Suburbanin puhallin mykisty, ei toimimikään säätö.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Kossu44, 26.6.2011.

  1. Kossu44

    Kossu44 Gearhead

    Eli -95 2500 subbe kyseessä. Alkujaan ei toiminu ilman suunnan säädin eikä ilmastointi ja sisäkierron nappulat. Oletin vian olevan ohjaimessa. Nyt joku aika sitte mykisty kaikki etu puhaltimelta, moottori mukaan lukien. Koitin "uutta" ohjainta purku autosta mikä ei muuttanu tilannetta mihinkä. Jostain on maadotus tod. näk. hukassa ku mihinkä moottorille ei anna maadotusta eikä säädin moottoreille sen enempää. Vastus langat on ehjät ja moottori toimii ku pistää suoraan virtaa napoihin.

    :eek: :eek: :eek:
    Eli mistähän löytyy aparaatin maadotus piste ja mitä muuta vielä pitäs tutkia. Alkaa ottaa hermoon ku alkaa konstit loppua :mad:
     
  2. Kossu44

    Kossu44 Gearhead

    Ajokuntoon takasi kasatessa löyty sitte vikakin :oops: Eipä tullu koitettua säätimeen tulevien liittimien kontaktia. ainut sisään tuleva virta liitin ei saa kunnon kontaktia liittimen ja nopeus veivin välissä, oli molemmissa ohjaimissa sama vika. Hetken käyttelyn jälkeen johto kuumenee aika tavalla et ei ole ihme jos kontakti pinnat on kovilla.
     

Kerro tästä muillekin!