suomalainen auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja downtown, 30.4.2007.

 1. downtown

  downtown 3rd gear

 2. Jza

  Jza Double Gearhead

  Tää on aika useasti täällä kummitellut...

  Mikäs siinä ihmetyttää? Sieltä vaan tilaukseen Phallos Magnum ST. Siinä on Shimanon vaihteisto ja MDF-levyjarrut. Myös hernetäytteinen airbag ja 22 pistevyöt kuuluvat hintaan.
   
 3. Batmobile

  Batmobile Double Gearhead

  Kyllä tommosella Teat Masturbo ST:llä vois päästellä menee, on niin miehekäs nimikin :rotfl:

  on turboahdettu ohjaustehostin, vinyylijarrut, toffeentuoksuinen ohjauspyörä ja liivatetäytteinen airbag :rotfl: :rotfl:

  Kannattaa kattoo myös Telajärven kunta ja autoliike Autotalo.
   
 4. Juola

  Juola 1st gear

  Joo... mää oon miettinyt, että pitäskö tuo rami vaihtaa tuohon 4x4 teat wankeriin! On meinaan saman verran tehoja tuossa V8:ssa (ja enemmän kuutiotuumia); kiiltäväkurkkuinen sivuimustutuskaasutin takaa, ettei tarvitse tuon ruiskukoneen kanssa taistella, ja vaihteistonahan on varmatoiminen kolmivaihteinen anaali (jaa, mitähän dexronia SINNE sitten menee??)!

  Kulutus ja päästöthän tuossa on samaa luokkaa...!
   

Kerro tästä muillekin!