Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. Mr.Aasi

    Mr.Aasi 1st gear

    pohjois-pohjanmaalla rantsila,pulkkila tai jossain lähellä oli joku tarha missä paljon vanhoja autoja? Täällä oli jossain kuviakin. Olisko linkkiä siihen vielä. En haulla löydä millään.
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  3. Mr.Aasi

    Mr.Aasi 1st gear

    Ei ollu tuo paikka. Ainakin tuolla osien myynti puolella joskus myikin paikanomistaja jotain. En vaan muista nimeä ja tarkkaa paikkaa nyt millään.
    Nyt se löytyi. Pari kuppia kahvia ja alko muisti pelaan. http://waiskisyard.spaces.live.com/
     
  4. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Tämä ko.heppu kauppais jotai tälläkin palstalla..oisko nimimerkki ollu "väne" tai jotai, ku jotai kyselin siltä joskus.. :odroll:

    Kävin heittää vkloppuna tossa Sotkamon reissun suitsaitsukkelaa ja jotai romuja tarttu kamerallekin..lisään ku kerkiän, tässä nyt alkumakua hiukka:
    A Kadett farkku
    Datsun Bluebird
    Fiat kuorkki (joita oli tontilla 3kpl)
    Fiat 131 ja vieressä 850 ja valkoisen kuorkin vieres oli 127
    Mosse aikaisemmalta reissulta Hartolantien varrelta
     
  5. capri30S

    capri30S 1st gear

    Kaverilla olis tollanen Fiiatin kuorkki ylimääräsenä, on ehtinyt keräilemään jotain osaakin siihen, hitsattavaa on ja kaikkee muutakin, mutta pelastettavissa. yyveellä saa multa yhteystietoja jos jollain on kiinnostusta.
     
  6. viliz

    viliz Gearhead

  7. JiipeeH

    JiipeeH 3rd gear

  8. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Tuollaisi luiskakattoisia Auringonsäteitä oli vielä 90-luvulla 2 kappaletta riihimäkeläisessä autohajottamossa, siinä Wurthin keskusvaraston vieressä "Leponokalla". Toisen niistä (ruskea) muistan nähneeni liikenteessä 80-luvulla Hyvinkäällä. Purkamo vaihtoi omistajaa 80/90 -lukujen taitteessa ja kalusto alkoi uusiutumaan, jolloin Sumpitkin hävisi.
     
  9. Master_Of_Orion

    Master_Of_Orion 1st gear

  10. viliz

    viliz Gearhead


    Historioista ei ole minkään näköstä tietoa
     
  11. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

  12. lordC

    lordC Gearhead

    Klaukkalassa kun menee koirapuistoon, niin näkee tollasen keltasen sumpin hylsyn. (tai ainaski vielä joku aika sitte... :oops: )
     
  13. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Viikonloppu tuli vietettyä reissussa, ja siinä matkan varrella käytiin muijan kanssa pyörähtämässä äiteeni kotipaikalla. Siellä se enovainaani Mersu odottais entisöijää. Isäukkoni tuon aikanaan entisöi jo kerran, hitsasi pohjan kuntoon, vehoilutti penkit jne jne, mutta viina vei omistajan ja auto on seissyt samoilla jalansijoillaan jo about 20 vuotta. Nyt entisöinti pitäisi aloittaa uudestaan melkein alusta asti :-?

    http://i149.photobucket.com/albums/s59/ ... a/mese.jpg

    Ja jos joku sattui autosta kiinnostumaan niin voin kertoa että ei ole myynnissä, perikunta ei myy mitään, sinne mätänee tai hajoaa kunhan katos sortuu päälle aikanaan :-? Ja vielä sukua ovat prkl... :oops:
     
  14. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Perikunta on oikea kirosana noissa metsä- ja latolöytöjutuissa silloin kun ruvetaan hieromaan kauppoja :mad: :mad: :mad:
     
  15. 496SS

    496SS 3rd gear

  16. ford59

    ford59 1st gear

    Kerran kyselin kymmeniä vuosia metsässä seisseitä maatalous koneita eräästä paikasta, josta isäntäkin oli edesmennyt vuosia sitten. Eivät uskaltaneet myydä, jos vaikka naapurit vielä tarvitsisivat jotain niistä lainaksi...
     
  17. rocket dude

    rocket dude 1st gear

    Ei ne perikunnat aina jätä ajoneuvot samoissa paikoissa kun on jo vuosikausia jo ollut. Pari vuotta sitten kävin karjaan kuusakoski pistessä viemäs vähän romua ja kun juttelin kaverin kanssa siellä(hän on siellä työssä) niin hän sanoi et eilen perikunta toi sinne isänsä transitti vm. 80 ja se oli ihan uudenveroinen, niiden mielestä sitä piti prässätä mut kaveri pelasti sen sieltä. Tommonen homma vasta vit.... :x
     
  18. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Omituista touhua :-? .Tarkoitan siis perikunnan meininkiä :lol: :lol:
     
  19. teepee

    teepee Gearhead

  20. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    [​IMG]

    Auto jolla voitettiin ensimmäiset Jyväskylän Suurajot (1951 Arvo Karlsson/Vilho Mattila)
    Oli ainakin vielä viimekesänä ostettavissa papereineen.
     

Kerro tästä muillekin!