Suburban neliveto-ongelmaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Korpinuija, 16.6.2020.

  1. Korpinuija

    Korpinuija 1st gear

    Eli on tuommonen 2001 vm Suburban, jossa nyt ilmeisesti ainakin lukot mieloilee. Tuntuis ainakin siltä, kun kääntää niin sädettä tarvitsee sen normaalin muhkean kääntösäteen sijaan aika tähtitieteellisen säteen ja selkeästi siellä asfaltilla kääntäessä jokin ruksuttaa.

    Tauluun syttyi "Service 4wd" ja valot sammu kaikista, auto 4wd, 4wd hi ja lo, sekä 2wd napeista. Itsellä kun ei ole mitään hajua tässä vaiheessa kuukauden omistamisen jälkeen kyseisistä laitteista, niin olisiko täälä joku, joka tunnistaa ongelman?
    Eli Chevrolet Suburban, vm2001. Sillä 6.0l Vortecin bensakoneella, jos siitä joku tuon koneen perusteella osaa sanoa jotain. Kiitän jo etukäteen.
     
  2. Korpinuija

    Korpinuija 1st gear

    En siis ole päässyt yhtään perehtymään ongelmaan, aloitti viimeyönä ja tämä päivä on töissä mennyt. Töiden jälkeen saan auton öljymontun päälle, niin mitä sieltä kannattaisi tutkia?
     
  3. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

  4. Korpinuija

    Korpinuija 1st gear

    Pitääpä nostaa auto pukeille ja kokeilla. Kiitos tästä! Jos se nyt on jakolaatikko, niin mikä on pahin mahdollinen skenaario sen kanssa?

    Osien hankintaan/laatikon kunnostukseen sun muuhun tässä varmasti menee hetki, mutta autolla on päivittäinen tarve. Helpottaako lootan elämää, jos nykäsen etuperän ja jakolaatikon välistä kardaanin pois?
     
  5. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Muokattu: 17.6.2020
    Korpinuija tykkää tästä.
  6. Korpinuija

    Korpinuija 1st gear

    Ihan loistavaa. Kiitos vastauksesta! Näillä mennään varmasti eteenpäin. Mukava huomata, että internetissä saa vieläkin asiallisia vastauksia kysymyksiin.
     

Kerro tästä muillekin!