis lienee se vacuumimittari. Lutku pumppukin saattaa antaa imun tuntua letkuun, mut ei välttämättä riitä vetämään alipainekelloa.
     

Kerro tästä muillekin!