Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. Street Freak

    Street Freak 1st gear

    toivottavasti edes se seuraava omistaja harrastaa muuta kuin kaupustelua.
     
  2. z-11

    z-11 1st gear

    Joo, kyllä me kaikki saadaan kohta ihailla niitä kuvia Nettiautossa.
     
  3. trukki306

    trukki306 Gearhead


    mikäs vitun vinkuja tää "street freak" oikein on ??? ota puhelin käteen jos on asiaa äläkä täällä vikise, mistä vitusta sä päättelet että mä oon joku vitun trokari, IME JOPOOS NUIJA. :soosoo:

    olisit itse toiminut ja selvitellyt omistajan JA OSTANUT SEN..
     
  4. trukki306

    trukki306 Gearhead


    ja toinen kateellinen paska... mistä näitä riittää.. :soosoo:
     
  5. z-11

    z-11 1st gear

    Taisi osua arkaan paikkaan? Se koira älähtää... Tuskinpa sä olet maailman ainoa henkilö joka on onnistunut jonkun raadon paikantamaan ja ostamaan, harrastajat hommaa noita romuja siksi että ne kiinnostaa muutenkin kuin jälleenmyyntimielessä.
     
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    Vittu että on katkeraa porukkaa.Saapi sitä jokainen mennä metsästämään omistajia,ai niin sen eteenhän joutuu tekemään hommia...
     
  7. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    joo ei voi trukki306 muuta kuin ihmetellä : imekää uikuttajat omaanne , mitäköhän v...ttua se teille mahtaa kuulua mitä joku muu tekee omilla asioillaan / tavaroillaan , mistä näitä ihme ruikuttajii sikiää aina vaan enemmässä määrin , opetelkaa pitämään huoli omista asioistanne
     
  8. audiq

    audiq Gearhead

    Hyvä juttu, että ei mennyt Duster suoraan paaliin, mutta sen loppuelämän vaiheet voitaisiin käydä jossain muualla läpi kuin tässä viestiketjussa? Minäkin ihan mielelläni luen sen vaiheista siihen saakka, kunnes aletaan tunkemaan pellin alle jotain peltipakosarjoja, mutta en halua lukea niitä tässä viestiketjussa.
     
  9. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Joo parempi että joku sen pelastaa ja myy pienemmällä tai vaikka isommalla voitolla eteenpäin kuin että olis mennyt suoraan romikselle tai paalattavaksi. Hieno pelastus trukki306!!!
     
  10. palontie

    palontie Double Gearhead

    vinkkinä kannattaa kiertää noita kaupunkien varikoita missä säilytetään kadulta poistettuja autoja.Sieltä saattaa löytää huokeita autoja kun ihmisillä ei ole vara lunastaa niitä.Itse sain aikoinaan 2ovisen amazonin 2litran koneella ja loikkari lootalla kossupullolla.Siirtomaksu oli 150mk.Hyväpeltinen ja tuli chopattua se silloin joskus v.puukko ja kirves:)
     
  11. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Eli siis Dusterille oma topikki vaikka tuonne projektit osioon. On tosiaan kertomisen arvoinen tarina ja mielelläni siitä lukisin.
     
  12. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Niin jostain paikoista, kuten kaatopaikoilta (?) ei saa lunastaa autoaan takaisin kuin omistaja, mutta sen kun selvittelee ja lunastaa luovarit omistajalta niin sitten voi käydä "oman" autonsa hakemassa. Turha mennä ensin henkilökunnalta asiaa kyselemään, ajavat vaan pois. Voivat olla sitten aika nyreita kun menee paperien kanssa autoaan hakemaan.
    Mikä sitten lie käytäntö kuntien tarhoilla?
     
  13. capri30S

    capri30S 1st gear

    Kaupunki on täälläpäin tehnyt diilin paikallisen romuyrittäjän kanssa, joka käy keräämässä "romut" talteen.. säilyttää sen 3kk(?) ja paaliin, jos ei kukaan kysele. Yhden pakuvolkkarin kaveri tuolta "pelasti" joko paalilta tai varaosiksi pilkkomiselta, kun omistajan poikaystävä oli sen omistajalta piilottanut eron yhteydessä, ja lopuksi auto oli mennyt sitten tonne piiloon, kaveri otti omistajan selville, jolla ei ollut hajuakaan missä sen auto on, oli aika tyytyväinen kun sai junakeulansa takasin.
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Taitaa olla täällä nykyään sama käytäntö,en oo ihan varma.
     
  15. multsi

    multsi 2nd gear

    Täältäkin onnitteut Dusterin omistajalle!

    Vantaan kaupunki on järjestänyt joka kevät perinteisti huutokaupan missä myydään kaupungille siirtyneet hylkyautot. Huhtikuussa tulee taas toivottavasti.

    Helsinki teki näin muistaakseni vielä kymmenkunta vuotta sitten, mutta nykyään autot päätyvät tattarisuolla eräälle samalle romuttajalle poikkeuksetta, ellei kyseessä ole huomattavan arvokas (uusi) auto. Keräilykohteita tms. harvinaisuuksia kaupunki tuskin erottelee. Yleensäkin kun kaikenlainen autonvihaaminen ja autoilun rajoittaminen kuuluu kaupungin nykyiseen strategiaan.

    Kävin syksyllä katselemassa Tattarisuolla aidan takana, ja kyllä siellä oli paljon kalustoa, jota katsoessa tuli suru silmään. Autoja, jotka varmasti löytäisivät ottajansa. Tuolta hyvin harva kuulemani mukaan autoansa lunastaa, sillä päälle tulevat siirtokustannukset, säilytysmaksu ja parkkisakot.

    Jos omistajan saa kiinni ja neuvottelee haluamastaan autosta, haistan itsekin mahdollisuuden tehdä hyvät kaupat. Nuo siirto yms. kustannukset tulevat omistajan maksettavaksi auton romuttamisesta huolimatta, joten ne maksamalla voisi monikin suostua kauppaan? Nykyään omistajan selvittäminen on onneksi helppoa. Ainakin 70-luvulla noista kaikista oli vielä peitetty kilvet, jottei vain saisi mitään vihiä auton omistajasta.
     
  16. palontie

    palontie Double Gearhead

    Tattarisuolla tuli aikoinaan pyörittyä aika helvetisti,niin oli siellä kaupungin varikolla upeita autoja!
     
  17. passerby

    passerby Gearhead

    saako sinne muka mennä noin vaan, samaan tapaan ku av-keskukseen?
     
  18. homer

    homer Double Gearhead

    Aika hyvin paikan tarjontaa pystyy tutustumaan ihan ohi ajamallakin. Tuskin päästävät noin vaan alueelle?
     
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ei varmaan nykyään pääse,mutta -90 luvulla pääsi.Hyvin sinne näkee.
     
  20. passerby

    passerby Gearhead

    ok, kiitos.
     

Kerro tästä muillekin!