Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

 1. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  Vuosia sitten omistin tavallisen farkku W123 koppaisen Mesen. Olihan inhottavin auto tehdä mätähommia.. Pohjassa ja pyöränkoteloissa noin sentin kerros jotain äänieristysmassaa.Oli aika arbete kaivaa puhtaalle pellille.
  Ja yllättäen sitä mätää sitten riittikin..
   
 2. junkarnold

  junkarnold 1st gear

  Eipä taida toive toteutua :( . Huutokaupasta vastaava henkilö jäi eläkkeelle. Toivotan Ramille hyviä eläkepäiviä ja kiitän hyvästä yhteistyöstä! 8)
  Nykyisiä virkamiehiä ei taida kiinnostaa, paljonko nuosta autoista vois saada huutokaupalla :mad: . Saavat saman palkan kuitenki ja pääsevät helpommalla, kun yksi vie kaiken (+lounaat ja kivat kevätretket ym ym... hups :soosoo: satuinko arkaan paikkaan :poff: )
   
 3. Gottlieb

  Gottlieb 2nd gear

 4. trukki306

  trukki306 Gearhead


  kun yksi vie kaiken... heh, eli vastapäätä oleva kuusakoski oy. ramille täältäkin onnittelut eläkkeelle jäämisen johdosta, tuskin saa muilta yhtä hyvää palvelua.. harmi.. tulihan tuolta autoja pelasteltua jokunen.
   
 5. palontie

  palontie Double Gearhead

  Hyvä palvelu on juuri noilla old school ukoilla,ne on nähnyt autojen kehityksen ja kasvaneet rintarinnan noitten autojen kanssa.Tuollaiset jaksaa palvella ja muistella,välillä jopa silmät kirkastuen tosin kun valtaosa samalla alalla olevat jotka monotonisesti näyttöä katsoo eikä kiinnostusta vitun vertaa kysyjän asiasta.
   
 6. Lintzi

  Lintzi 3rd gear

  Tästä tuli mieleen toi paikallinen varaosapulju, yleensä tulee sieltä haettua noihin -80 luvun alun japseihin roinaa. Yks myyjä muistaa/tajuaa Datsunistakin jotain, huoltanu niitä sillo joskus ihan töikseen...Asia tyyppi vaikka jaksaa aina piruilla. :wink: Toinen myyjä(akka) taas huokailee syvään ja pyörittelee silmiä jo kun meikäläinen astuu sisään.(Samaa käy kyllä baareissakin,) Ja seuraavaks kysyy rekkarinumeroa ja tuijottaa ruutua, sehän auttaa vitusti jos biilissä ei oo alkuperästä ku pellit ja ikkunat... :rotfl:
   
 7. timppa50

  timppa50 2nd gear

  Niin.. mutta aikoinaan Stadissa Harjukadun ja Vaasankadun kulmassa
  ollut ALS- AUTO oli kyllä ehdoton palvelussa, Kyllä nykyäänkin myynti alalla toimii, ennen oli vaan pakko muistaa asioita ja olla kiinostunut.(huono duunipäivä voi iskeä kenelle vaan..- 5 / 52).. 8)
   
 8. newpo62

  newpo62 1st gear

  Tuommoinen romottaa tuossa lähimetsässä, volga vissiin? Ihan hienoja yksityiskohtia,vaikka en intohimoinen ussr tuotteitten ihailija olekkaan.

  [​IMG]
   
 9. passerby

  passerby 3rd gear

  ettei olisi Mannen vanha volga elokuvasta Arvottomat 8)

  http://www.youtube.com/watch?v=yDYs_NhEq8Y

  r.i.p matti pellonpää.
   
 10. newpo62

  newpo62 1st gear

  No juu tollainenhan se, maski taitaa olla ainut mikä säilynyt.
   
 11. LGC

  LGC 3rd gear

 12. homer

  homer Gearhead

  Tuohan on tutta paikka mobilististä jo parinkymmenen vuoden takaa. Ainakin osa kalustosta on ihan samoilla paikoillaan (mitä nyt kuvien mukaan hiukka haperompina). Ihme ettei Ruotsissa vihervaurioituneet ympäristökahjot ole iskeneet tuon romutarhan kimppuun.
   
 13. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Ymmärtäisin tuon tekstin niin, että nimenomaan jopa päinvastoin. :eek:
   
 14. kustum4evo

  kustum4evo Gearhead

  Juurikin näin. Tuosta paikasta oli tehty aikaa sit jo Ruotsin televisioon joku "kulttuuriohjelma". Siellä kun ei ihan kaikkea aina tunnuta siivoavan, koska viisas ruotsalainen kyllä näkee tälläisessä oman arvonsakin, sen mitä tässä maassa ei osata nähdä. Olen tuon paikan olemassaolosta tiennyt jo useamman vuoden ja jos ensi kesänä pääsisin käymään vihdoinkin. Hieman ärsyttävään sävyyn kyllä kirjoitettu moinen juttu, mut minkäs teet..
   
 15. Gottlieb

  Gottlieb 2nd gear

  No niin ja tällä kertaa linssiin osui Jaguar MK2. Automalli, josta tuli Sumujen-Saarella erityisesti gangstereiden ja pankkirosmojen suosikki, siihen kun mahtui koko kopla sisään eivätkä skoudet pysyneet perässä.

  http://www.classicdigest.com/readers-st ... ieb/77/735
   
 16. palontie

  palontie Double Gearhead

  En ole varma näinkö hätäiseti tänään tuollaisen raadon erään firman pihassa tänään kajaanissa,ei ollut aikaa käydä tarkemmin tsekkaamassa(vielä)
   
 17. buddyfaro

  buddyfaro Gearhead


  Mannen vanha volgahan on Aki Kaurismäellä itsellään tallessa, ja autohan on sama joka oli mustaksi maalattuna elokuvassa "pidä huivista kiinni tatjaana"
   
 18. jariha

  jariha Gearhead

  luinkohan mää mopilista et siinä järvenpäästä mäntsälään päin olevassa "romuttamossa" ois nyt tyhjennys käynnissä perikunnan toimesta kun omistaja pappa oli kuollunna? vai joko tyhjä?
   
 19. palontie

  palontie Double Gearhead

  Siis tarkoitat sä sitä jo varmaan 70 luvulla ollutta vanhan lahden tielle näkyvälle?Tästä romiksesta mä joskus täällä kyselin mutta ei tullut vatsauksia silloin.
   
 20. jariha

  jariha Gearhead

  en tiiä seitkyluvusta mutta varmasti on jo silloin ollut ja joo ihan vanhassa lahdentiessä kiinni oisko ohkolaa? n. 10km järvenpäästä?
   

Kerro tästä muillekin!