Suomen automaattikorjaamot...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja janiluo, 21.2.2005.

  1. janiluo

    janiluo Gearhead

    Mm pääkaupunkiseudun liepeillä: Powermatic, Husso, päivinen ja mitä niitä on...

    Kertokaas kokemuksia korjauksista, korjausten tai pelkkien varaosien hinnoista, palveluhalukkuudesta ja palvelun tasosta, neuvoista ja vittuiluista.

    Tämän otsikon tarkoitus olisi kerätä firmojen nimiä niitä tarvitseville ja tietoa mistä kannattaa ostaa varaosia tai teettää korjausta ja mistä ei merkkiin katsomatta.


    EI NÄIN:
    "Mä teetin Hussolla, se on paras!" :lol:


    - Jani -

    PS. En löytänyt tällaista keskustelua mutta jos sellainen jossain on niin laittakaa linkki, lukitkaa ja poistakaa.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hyvä paja, ammattitaitoinen ja osaava, palvelu pelaa. Ei halvin mutta kenties paras eli X-Green humppila.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Perskeles. Piti siis laittamani Green-X...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    automaattikorjaamoita

    onko toi green-x wiikin pekan pulju?
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jep laatikosta...

    Dodgen TF 727 laatikon korjas ainakin Päivinen Parolasta. Ammattitaitoinen ja nopea ja hyvin korjattu laatikko. Joku puhui että Viialassa olisi laatikon korjaaja, valitettavasti kyseinen korjaamo vaihtoi maisemaa nyt viimevuoden lopulla, joten siltä osin ei tieto enää pidä paikkaanasa.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olisko tämä nyt ehkä seitsemäs ketju tästä samasta aiheesta puolen vuoden sisällä... Jos joku nyt viittis hiukan tutkia noita vanhempia viestketjuja, niin vois kirjoitella niihinkin.

    Loppupeleissä tällainen verkkogalluppi ei ole paskankaan arvoinen. Se on hyvä ja se on ihan paska. Mitä sitten? Suurella osalla kirjoittajista on oma peltilehmä niin pahasti ojassa, että mitään suurta totuutta ei varmasti tule löytymään mistään keskustelupalstalta.
     
  8. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Eiköhän toi perustuu lähinnä omiin kokemuksiin eikä mihinkään tieteellisiin teknisiin arvioihin; siellä korjattu -> toimi = hyvä ja päinvastoin. Harvemmin noi tollaset kokemukset mitään takaa, ja kokemusten leviäminen on sitten myös kokijan desibeliasteesta kiinni. Huonot kokemukset leviää arviolta sata kertaa enempi kun hyvät jne. ja haukkuminen on kivempaa ja helpompaa kun kehuminen.
     
  9. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Jossakin seinällä luki seuraavasti: " Arvoisa asiakas,jos olet tyytymätön,kerro se meille ja jos olet tyytyväinen kerro se muille"
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kaikissa liikkeenjohdon oppikirjoissa on sama ikivanha sääntö milloin milläkin nimellä, mutta sisältö on aina sama: Hyvästä diilistä kerrotaan vain aniharvalle, jos edes sillekään, mutta huonosta kokemuksesta kerrotaan aina ja laajasti, yleensä niillekin, joita ei koko asia edes kiinnosta.

    Niinpäinhän se Suomessa on aina, että jos mitään ei perästäpäin kuulu, kaikki on hyvin. Pitää vaan palveluntarjoajan pyrkiä pitämään tilanne sellaisena, että keskivertoasiakas kokee saaneensa sen mistä maksoikin, eli ei tule sanomista, kun hyvää sanomista harvoin kuitenkaan on.

    Tämä paha kello nyt on ihan vaan yksi inhimillinen perustotuus, jolle ei kukaan voi mitään, eikä tarvitse voidakaan, sillä jos joku tekee asiakkaan rahoilla keskimääräistä enemmän sutta ja sekundaa, se joku saattaa olla väärällä alalla ja harva asiakas niin ilkeä on, että täysin perättömiä juttuja alkaa levittelemään, eli usein siellä taustalla on joku ongelma. Eihän noita juttuja joka firmasta liiku lainkaan?

    Mitä tulee tohon mahdollisen miinatehtaan tunnistamiseen, kannattaa ottaa selvää, miten paljon riitoja firmalla on asiakkaidensa kanssa ja mistä asioista ne riitelee. Harva asiakas nimittäin jaksaa riidellä huvikseen ja yllättävän harva edes asiasta.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä se on niin että niin, että ne paskahuhut lähtee yleensä aika pienestä liikkeelle. Vaikka niin että joku on kertonut kaverille jostain pikku erimielisyydestä jossain korjaamossa ja tämä kaveri on sitten kertonut sen taas eteenpäin ja viikon päästä täällä kerrotaan että älkää vain viekö autoanne xxxkorjaamoon kun mun tutun tutun sisko tai sen veli oli kuullut että ne tuhoaa kaiken! vie asiakkaan rahat ja lyö vielä turpaan kaupanpäälle :eek: .
     
  12. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    ....toisaalta, kun ihmeen kaupalla on kuitenkin sellasiakin firmoja joiden työstä ei juuri kuulu valitusta, vaikkapa just toi Husso. Hinnatkin on kyllä sitten jotain muuta kun takakhikiän puuliiterissä.
     
  13. janiluo

    janiluo Gearhead


    Kuinkahan moni edes luki mistä halusin keskustella/kerätä tietoa??? :mad:

    Olen tekemässä laatikkoremonttia ja tarvisin muutamia varaosia ja siksi ajattelin että jos vähän kyselen varaosien toimittajia niin voisin vähän vertailla hintoja ja tietäisin mistä osat kannattaisi hakea. Samalla olisi tullut tehtyä listaa automaattikorjaamoista.

    Laitoinpa vielä huonon esimerkinkin siitä kuinka ei tule kommentoida.

    Kaikestä tästä sitten poiki 6 sivua hevonpaskaa siitä että missä kukakin tyhjätasku teetti laatikkonsa... niinkuin se jotakuta kiinnostaisi! :(

    Voisiko tämä olla Overdriven historian turhin viestiketju?

    - Jani -

    PS. Kävin hakemassa osat Hussolta eivätkä ne ilmaisia olleet. No eipä ollut vertailukohtaakaan.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    No hyvin tehty. Nää on nää ammattilaiset tällä palstalla lähinnä suunsoittajia. Täällä on sellasia nimimerkkejä joiden alla lukee "Jätka asuu verkossa" mikä tarkottaa että lähinnä ne kertoo toisten tietoja ominaan ja suuttuu aina jos joku on erimieltä. Nimimerkkinsä suojista ne pommittaa aina vieraita vaikka niillä olis joskus asiasta ihan oikeeta tietoakin. Laatikko asioissa koko maassa on 3 kunnon korjaajaa ja on niiden nimet täälläkin mainittu. Ja kuten sanoit eniten täällä mainostetaan niitä persaukisten paikkoja ja teeseitse miehiä. Kummatkin perseestä laatikonkorjauksessa.
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    No hyvin tehty. Nää on nää ammattilaiset tällä palstalla lähinnä suunsoittajia. Täällä on sellasia nimimerkkejä joiden alla lukee "Jätka asuu verkossa" mikä tarkottaa että lähinnä ne kertoo toisten tietoja ominaan ja suuttuu aina jos joku on erimieltä. Nimimerkkinsä suojista ne pommittaa aina vieraita vaikka niillä olis joskus asiasta ihan oikeeta tietoakin. Laatikko asioissa koko maassa on 3 kunnon korjaajaa ja on niiden nimet täälläkin mainittu. Ja kuten sanoit eniten täällä mainostetaan niitä persaukisten paikkoja ja teeseitse miehiä. Kummatkin perseestä laatikonkorjauksessa.

    käsittämätöntä bullshittiä.kenelle tälläistä oikein tehdään.lisää tälläistä!
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    [/quote]

    No hyvin tehty. Nää on nää ammattilaiset tällä palstalla lähinnä suunsoittajia. Täällä on sellasia nimimerkkejä joiden alla lukee "Jätka asuu verkossa" mikä tarkottaa että lähinnä ne kertoo toisten tietoja ominaan ja suuttuu aina jos joku on erimieltä. Nimimerkkinsä suojista ne pommittaa aina vieraita vaikka niillä olis joskus asiasta ihan oikeeta tietoakin. Laatikko asioissa koko maassa on 3 kunnon korjaajaa ja on niiden nimet täälläkin mainittu. Ja kuten sanoit eniten täällä mainostetaan niitä persaukisten paikkoja ja teeseitse miehiä. Kummatkin perseestä laatikonkorjauksessa.[/quote]

    käsittämätöntä bullshittiä.kenelle tälläistä oikein tehdään.lisää tälläistä !
     
  17. jukka63

    jukka63 1st gear

    onko kauno koskinen vihainen? jos korjaat laatikoita samalla tavalla kun rämpytät nettii, harkitse uravalintaas uudelleen.
     
  18. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Eikös se ole juuri toisinpäin? "Vieraan" identiteetti jää useimmiten täydeksi arvoitukseksi. Niinpä anonymiteettiä hyödyntäen voi ladella vaikka mitä "totuuksia". Tuhansia viestejä samalla nimimerkillä jättänyt henkilö/ryhmä (sekin on mahdollista!) on sen sijaan antanut niin paljon tuntomerkkejä itsestään, että googlauksella saa selville loput - nimenkin.

    -------------------------
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    kuuntele pietarinkadun oilersia jos et muuten ymmärrä.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    -clip skeidaa-


    sit jotain ihan mielenkiintoista


    Ammattilaisista Husso ja Nätkin. Kolmannesta voidaankin sitten olla montaa eri mieltä. Osaavia ei-ammattilaisia tunnen USEITA, joista osa selkeästi osaavampia kuin valtaosa "ammattilaisista".
     

Kerro tästä muillekin!