Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. z-11

    z-11 1st gear

    Katos selitykset on kun persreikä: jokaisella on omansa... Taisin jo tuolloin epäillä että päästään ihailemaan kuvia nettiautossa, ei se ihan väärin mennyt. On joo hyvä että pelastetaan, mut tää jätkä tekee sen "pelastamisen" puhtaasti myyntimielessä ja sitten selitellään kun ei pystykään pitämään kun on milloin mikäkin syy... Jobbari on jobbari.
     
  2. Popular-54

    Popular-54 Gearhead

    Ohkolan auto purkamo?
    Oliskos joku nähnyt ilmoa? Saiskos perikunnan yhteys tietoja nyt?
    "siellä on kuulemma nurkis 2o" luvun Buicin 6-moottori"
     
  3. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Ja yksi aika hyvin vaiettu syy monellakin on se,että kun ei reppanat suoraan sanottuna osaa tehdä yhtään mitään käsillään :lol: :wc: ...Niin helpompi sitten laittaa "hyvien selitysten" saattelemana myyntiin...Niinkuin tässä em.tapauksessa hyvin vahvasti näyttäis tilanne olevan :odroll: ....No pääasia,että ei paaliin kuitenkaan joutunut 8)
     
  4. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    Suomalaiset muka kateellisia :eek: ? No ei tosiaankaan....
     
  5. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Ihan pakko kyllä kysyä että mistä olet tullut tulokseen että Trukki306 ei ehkä osais itse tehdä mitään käsillää ja siksi ehkä olisi myynnissä?
     
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    Oisitte saatana ite hakeneet sen dusterin!Vittuako siitä itkemään jos joku tekee rahhaa!!
     
  7. audiq

    audiq Gearhead

    Onpa kaunis seinä tuossa töllissä! Olisi nätti tausta johonkin kuviin.
     
  8. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    Ylipapin sanoin kade in Finland....
     
  9. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    niinpä , kateelliset runkut , tumputtakaa vaan omaanne , ei vaineskaan täähän on vähintään yhtä hyvä suomalaiselle naapuri-kateelliselle kuin face seurata mitä ympärillä tapahtuu et pääsee kertoo juorut muillekin ( ja kaikkihan on ihan viimesen päälle totta mitä tietoo täältäkin netin välityksellä saa ) , uskomatonta mutta niin totta tää suomalaisen katkeruus
     
  10. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    on kyl niin kaunis , et tuli heti mieleen , et tollasen töllin vois vaikka ostaa jos olis hyvä sijainti , toi on nimittäin luultavast paljo paremmas kunnos viel 10v. päästä kuin kastelli-talot
     
  11. palontie

    palontie Double Gearhead

    Niinpä,kastellit puretaan ja tuossa vielä majoitutaan mukavasti eikä homevaurioista ole tietoa!
     
  12. trukki306

    trukki306 Gearhead

    hohhoijaa... tällä hepulla ei sitten ole omaa elämää kun sen jokainen viesti täällä on pelkkää itkua muiden asioista.

    kannattais varmaan ottaa asiosta (vaikka sitten muiden ) selvää ennenkuin alkaa täällä niistä huutelemaan omia päätelmiään.

    rohkea sälli ilmeisesti !! kumma jos on vielä käkätin suorassa.

    tämä sälli varmaan menettäisi mielummin perheensä asunnon kuin jonkun autonsa, vitun fixua valopää.

    se siitä..
     
  13. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Kuinka pitkään trukki306:n olis pitänyt säilyttää Dusteria, että olis "luvallista" myydä?
    Mitä sit, jos tekee voittoa? Vai tekeekö? Ihan sama.

    Toinen vaihtoehto Dusterin osalta kaiketi olis, että tällä hetkellä katseltais siitä hylkyautovarikon aihan raosta otettuja salakuvia...
     
  14. trukki306

    trukki306 Gearhead

    lueppa tuo topikki duster pelastettu maalle äläkä mutise täällä.
     
  15. palontie

    palontie Double Gearhead

    Älä alennu näitten pikkusieluisten ja kateellisten ja katkerien pippelinipisteliöiden kirjoituksiin provosoitua,antaa poikien muhii omissa pallihiessään kun jaksavat tänne kirjoittaa muttei pelastaa autoja paaleilta ja ennen kaikkea kun pojilla ei ole paalia sijoittaa rahaa autoihin mutta näppäimistöllä ollaan kurkoja!
     
  16. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Samaa mieltä.
     
  17. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    Tässä ollaan aika lähellä sitä aihetta että jos jollakulla on kätköissään läjä esim. autoja tai aihioita niin on vesipäitä joidenka mielestä hänen pitäisi myydä tai lahjoittaa ne pois, jonkun "tosi-harrastajan" pelastettavaksi, mieluiten mahdollisimman halvalla tietenkin, jos tämä ajatuksenjuoksu ei ole kateutta niin mitä se sitten on? esim. pari numeroa sitten oli Tuulilasi & Kansa taisteli, eiku mopilisti-lehdessä tämmöinen yleisön-osasto kirjoitus..
     
  18. palontie

    palontie Double Gearhead

    Joo ja sama,mä ostin konkurssipesästä auton suht huokeeseen hintaan,pitääkö ne myydä samaan hintaan ja unohtaa hinta neuvottelut ja päivän käyvän hinnan?
     
  19. mercury62

    mercury62 1st gear

    Täähän on suoraan kuin jostain trokariyhdistyksen palstalta nää kirjoitukset...sellaset ihmiset tuntuu kirjottelevan joilla ei muu mielessä olekaan kuin kaiken ostaminen halvalla ja sitten välistä vetäminen..harrastajien palsta taitaakin olla jossain muualla...
     
  20. mercury62

    mercury62 1st gear

    Onneksi löytyy niitäkin harrastajia vielä jotka seulovat trokarit pois kun myyvät laitteitaan...itse ostin autoni harrastajalta useampi vuosi sitten...paikallinen trokari oli jo eurot silmissä väkisin ostamassa helmeä pois...tinkas ja tinkas mut ei ukko myyny kun tiesi et tää trokari hakee vaan rahat välistä ja paskat välittää mihen auto menee...mä onnistuin ostamaan auton pois trokarin nokan edestä ja voitte arvata kuinka sitä otti pattiin kun ei päässy trokaamaan autoa..ols kuulemma myynyt johonkin ruotsiin tms vehkeen kun olis sieltä saanu hyvät rahat...no ny jäi suomeen ja pysyy suomessa! aion pitää siitä huolen että myyn vain sellaiselle joka siitä pitää huolen ja ei myy TROKAA sitä ulkomaille..
     

Kerro tästä muillekin!