Suomen "rumin" raggariauto

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja tarum, 26.3.2010.

 1. bblock

  bblock 3rd gear

  Se voi olla tämä deltapete itse Kyösti Termonen...
   
 2. mietitkö tätä vastausta kenties pitkäänkin? :wc:
   
 3. yks toine mikko

  yks toine mikko Gearhead

  alkaa olla ilmiselvää, ettet deltapete ole aivan fiksuin kaveri.
   
 4. kaasari

  kaasari 3rd gear

  harmi kun tääl ei oo sellast tykkää nappulaa...
   
  ReDDot tykkää tästä.
 5. B 50

  B 50 3rd gear

  Eikös näiden piilofarmarien kohdalla tuomio tullut ihan pussihousujen ylimmiltä ylipapeilta; ei saa ikinä museokilpiin. Eli peruuttamattomasti pilattuja jo uutena. Siinä sitä on klassikkostatusta.
   
 6. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Mikä siitä amerikkalaisuudesta tekee autossa niin pyhää, että kaikki jenkit pitäis entisöidä ja säilöä pilkulleen? Montaa kasarijapskia on jo oikeasti ikävä, miks nimenomaan jenkit on niin pyhiä klassikoita? Esmes jotain 80-luvun Mitsu Galanttia tuskin on montaa enää jäljellä?

  Nyt kun noita laatikkofarkkuja on vielä aika paljon, niin soisi niitä rakennettavan vielä enemmän ja suuremmalla varianssilla. Nyt tuntuu olevan pelkästään kaksi trendiä: Faarin hyvänä pitämä orkkis ja mattamusta. Aihioita riittää ja man tar vad man har.
  Jos joku toinen rakentelee tällaisen jollain itselle epämieluisella tyylillä, ei kyseessä ole vielä katastrofi, senkun klikkaa nettiautosta seuraavan ilmoituksen. Mielikuvitusta näiden toteutukseen ehkä kaipaisi, noi institutioidun farkut ovat hyviä esimerkkejä siitä mihin farkusta on. Itse haaveilen parittaja-tyyliin rakennetusta, ilmaiskareilla ja nahkakatolla. Mattamusta on kyllä rock ja kestää kivasti Suomen talvea, mutta olisi tämän automallin kohdalla jo aika nähty. Siitä vain repimään saastelaitteita Holleyn tieltä, kyllä näitä jo sen verran orkkiksena säilössä (esmes mulla yks) että jälkipolville on ihmeteltävää.

  Tuo mun "Carmen" pysyy orkkiksena ja vähän nuhjuisena (konservoituna?), koska satun pitämään siitä sellaisena. Tykkään sisustuksen beduiiniplyysistä ja jalopuumuovista ja sellaisesta vanhan auton fiiliksestä. Mutta muut saa tehdä näille ihan mitä mieli tekee (ja toivottavasti mieli tekee), antaa palaa Frank!
   
 7. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Tää nyt ei enään oo kauheen ruma kun tällä on tullu ajettua ni tää on selkeesti puhtaampi kun sillo kun tää on löydetty. Varmaan tääki on jonkun mielestä hirveesti raiskattu mut veikkaisin et ei ois jo purettu osiks jos ei ois tän verta persoonallinen... Ei oo tahallaan potkittu, ehkä vaan vähän rumasti hitsattu kun ei oo paremmin osattu...

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 8. pas2

  pas2 Gearhead

  Oho, mää oon Puten kanssa samaa mieltä :D
   
 9. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  ^^ Tätä olen ihastellut monessa tapahtumassa ja viimeksi riidinändriivin' (lue ja aja?) lehdestä. Komia peli! On muuten aika usein ainoa korimallinsa edustaja...
   
 10. lahelated

  lahelated 3rd gear

  Eikös tuo muuten ole 5 window sedan??? :rotfl:
   
 11. fury poika

  fury poika 3rd gear

  Siin onki hyvä tuo, et takalasi on ummessa.
  Takanatulevan ajovalot ei ainaskaan häirii niin paljoa.
   
 12. Noni, päivitellääs taas. Oldsil käytii eilen Tavastial kattoos Bob Waynee.. Noh, nyt on Waynen nimmari Oldsis ja kuultu tuomio oikee Ameriikan artistilt.. " Hell yeah!! " ensimmäiseks ko Oldsin näki. :rotfl: [​IMG]

  Tässä muuten vielä biisi: Driven By Demons!
  https://www.youtube.com/watch?v=HvsJc3phuFo
   
 13. Pikku-Kalle

  Pikku-Kalle 3rd gear

  ^Hahahaa. :lol:

  Miekippä avaudun tuosta rakkaasta autostani. Tässä siis suomi-auto, yksi kpl ilmeisesti Suomessa näitä '69 Falcon farmareita. 'Lintta'farkuks muuttuu tässä koko ajan, tekniikkaanki piti teurastaa leimattu '83 8-hlö LTD-farkku missä kaikki s-jutut pelas ja sisustaki on siisti ku mikä! Aihio itekkää ei mikkää mahottoman huippu ollu ja miggilankaa paljo kevät/kesä vissii 2 pikkurullaa. :rotfl: Sisusta on kohtuu siisti, meinasin et oisko ovipaffit säilöny kämpän seinälle ja leiponu Meksikon-vilteistä pahvit/penkinpäälliset.. Oisivat lämpimät talvella istua ja ehkä säilys paremmin noi paffit 'tauluna'.


  [​IMG]

  Tarina ei tietty kerro et LTD-farkku oli mätä, linttaan tulee mm läppäri ohjattava 8-pisteruisku, suorasytkä, OD-loota, lukkoakseli, kallis simpukka-tehostus yms hienoo hiplekamaa. Tätä ei "raiskata" vaan tehään "rottakustomi" erikoisella (?) tekniikalla jonkunlaisesta suomi-auto aihiosta. Oishan sen tietty voinu museoidakki mut ehkä Deltapete ostaa tän multa ja alkaa entistää.. :wink: :lol:
   
 14. Herje

  Herje Gearhead

  Asiaa. Joko ens kesänä liikkuu uudella kokoonpanolla? Itellä karkas vähän tuo kone projekti käsistä. Taitaa joku tonni humpsahtaa rahaa tuommoseen kakkalaatikkoon lisää
   
 15. Pikku-Kalle

  Pikku-Kalle 3rd gear

  Liikkuu välittömästi ku saa ajuun, käyttöauto vähä niinku on toi. Nastanakit on nyt alla, 104kpl / weathermaster. Pitäs pitää? :D

  Ite oon vaan niin paskassa kunnossa että hiasta on tekeminen. Odotellaan että tammi-helmikuussa jytisee..?

  Nii se on tämäki lähteny lapasesta, kelläpä se ei. ;) Sun pitäs ottaa kuvia tuosta omasta romusta, kiinnostas kovasti seurata mitä sille kuuluu. Mie voisin tehä saman homman ja laittaa nettiin asti omia kuvia.
   
 16. Herje

  Herje Gearhead

  No voe paska kun ei ukko oo kunnossa. Kylläpä passaa sitten lopputalvesta luistella kylillä. Pitää ottaa joku kuva kun käyn tallilla. :lol:
   
 17. Liekki

  Liekki 3rd gear

  Pitihän tuo asentaa omaan linttaan talvirenkaat alle jos tossa joulun tienoilla kävis liukasteleen liikenteessä ihmisten ilona... :D

  [​IMG]
   
 18. Tissuteltiin viime perjantaina kaljaa ja lonkerua, vejettii baskerit päähä ja ruvettii taiteilijoiks oikee viimosenpäälle.
  [​IMG]
  Nyt on ne vitun pakolliset liekit ja kaikkea. :rotfl:
   
 19. hillo-

  hillo- 3rd gear

  komeeta on!
   
 20. Herje

  Herje Gearhead

  Ja pulkka skuuppi :poff:
   

Kerro tästä muillekin!