Suomen 4-4-2:t?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja RockHQ, 12.4.2006.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Ainakin MAO-78 kilpinen musta ´68 on tiedossa, nykyinen omistaja Trafin mukaan LähiTapiola ja olisi pitänyt leimata 2010. Olisikohan sama ?
    Tämän tiedon perusteella ei siis olisi liikenteeseen palautunut.
     
  2. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Nettiautossa ollut Cutlass eli tämä http://www.nettiauto.com/oldsmobile/cutlass/7946903 , on aiemmin Etelä-Pohjanmaan suunnalla ollut metallihohtovaaleanvihreä 2-d tolppa, ollut Porin seudulla ´90-luvun alkupuoliskolta asti. En ole nykykuosissaan nähnyt mutta muistelisin ainakin maalauksen keränneen kovasti kehuja valmistuttuaan. Mielestäni nykyhintoihin nähden ihan edukas paketti ajatellen mitä on jo tehty. Toivottavasti löytää hyvän kodin, hieno koppa tuo on etenkin mustana ja vielä kun valkoiset raidat scooppeihin...

    Tuo ´68 oli saanut aika pahasti siipeensä, muttei mikään mahdoton tehtävä. AVK:lla sitä tuli ihmeteltyä kun siellä oli.
     
  3. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Joo sama kampe
     
  4. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Tää yks 76' mallinen tarra-442:nen sai kilvet keväällä, huomautuksitta. Ajeltu on jo toistatuhatta mailia tälle kesää, ajettavakshan nää on tehty. Kaikki rikkonaiset sisutan yms. osat mitä uutena saa, on nyt tähän tilattu ja suurimmalta osin vaihdettu, vika paketti vielä tullilla, maksettuna kyllä.

    Auto itsessään on kyllä hyvä, ja päivä päivältä tykkää silmä tuosta enempi. Ostohetkellä ei ehkä myyjä tiennyt ihan kaikkea autosta, ei sen puoleen, ostaja vielä vähempi. Mutta tutkimallahan nuo on selvinny, eikä o vaikuttanu tyytyväisyyteen. Oikeastaan ainut negatiivinen asia koko autossa on swivel bucket seatit. Nää on ymmärtääkseni jenkeissä tosi kovaa valuuttaa, mutta jos valita sais niin sohvan ottaisin. Alle 180cm kaveri ei saa penkkiä tarpeeks taakke hyvään ajoasentoon, ja muutenkin kun niissä ei o mitään säätöä, ne on järkyttävän paskat istua. En tykkää.

    2.41 perä on pop. Motarilla on työmatkalaisten ilmeet melko priceless kun painelee niistä ohi ~80mph lasissa jenkkilossilla. Tietäki antavat prkl, ei volvolla ajaessa vaan kukaan väistä ohituskaistalta..
     
    Marklin tykkää tästä.
  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  6. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  7. M

    M Gearhead

  8. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Jep, edellisellä sivullahan tuon ilmoituksesta Tori.fi:ssä keskusteltiin.
    Nythän hinta olisi huomattavasti edullisempi, mikäli ei tuosta lähtöhinnasta (5999) hirveästi nouse. Varsinkin kun "myydään eniten tarjoavalle" antaa ymmärtää, ettei hintavarausta olisi.
    Sen verran on pakko kommentoida, että 13,3 varttimaililla on kyllä kova aika. Äkkiseltään löysin ´68:lle 400 koneella 15,13 ja saman vuotiselle Hurst/Oldsille 13,97. H/O:ssa toki 455 pellin alla.
     
  9. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Tulipa tällä heitettyä pikku lomamatka. Klaipedassa pyörähdettiin, muutamaakymmentä mailia vaille 1300 mailia tuli mittariin kaikenkaikkiaan. Hyvin rokkas, oli se sit kaupunkiajoa ( ja sitä muuten oli paljon) tai Liettuassa motaria 80mp/h. Hauska paikka tuo Liettua, mailimittarin mukaan jos ajelis rajotuksia, ei tarvis ees yksin asua ohituskaistalla, näin siis kun poiketaan Via Balticalta.

    Hauskoja ilmeitä oli ihmisillä. Johtuen lähihistoriasta, niitten ilme oli vähän sama kun itte näki tavaran ite ekaa kertaa livenä lehtien ja internetin kautta hankitun tietämyksen jälkeen. Jotku vanhemmat ihmiset kyllä selvästi antoi negatiivista non-verbaalista palautetta, mutta rauhassa sai auto olla. Paitsi kameroilta.

    Kaikenkaikkiaan, vitun hieno reissu. Ens vuonna uuestaan, ja vielä pidemmälle. Pikku päivityksiä toki luvassa, mm. lootaremppaa koska se vähän vuotaa, sekä lootan jäähytykselle jotain, joko erillinen kenno tai sit uus syyläri, on kai nää uutena toiminu hyvin näin orkkissysteemeinkin. Pitkässä kaupunkiajorupeamassa meinaan alko atf:ä döfää kabiiniin ilkeenlaisesti. Silleen palaneenlaisesti. Varmaan omiaan edesauttamaan tuo saakelin pitkä perä ja höyhenenkevyt kuivapaino.

    Ei kai siin.
     
    Marklin tykkää tästä.
  10. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Tämä nyt kaupan: http://www.nettiauto.com/oldsmobile/442/8250680

    Onkos kellään tietoa tuon alkuperäisestä Suomirekkarista ?
    Ennen Eestiin muuttoa siis JPS-24 ja sitä ennen jossakin vaiheessa AAM-510.
    Mutta jos on tullut Suomeen 1970, niin kumpikaan ei voi olla se ihan eka numero.
     
  11. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  12. koivuhalko3

    koivuhalko3 3rd gear

    Muokattu: 22.10.2016
    Marklin ja esmi tykkäävät tästä.
  13. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Laitan tänne tän viestin kun varmaan parhaiten tavoittaa kohderyhmän.
    Jos vaikka joku sattus tarviimaan,niin mulla ois -68 4-4-2:sen takapuskin nurkissa pyörimässä,hyväkuntoinen muistaakseni.Pistä YV jos kiinnostaa.
     
  14. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  15. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  16. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Topickin ekalla sivulla oli juttua palaneesta ´70 Cutlassista NAA-7.
    Tässä Facen puolella vastaantulleita kuvia palon jälkeen:
    [​IMG]
    [​IMG]

    Julkaisu kuvaajan (Jukka Lamminen) luvalla.
     
    Muokattu: 4.10.2017
  17. hantta

    hantta Double Gearhead

    Olen joskus laittanut kuvan tuosta Facebookin street& race sivustolle, silloin ehyt ;)
     
  18. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Laita toki tännekin.
     
    rane58 tykkää tästä.
  19. hantta

    hantta Double Gearhead

    Joudun laittamaan kuvia avustajani kanssa, joka ei varmaan osaa, faceen helpompaa. Pari kuvaa on myös "Hurstista" :)
     
  20. hantta

    hantta Double Gearhead

    P.s jos joku tuikkaa s-postiosoitteella, voisi laittaa tänne kuviani ;)
     

Kerro tästä muillekin!