Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

 1. JnZm

  JnZm Gearhead

  Tuollainen lista olis kyllä hieno missä kerrottaisi kaikki "pelastetut" ja valmiiksi saatetut autot, biilien värikäs historia on todella mielenkiintoista seurata, antaa samalla autoille "sielua". Vielä metsässä olevien kanssa olisin minäkin tarkkana, sijaintia ei ainakaan tulisi paljastaa just tuon kateuksissa potkimisen takia.
   
 2. Puli-Song

  Puli-Song Gearhead

 3. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Viimeisiä viedään suoraan metallinkeräykseen. Eihän 40 vuotta vanhoista autoista kannata kenellekään harrastajalle kertoa, ettei vaan hyötyisi varaosista. Tuo auto oli viikko sitten nostettu Petäjävedellä tien varteen ilmeisesti jostain lähiladosta odottamaa romumiestä.

  [​IMG]
   
 4. rane58

  rane58 Double Gearhead

  -Pienellä laitolla museoleimalle.... :poff:

  Ps. Täytyy sanoa että, Tsemppiä rojektille... 8)
   
 5. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Vihdoinkin kerkesin tehdä ekan kuvakansion RAF-977 projektista. Löytyy sieltä mun sivuulta http://kanadanvani.fi kohdasta RAF-977 .On siinä "hieman" tekemistä. No mitäpä ei tekisi pelastaakseen hienoa autoa tuholta.
   
 6. Puli-Song

  Puli-Song Gearhead

  Hienoa kulttuuritouhua! :)
   
 7. d-lowrider

  d-lowrider Gearhead

  RAF-kuvia katsellessa tunnistin aika monta osaa. Olen tehnyt yhden m21 Volgan ja siinä on samoja osia. Kuvissa ainakin ratti, torvet ja sisävalo ovat samoja sekä alustan osista osa on tutun näköisiä.
   
 8. meteor

  meteor 3rd gear

  Janakkalasta löytyy myös RAF-997, vuosimallista ei tietoa. Omistaja ladajussi, kerää itäkalustoa.
   
 9. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Ei muuten löydy. Soittelin Jussille jo ajat sitten ja on myynyt RAF:in Latviaan Riigan moottorimuseolle :soosoo: .
   
 10. Harri126

  Harri126 1st gear

 11. ventora

  ventora 2nd gear

 12. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  ^Hyvin asiallista meininkiä!

  :)
   
 13. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Kiitos teille kaikille jotka autoitte silloin pari vuotta sitten Goliath projektissa. Auto kävi lahden Classic car näyttelyssä ja suuri yleisö sekä arvostelu tuomaristo tykästyi autoon/"leiriin". Oli mukava tavata monta Od:ee laista tapahtumassa ja saada TAAS muutama vinkki metsäpakuista. Saas nähdä mitä seuraavaksi haetaan.

  Mikko
   
 14. juhapih

  juhapih Double Gearhead

 15. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  Nyt meni palkinto sinne minne piti! Kyllä Mikko ja Marita olivat nähneet lujasti vaivaa tuon aikaansaamiseksi ja tietty muita kerholaisia unohtamatta.Onnea!
   
 16. Gottlieb

  Gottlieb 2nd gear

  Mercedes O319 kiertuebussi

  Lainaus Mobilistin FB-sivulta: "Viisikko tekee löydön ja sokeakin kana saa jyvän!

  Paroni Paakkuneisen ja Edward Vesalan Soulset-bändin kiertuebussi 1961 Mercedes o319. Tölkki on ollut poissa liikenteestä 1968 kesäkiertueesta lähtien, jolloin valomies/roudari unohti laittaa koneeseen uudet öljyt vaihdon jälkeen.Tarina ei kerro millaisilla piristeillä tahi rauhoittavilla aineilla oli vaikutusta asiaan...

  Kuvituksia: http://www.classicdigest.com/readers-st ... ew/102/841

  Tarina: http://www.classicdigest.com/article/view/id/20 "
   
 17. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Kuka ei tekisi töitä kerhotoiminnan eteenpäin viemiseksi ja tehdäkseen suuren yleisön iloiseksi sillä sitä hymyä joka loisti ihmisten kasvoilla kun he muistelivat lapsuuttaan/nuoruuttaan ei voi ostaa isollakaan rahalla. Pienet yksityiskohdat meidän leirissä aiheuttivat muistojen tulvan. Kuitenkin upeinta oli lapset jotka alkoivat leikkimään käpylehmillä osoitti sen että ei se 3v tyttö tai poika tartte sitä hiplauspuhelinta tai tapeletti tietokonetta. Lasten tekemisissä on se alkukantainen ilo pienistäkin asioista.
  Työn määrä ei nyt mitenkään rassannut tai muuttanut meidän perheen rytmiä sillä me elämme näitten "perheenjäsenten" kanssa 24/7/365. Samoin Harrin perhe on samanlaista harrastajahenkistä porukkaa joten homma pystyyn ja siinä se on 8) . Liika yrittäminen ei ole hyvästä :soosoo: (siinä voi vaikka väsyä) :rotfl:
   
 18. perkele

  perkele Gearhead

  [​IMG]

  tämmöinen ja pari granadaakin tontilla
   
 19. RS2000

  RS2000 1st gear

  Mites nyt:
  Löysin mieluisan auton, joka oli youtube videossa. Video käsitteli metautoja. Videon lataaja on tämä Esa EQ Halminen, joka kai pitää vai pitääkö enää tätä metsäautoluetteloa? Miten saisin häneen yhteyttä tai mitä minun pitäisi tehdä?

  Sitten sako seitkytäluvun auton vaan hakea metsästä jos lähellä ei asu ketään..?
   
 20. MudMax

  MudMax Gearhead

  ^Metsästä ei saa viedä muuta kuin marjoja ja sieniä.... :soosoo:
   

Kerro tästä muillekin!