Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

 1. anglia67

  anglia67 3rd gear

  Tänään käytiin katselemassa josko näkyisi kyseisiä metsälöytöjä mutta ei vielä.Menen uudestaan lähiaikoina paremmalla ajalla ja käyn samalla kuvaamassa muutaman vanhemman löydön uudestaan.Standard vanguard ja muutama luupäädatsun sekä skandinaviamosse siinä lähimaastossa.
   
 2. anglia67

  anglia67 3rd gear

  Viikonloppuna bongasin tämän A-asconan joka oli aikoinaan ihan näyttelykuntoinen.Mutta eipä ole enää.Auto oli huippuvuosinaan ainakin kouvolan seudulla ensin anjalankosken suunnalla ja sen jälkeen elimäellä.Seisoi sitten toistakymmentä vuotta heinikossa eikä tietenkään myytävänä.Muutama vuosi sitten hävisi johonkin sieltä ja nyt bongasin saman auton entistä heikommassa hapessa. [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
 3. reynolds

  reynolds 3rd gear


  Missäpäin nämä ovat?
   
 4. anglia67

  anglia67 3rd gear

  Laitoin yv:tä
   
 5. multsi

  multsi 2nd gear

  Kävinpä tänään rämpimässä Turun motarin varressa räpsimässä pari kuvaa siellä makaavista raadoista. viimeksi kävin katsomassa noita joskus 10 vuotta sitten, jolloin autot olivat vielä autoiksi tunnistettavia. Viime talvien raskaat lumikuormat ovat ilmeisesti lytistäneet molemmat lopullisesti.

  Toinen on Skoda ja toisesta en tiedä mitään. Mitään käyttökelpoista noista tuskin saa kukaan. Paikalla on muutakin asumiston jäämistöä, joten luultavasti jääneet tuonne kun motari rakennettiin 50 vuotta sitten.

  http://aijaa.com/wQR4Ch

  http://aijaa.com/6q3QVo

  http://aijaa.com/Za4mKe

  http://aijaa.com/FXrvK4

  http://aijaa.com/Va9Fkw
   
 6. tinareki

  tinareki Gearhead

  No ei lumi rutista auton koria tuolla tavalla. Todennäköisempi arvaus olisi ns. Herranlahjat seikkailuharrastuksissaan. Paljon runsaslumisemmillakin alueilla kuin Turussa säilyy rauhassa ruostuva auton kori muodossaan ihan harsoasteelle. Eipä tässä tapauksessa mitään autohistoriallista vahinkoa ole päässyt käymään, eikä noista kukaan edes teoriassa varmaankaan autoja ala kunnostamaan ruostuneisuuden asteen huomioiden, mutta aina tuollainen katollahyppimis-vandalismi jaksaa ärsyttää... Kun siitä ei hyppijällekään ole kummoista iloa.
   
 7. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Sehän se kaikista p*skin onkin kun ne ikkunan särkijät saa housuihin kun tarpeeksi monta lasia tippuu :odroll:
   
 8. FoCoMo

  FoCoMo 1st gear

  Luulisi skoodan osien kelpaavan kun se nykyjään on niin kovassa arvossa ja audikin on nykyään koottu sen osista kun ei oo enään viimenen vajaa-tahtinen!
   
 9. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  Tuo toinen on noin 1937 Mopar-tuote. Eivät noi sentään ihan Turussa asti ole, vaan Turun motarin melko alussa Espoossa. Vuosia sitten tuli käytyä noita kanssa ihmettelemässä, kun joku oli laittanut niistä tänne kuvia.
   
 10. Ranex

  Ranex 3rd gear

  tämmönen pilkisteli kuusikosta
  [​IMG]
   
 11. Gottlieb

  Gottlieb 2nd gear

  Voisi jopa ollakin!
   
 12. CarSon

  CarSon 1st gear

  Peugeot 504?
   
 13. perkele

  perkele Gearhead

 14. fe390

  fe390 Gearhead

 15. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Näytti olevan muutama aika harvinainenkin auto noissa kuvissa...Mutta todella kiva kuvasarja kaikinpuolin 8)
   
 16. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Upeeta kalustoa. Toivottavasti näistäkin joku pääsee hyvään kotiin ja takaisin tielle.
   
 17. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  Tuo valkoinen Saab, onkos sen tyyppi 92 oli aika hyvän näköinen. Ja on aika harvinainenkin.
   
 18. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Siel näkyi olevan muutamia Vauxhall Vivojakin....Ja sininen Vauxhall Chevette 8)
   
 19. anglia67

  anglia67 3rd gear

 20. Juppee

  Juppee Gearhead


  Lisää kuvia tästä voima vaunusta??
   

Kerro tästä muillekin!