Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Näyttäs ainakin tuossa yhdessä kuvassa näkyvän 2kpl Volkkarin pakuja...Eli tuo kuva,jossa näkyy valkoisen FSO Polonezin kattoa....Tietääkös täällä foorumilla kukaan,että onko tuo isokin laani/onko tuolla autoja paljonkin?
     
  2. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Tuo on semmonen vähän sarjassamme outo laani. Joskus kävin, kukaan ei ollu paikalla, koputtelin aikani, läksin pois. Muilta kuullut samaa. Ne hylsyt näkyy ihan vanhalle Lahdentielle ja mun oma mielipide on että ne parhaat on jo aikapäiviä sitten sieltä hyödynnetty.
     
  3. palontie

    palontie Double Gearhead

    Eiköhän jo -90 toiminta ollut mitätöntä.
     
  4. reynolds

    reynolds 3rd gear

    OK..Tiedän mitä tarkoitat tuolla "oudolla laanilla" :lol: ...Se on jännä homma,että usein näihin laaneihin liittyy aina jokin ominaispiirre (Tiedän itsekkin muutaman vastaavan laanin)...Sillä vaan tuossa aiemmin kyselin,että jos siellä tosiaan olis jotain sellasia autoja/osia..Joita sais pelastettua omiin projekteihin....Asuukos tuossa laanialueella joku perikunnan jäsen,vai onko vaan pelkkä laani? Jos nyt esim keväällä tulee ajettua Lahden suuntaan,niin vois käydä tuolla katselemassa....Vai tuleekohan sieltä äkkilähtö.jos laanille eksyy kyselemään :soosoo: ?
     
  5. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

  6. passerby

    passerby Gearhead

    ookoo, kiitos knoppitiedosta :] olen tuon Tatjanan Huivi -elokuvan nähnyt TV:stä yli 10 vuotta sitten, enkä muistanut/ tiennyt millä siinä ajettin.
     
  7. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

     
  8. passerby

    passerby Gearhead

    katoin linkkiä siitä ruotsin autolaanista, huhhuh. aika hengästyttävä paikka :eek:

    mutta nyt laitan tähän oman linkin: kävin tänään kuvaamassa yhtä Taunusta joka on nähtävästi ollut täysin liikkumatta varmaan 80-luvulta lähtien. samalla parkkiksella on pari muutakin hylättyä/ puolihylättyä autoa. Linkin sivusto ei näytä Ä:tä ja Ö:tä oikein, joten jouduin korvaamaan ne A:lla :wc:

    olen tiennyt jo muutaman vuoden tuon Taunuksen olevan siellä, ja koin että on viimeinen hetki käydä kuvaamassa se! :-?
    http://s836.photobucket.com/user/invadersmustdie-theprodigy/library/Autoja?sort=6&page=1

    siellä on Chevy Vanikin, jonka kohdalla ihmettelen, että miksi syylärin etupuolella on joku pienempi kenno? tietysti vastaus on ihan itsestäänselvä mutta en vaan tiedä tarpeeksi..
     
  9. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Näyttäähän siinä olevan alumiini syylärikin vaihdettu... Oliskohan merkkjä kiristetystä tekniikasta.....
     
  10. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Toi oven pokkaus menee hieman erilailla tossa type I josta oli linkki. Laanin autossa se on suora mutta linkin kuvassa levenee eteenpäin :eek:
     
  11. passerby

    passerby Gearhead

    emmie tiiä, mie vaa ajan xD
    Edit: mutta niin, mikä se pikkukenno sitten on??? :oops: :rotfl:
     
  12. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Taitaapi olla vaihteistoöljyn jäähdytyskenno siinä vanin keulalla.
     
  13. passerby

    passerby Gearhead

    " - Taitaapi olla vaihteistoöljyn jäähdytyskenno siinä vanin keulalla."

    Ookoo, kiitos :)
     
  14. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Oli muuten leimattu just joten toimiva peli jollakin. Vanit on aina hienoja. Toi vanhan koppaanen G-30 on hyvä projekti hieman kireemmällä koneella. Mun G-30 on pari vuotta nuorempi mutta sekin on aika tiukalla koneella. Kerkiääs vaan leimata vanin mutta kun pitää hieroa sitä viime kesän Thames latolöytöä maaliin 8)
     
  15. Robot Riot

    Robot Riot Gearhead

  16. passerby

    passerby Gearhead

    ajokuntoinenkin vielä ja silti jätetty puun alle seisomaan :-? ei jummarra.
     
  17. 12345678910

    12345678910 Gearhead

  18. debner

    debner Gearhead

    Ei ole kovin suuri paikka, mutta autoja on nyt myynnissä eri sijainneissa olevista sisätiloista myös. Mobilistin Facebook sivuilta löytyy lisää tietoa keneltä kysellä ja uusimmat kuvat.
     
  19. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Mutta eikös ole parempi että on avoimesti myynnissä kuin paalausjonossa hylkytarhalla? (mikä oli vissiin aika lähellä...) :odroll:
     
  20. jariha

    jariha Double Gearhead

    ehdottomasti, se on vaan hyvä että joku pelastaa hyvät aihiot eikä vaan mieti että toi ois kiva :odroll: sit kun toi ois menny tattarisuolle paalausjonoon ois alkanu se perinteinen miks kukaan ei pelastanu sitä nurina?
     

Kerro tästä muillekin!