Suomen coolein Custom

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Eyetech, 15.10.2001.

  1. late

    late Gearhead

    Hyvinkään pojilla NNC:n tallilla on siistejä kustomeja esim.60-letukka, chopattu ja sektioitu, harmaa 50-luvun alun chopattu buick keltasilla scallopeilla ja 50-luvun puolivälin mercury, viime kesänä vielä sinertävä liekein varustettu mutta kuulema väri on vaihtunu talven aikana.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    En väitä että nyt kyseessä olisi Suomen coolein kustom mutta katsokaahan tätä:
    http://www.riversiderebels.com/ollin.htm
    Mitä mieltä kansa on tuosta Amazonista? Mielestäni aika hyvin onnistunut. Taisi olla jopa joskus spinnerissä esittelyssä? Ja joku nuorempi kaveri oli sen rakentanut..
     
  3. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Tuli mieleen vanhat ruotsi-customit.
     
  4. merc

    merc Gearhead

    Vielä Hyvinkään autoista,buikkikin on maalattu mattalilaksi ja merkkurista tuli kullan värinen.Niin kyllähän se Heikuranpoika on kova peltiä kiduttamaan!!
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllähän Ollilta näyttäisi hommat luonnistuvan. Mielenkiinnolla odotan mitä tulevan pitää. Tuo amazoni voisi olla ilman tuota raggariluukkia suht hyvää showainesta?, mutta mielestäni paras noin. Hieno "budjettikustom" ilman mitään turhia kikkailuja. Tälläisiä lisää..
     
  6. merc

    merc Gearhead

    Eikös sillä Ollilla ole useampia 30-luvun "miinoja" taltenotettuna...
     
  7. tanari

    tanari 1st gear

    mun mielestä se rek-I on ihan paras.. se on just upee cruisailu peli.. ja se näkyy aika usein vielä liikenteessä. viimeks mä sen bongasin kai toissapäivänä.. :grin:
     
  8. tanari

    tanari 1st gear

    toi copperjet camino on myynnissä tuusulassa sulan teollisuus alueella yhessä firmassa missä on muitakin jenkkejä ihan simona!!!
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    No tietysti se on raudasoja chevy pickup-51.
    Se muuten taitaa olla niitä harvoja autoja jotka ovat voittaneet näyttelyjä jenkeissä.Sitä on tällähetkellä ostamassa joku ruotsalainen ja kuuleman mukaan siitä on tarjottu reilusti yli 200000 tuhatta kruunua.
     
  10. S.A

    S.A 1st gear

    Joo...ainakin Hesan sedulla pyöri/pyörii todella hienoja kustomeita.
    Esim. muistaakseni vuoden 49 Mercury, rekkari REK-1, se on aivan uskomattoman kaunis.
    Viime vuonna pyöri kultanen Packard, muistaakseni 55 vuosmalli. Siinä oli kattomista, mitä ne harvat kerrat sitä ehti näkemään.
    Sitte täällä on kanssa muutama mattamusta Customi tosta 50-luvun alusta tai 40-luvun lopulta...
    Ainahan hienosti tehtyjä laitteita kattelee mielellään.
     
  11. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    CopperJetistä vielä.. Auto tuli Lahden seudulla myyntiin joskun vuoden 2001 kesällä (?) ja sitten kulkeutui jotain reittejä sinne Tuusulaan jobbarin pihaan. Auto on noin äkki-katsomalla vielä ihan iskussaan, mutta on siihen muutamia muutoksiakin tapahtunut, näkyvimpänä vanteet.. <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">

    Tuo Packardihan on VIELÄKIN myynnissä siellä ruotsalaisella kaverilla. Hinta pyynti on niin rasvainen, että.. Toisaalta, mitä sitä ilmaiseksi hyvää pois antamaan! <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif"> Tuo "Mike's Garagen" hessu taitaa olla harrastaja jolla on varaa haalia autoja talliin ja myy niitä jos joku maksaa minkä mies pyytää..
     
  12. JouniK

    JouniK Gearhead

    Ainakin tosi cool customi on Forssassa näkemäni 1957(?) Lincoln, chopattu, mattagrafiitti! Todella upea kärry, kuka on rakentaja?
     
  13. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Tässä tiedot, jotka selviää uusimmasta Primeristä:

    Lincoln 57, 368 V8.
    Omistaja: Toni Siren, Kotka Hot Rodders.
    Oli orkkis, kun tuli hepulle. Nyt katto chopattu ja merkit ja kahvat poistettu.
     
  14. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Taitais olla nyt myynnissä.
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Minusta yksi tän maan kovimpien kustomien joukossa on Jasu Koskivirran ´51 Chevy.
    Auto on duunattu 4 ovisesta tolppamallista. Nyttemmin ei liene enää montaakaan peltipalaa enää jäljellä alkup. autosta. Katto on irroitettava peltikatto, joka sekin on muotoiltu 50-luvun puolenvälin katosta.
    Härski yhdistelmä montaa eri tyylisuuntaa!

    Siitä näköjään on kuvia Ahosen Jarin sivuilla http://www.ahonet.net.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

  17. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Onkos toi lincoln sama mikä oli tumman ruskeana veekasissa joku aika sitten
     
  18. 59

    59 Gearhead

    ON, ja ei varmaankaan oo myytävänä.
     
  19. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ehdottomastihan paras custom on mercury 50,se mattamusta neliovinen chopattu,jos on nai-454,kilvet...,taitaa muuten olla aikas kauan sitten rakennettu,ku muistan kyseisen auton nähneeni jo 90-luvun ihan alussa,tietääx kukaan mikä kone siinä on kuulostaa ainaskin lättäpäälle...?!
     

Kerro tästä muillekin!