Suomeen viimeaikoina tulleet/tulevat harrasteautot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja petjo, 12.3.2004.

  1. pena1963

    pena1963 Gearhead

    dodge polara 500 avo -69
     
  2. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Re: tuonti autot

    No, eiköhän se komeile raitilla sitäkin enemmän sitten '09 kesällä... :)
     
  3. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Hyvä Pena! Uskalsit jo tulla kaapistas! Meillä oli sopimus että jos auto on aivan katastrofi, Pena tulee kivittämään mut epäajokuntoon tai viimestään moparmeetissä varastaa mun avosta terveet osat omaansa...

    Jälkimmäinen saattaa kyllä toteutua joka tapauksessa, jos Pena löytää jostain tratin, kossupullon ja kaks riskiä pitäjää ja juottaa meikäläisen tainnoksiin. (Joskus kauan sitten tosin oli aika, jolloin siihen ei ois tarvittu sita trattia ja kahta pitäjää, vaan se oli illan luonnollinen päätös. Taivaan kiitos ajat ovat ees VÄHÄN muuttuneet!) Aamulla mä sitte herään jostain ojan pohjalta ja kattelen avoani, joka on riisuttu ku politiikon ex-heila...

    Onnittelut Pena, vielä kerran, autosi on ultraharvinainen tänä päivänä.
     
  4. Onko tosi että avoa on ollut saatavilla ainoastaan Canadan markkinoilla? Ihan mielenkiinnosta tiedustelen montako kpl kyseistä avoa on tehty?
     
  5. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    jokohan vastailin omalta kohaltani, eli Hain kanssa yhteistyössä tul miule se ´68 coronet 500, nyt on suomen kilvissään jo ja oottelee pientä hienosäätöä ja sitten radalle.
    Pari kaveriani on myös olleet autokaupoilla, toiselle tul ´73 challengeri sekä toiselle 69 charger.
     
  6. Collector

    Collector 1st gear

    Yli huomenna pitäis konttia mennä purkamaan :)
     
  7. MJN64

    MJN64 1st gear

    Tammikuussa tuli Pohjois-Carolinasta -71 Chrysler Newport Custom 2d ht. Siisti, hyvin pitkälle alkuperäisessä kuosissaan.
    Itse löysin netistä, Cambriamotors hoiti auton Suomeen.
    Ennen Wappua tarjoan autoa katsastuskonttorille.
     
  8. Ck

    Ck Gearhead

    Tulossa 69 bonneville avo ja 68 firebird
     
  9. VSOP

    VSOP Gearhead

    Tulossa -72 Chevelle ja -68 Firebird avo
     
  10. Mulle tullut Michiganista -69 Chrysler 300 avo ja Floridasta -69 Dodge Coronet 440. Challenger kiinnostaisi vielä hankkia, mutta hinnat alkaa olla aika kovia -70 ja -71 vuosimalleilla vaikka olisi projektikin.
     
  11. VSOP

    VSOP Gearhead

    Hinnat on todellakin nousseet esim. viime syksystä kaikissa vähänkin enemmän halutuissa merkeissä ja malleissa. Vaan onkos tuo ihme, kun nyt lähtevät laivat ovat täynnä autoja, menossa maailmalle moneen suuntaan. Ja esim. eBayssa näkyy vähän väliä kun joku kohde tulee yöllä myyntiin, niin jo se on iltapäivällä myyty. Yksikin Cuda, joka eilen tuli myyntiin, niin jopas sen oli joku nimimerkki Abdulla ostanut Qatariin.. ei siinä ole tavallisilla ihmisillä paljoa sanomista, kun öljymiehet alkaa näitä ostelemaan :odroll: Nooh, onhan niillä ainakin bensan hinnat kohdillaan..
     
  12. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Canadalaisissa '69 polaramalleissa oli yleensä koko keulan kiertävä puskuriin asti ulottuva kromikehys, ihan kuin maski olisi ollut upotettu kokonaan puskurin sisälle niin kuin vuotta myöhemmissä malleissa olikin. En muista nähneeni kuin yhden avon canadavarustuksella, Penan avossa tätä varustusta ei ole, joten tästä vois äkkiä päätellä että avomallia oli saatavana myös USA:ssa ihan normaalisti. Oikaiskaa joku jos oon ihan väärässä.

    '69 isokoristen dodgejen tarkkoja tuotantolukuja ei ole tuotu julkisuuteen, mutta '70 avo 500:sta tehtiin vain 842 kpl. '69:n esiintymistiheydestä päätellen en usko että niitä on tehty ainakaan enempää. Montakohan mahtaa enää olla jäljellä melkein 40 vuotta myöhemmin? Varmaa on vain se, että auto on tänä päivänä harvinaisuus. :D
     
  13. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Täällä on hieman tietoa (vaikkakaan ei tainnut olla valmistusmääriä):
    http://www.fuselage.de/
    Siellä on myös kuva Kanadan-esitteestä, tekstin mukaan Monaco Convertible oli vain Kanadan malli.
     
  14. mariella

    mariella 1st gear

  15. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Kuukauden päivät sitten itselleni tuli -72 Mercury Montego 2dHT. Ajamalla tultiin satamasta ja leima heltisi jarruletkujen vaihdolla. Suora ja kovapeltinen keskilännen auto. Tulee näkymään Pirkanmaalla päivittäisessä ajossa ensi kesänä 8) Kelejä odotellessa...

    Hieno harrastekesä tulossa kun kuuntelee saapuneiden autojen määrää!

    http://www.minunauto.com/index.php?page ... r&id=12504
     
  16. Milestone

    Milestone Gearhead

    Olds 98 '57 on näköjään rantautunut tullin pihaan viikonloppuna. Ebaysta
    kovan väännön jälkeen tuli tammikuun alkupäivinä ja kohta näemmä
    odotus päättyy.. Onko kellään hajua montako tämmöistä 4dht:na voisi
    maassamme lymytä?

    [​IMG]
     
  17. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Katos, hienoa! Itseäni jäi tämä harmittamaan, $600 oli hintapyyntö, mutta lattia, tekniikka ja paperit puuttui.
     
  18. Toi on HIENO , kattelin joskus Mikkelissä myynnissä ollutta 4-ovista vastaavaa ja se meni nenän edestä ennen kuin sain rahat kasaan , hyvä että noita rantaatuu vihdoin tänne pohjanperukoillekin!

    No prkl ,4-ovinenhan se tuokin on kun kattoo tarkemmin , häviää tuossa korimallissa hienosti tuo takaovi....
     
  19. Miulle lähti tulemaan 71 2d ht viime maanantaina ja samaan konttiin ajettiin myös 81 corvette ja paljon muuta roinaa 8)
     
  20. paja1

    paja1 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!