suburban neliveto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja thekarvaturpa, 21.11.2010.

 1. thekarvaturpa

  thekarvaturpa 1st gear

  mulla on 94 chevy suburban 6,5 turbo diesel neliveto. mul on ollu auto noin pari kuukautta eli opettelen viel käyttää. miten toi neliveto laatikko pitäis käyttää eli kun laitan (n) nelivedon vapaalle niin ei tule pois kun moottori sammuttamalla. onko normaalii. miten se pitäis tulla pois päältä/päälle.
  kiitos etukäteen
   
 2. gintonicice

  gintonicice 3rd gear

  Siis siinä jakolaatikossa on kolme asentoa eli 4H, 2H ja 4L. Normaalikäytössä sillä ajellaan tuossa 2H asennossa eli takavedolla. Luistavalla alustalla voi ajella 4H asennossa. 4L asentoa tarvitaan ainoastaan maastossa ryömimiseen.

  2H ja 4H asennon välillä voi vaihtaa ajossa muistaakseni ilman nopeusrajoitusta. 4L asentoon ja sieltä pois vaihdettaessa pitää liike suorittaa noin 4km/h nopeudella yhtenäisellä liikkeellä kerralla perille ettei jakolaatikko rusahda ikävästi. Keppiä ei pidä jättää 2H ja 4L välille enkä nyt muutenkaan keksi miksi sitä sinne pitäisi jättää.
   
 3. kane

  kane 1st gear

  Asiaa helpottaa jos laitat vaihdekepistä vapaalle ja tällä tarkoitan nimenomaan vaihteistoa, en jakolaatikkoa.
  Jos pikkuliikkeessä vaihdat niin just kuin gintonicice sanoi että napakalla vedolla päälle ja pois ja korostan napakalla :wink:
   

Kerro tästä muillekin!