Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

 1. jariha

  jariha Gearhead

  ^oiskohan tuo mosse myytävänä :D
   
 2. wili

  wili 3rd gear

  [​IMG]

  Siilinjärvellä tämäkin. Siirretty tienvarteen jo yli vuosi sitten eikä ole vieläkään rikottu.
   
 3. pjtk

  pjtk Gearhead

  Amazon tällä kertaa.
  [​IMG]
  Tosin ei viimeaikojen bongaus. Katellu tätä pitkin kesää ja syksyä. Ny vaan tuli käytyä kuvaamassa.
  Kolaroitu keulaan ja vähä perään.
   
 4. passerby

  passerby 3rd gear

  Re: Suomalaiset Latolöydöt/ Metsäautot/ Tallien aarteet...

  joo eli tämmösiä. ei myöskään tuoreita löytöjä, vaan nämä kuvat on otettu lokakuussa. molemmat autot samassa pihassa erään teollisuusrakennuksen takapihalla. joku autokorikorjaamo tai fixaamo toimii lähimpänä näitä autoja.

  eli ekana amazon. jonkinlainen keskenjäänyt projekti. läheltä nähtynä maalaus on suoritettu jo useampia vuosia sitten, mutta edelleen ovenkahvat puuttuu ja keulamski on irrallaan..

  hyvä aihio, mutta sijaintinsa vuoksi varsin altis ilkivallalle. sijaitsee edelleen samassa pihassa muutaman metrin lähempänä rakennusta. ja joku on laittanut ilmat renkaisiin...
  [​IMG]

  [​IMG]

  no sitten samassa pihassa katoksen alla ihan tavallinen starcraft, mutta läheltä nähtynä pystyi sanomaan että autoa ei ole liikutettu varmaan viime talven jälkeen. alla pölyiset nastarenkaat. joka puolelta ehjä, kolaroimaton ja purkamaton. rekisterikilvetkin paikallaan...
  [​IMG]
   
 5. passerby

  passerby 3rd gear

  katoksen alle tuo kuuluisi ettei happane :p
   
 6. pataatti

  pataatti 3rd gear

  [​IMG]

  Tuollaisen löysin ja pelastinkin. Belvedere 64. Näyttää melkosenrumalle,mutta on ehjempi kuin uskoinkaan.
   
  Tinde61 tykkää tästä.
 7. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Taas sain vierailla eräällä plaanilla. Ikävä kyllä tääläkin puhdistusuhka päällä http://kanadanvani.fi/vanhojaautoja/index.html Tota kalustoa oli oikeesti paljon. Ikävä kyllä ei ollut aikaa kierrellä kun olin työkaverin kans matkassa ja sitä EI todellakaan kiinnosta vanhat "paskat" kuten asian ilmaisi :mad: . Plaanin omistaa yks OD:eelainen joten jos jollakin on kysyttävää niin ottakaas muhun yhteyttä YV:llä niin välitän kyselyjä eteenpäin :wink: .
   
 8. Vilkuna

  Vilkuna Gearhead

  Tuttu paikka.

  [​IMG]

  Siinähän se retkottaa meijänkin entinen Buickki.
   
 9. palontie

  palontie Double Gearhead


  Tietääkö vilkuna mikäs laani oulusta ehkä 20km kajaaniin päin vasemalla puolella.Aaltopellistä aitaus tehty mutta näyttäis autoja olevan useita.
   
 10. wili

  wili 3rd gear

  Lisää kuvia. Toistaiseksi ainakaan eivät ole myytävänä.

  [​IMG]

  Ralli-Larppa

  [​IMG]

  Sama vehjes

  [​IMG]

  Sumppi

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 11. homer

  homer Gearhead

  Onkos tuo laatokka ihan VHTS (entinen B ryhmäläinen) malli? Saattaisi kiinnostaa historic ralli porukkaa.
   
 12. Tumi

  Tumi 3rd gear

  Onko Sumppi miten paha projekti ja missä päin?
   
 13. dart -66

  dart -66 Gearhead

  ^^ 1,4-litrainen, 2105 1500 Special Trafin mukaan
   
 14. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Onkos kukaan täältä OVERDRIVEN porukasta bongannut mistään laanilta/pellonreunasta/metsästä/ym...Volkswagen Poloa(mk1)...tai Volkswagen Derbyä? :odroll: ....Jos on,niin minua kiinnostaisi 8)
   
 15. Väne

  Väne Gearhead

  Olipa mietmin linkissä tuttua kalustoa :)

  Etkö sinä purettavaksi sen myynyt :poff:
  No ei, kyllä se vielä ajoon tulee, deltan keulalta otetaan kone niillä samoilla "seiskakolmio" kansilla jotka buickissa oli aiemminkin nyt vaan on pikkusen enempi voimaa.. Taidanpa ainakin aluksi kokeilla ihan ecm ohjattuna. Jos ei sitten joku innostu ostamaan rullaavana, leimaakin siinä ois..

  Deltakin joutaa myydä, on vielä dieselin papereilla ja orkkis kone ja loova aihiot on tallessa jos joku haluaisi vaikka entisöidä :D . Lahoa on, musta sisusta melko ehjä,lukkoperäkin siinä on, kesällä oli ajossa.

  http://public.fotki.com/Waiskisgarage/
  Tuolla lisää vanhoja kuvia.
  Pitäis päivittää nuokin sivut, romua on myyty mutta on tullut uutta tilallekin.

  Pohjavesien suojeluohjelma meneillään niin keksivät että nuokin romut voi pilata pohjavedet, sillä ei ole mitään väliä että suurin osa on täysin kuivia koreja :wc:
  Ja eikä sekään tunnu vaikuttavan että 200metrin päässä(samalla pohjavesialueella) on toiminut kaatopaikka vuodesta -68 vuoteen -87, jonne on kipattu akut, nesteet ja öljyt autojen mukana :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

  Onkohan missään lakitekstissä määritelty tarkemmin mikä on "romuauto"?
  Pitää yrittää vielä vastustaa idioottien mielivaltaa.

  Pihaa kuitenkin on jo aika vähän siivota eli tervetuloa ostoksille, vaihdossa käy mikä vain, vaikka semmoiset autotkin jotka voi romuttaa ilman yöunien menetystä tai muu kierrätystavara..
   
 16. GULF

  GULF Gearhead

  Jos kerran noin paljon kiinnostaa niin bongasin omasta hallista edesmenneen setäni 40tkm ajetun alkuperäisen ja virheettömän -81 derbyn. Väriltään muodikkaan oranssi... Oli siellä Porchekin ja MG ja A-ford ja ja....:)
   
 17. Lohis

  Lohis 3rd gear

  Ei löydy ihan noin vanhaa, mutta vm. -90 on. Eikös se ole sama auto periaatteessa. Jos jollain on semmoselle tarvetta niin saa todella edullisesti.
   
 18. Rust Devil

  Rust Devil Gearhead

 19. Nikke_Nakki

  Nikke_Nakki 1st gear

  Mulla on yksi paalilta pelastettu, mutta pahasti verovammainen Derby. Koriltaan kova, hitsattavaa ei ole. Pieniä kolhuja on, kun oli ollut jääratakäytössä. Tämän saisi nyt halvalla.

  Etelä-Pohjanmaalta mulle tarjottiin kahta Derbyä. Projektikuntoisia molemmat.
   
 20. audiq

  audiq Gearhead

Kerro tästä muillekin!