Suomen vanhat poliisiautot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Anonymous, 12.6.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Käkölle heti ekaks tiedox, sain hallitukselta luvan säilyttää pihankomeudet paikallaan (vaati muuten aikamoisia manöövereitä). Sitten kai siihen asiaan. Ajattelin tehdä siitä mun toisesta valmiiksi nopatusta -70 vallusta ns. poliisirepron. Koitin etsiä kuumeisesti netistä jonkinasteisia kuvia suomen vanhoista poliisiautoista, jotta sais jotain mallia projektilleen. Koska auto on jo valmiiksi nopattu, ei entisöinti tule valitettavasti kyseeseen. Elän kuitenkin nyt vakaasti siinä uskossa, että kyseisiä valluja oli myös ihan partiokäytössä. Jos jollain olisi tietoa mistä sais mahdollisesti kuvia ko. kalustosta niin olisin tiedoista kiitollinen. T: tupla W
     
  2. RAAKA

    RAAKA 1st gear

  3. mörkö

    mörkö Gearhead

    Telkasta tuli jokin aika sitten filmi "työttömät" yms. Siinä pollarit saapuivat rauhoittamaan oikeuksiensa puolesta elämöiviä duunareita tummalla 67-68 Valiantilla. Ilmeisesti ennen muinoin kyttäautot olivat yksivärisiä ilman tekstejä olevia mitä tahansa autoja.
     
  4. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Poliisi.fi -sivuilla oli ainakin toissavuonna infosivu poliisiautojen vaiheista ja onpahan poliisilla myös oma "museoautokokoelma", josta varmaan saisit apua projektiin. Ai niin, Mobiliassa oli viime vuonna (?) näyttely aiheesta.
     
  5. ValluRaivo

    ValluRaivo Gearhead

  6. mörkö

    mörkö Gearhead

    Yks mitä ilmeisemmin orgginaali pollari Valiantti liikkuvi Porvoon seudulla.
    On oranssi, siisti ja vm. 69...
    Oli aikanaan tumman sininen, sisältä ja päältä, lisäksi katon keskiosassa oli porattu reikä vilkulle ja koelaudassa ollu kiinni vaikka mitä ainakin reijistä päätellen...
     
  7. gremlin

    gremlin Gearhead

    Oliko nuo Tarvan hommaamat Autot 225 koneella ja 4 vaiht.manuvaalilla? vai oliko V8 Autoja myos? Levyt ja HD jousitus ainakin tais olla :odroll:
    Muistasin etta oli Porissa yks niista aikoinaan, oli kyllakin violetti variltaan :eek: Ei varmaan alkuperanen savy pollisiAutossa :rotfl:
     
  8. L.P.

    L.P. Gearhead

    Jos tuollaiset olis poliisilla nykyäänkin, niin sittenhän kaikki ihmiset vain tekisi rikoksia että pääsisi takapenkille istumaan...
     
  9. dartvader

    dartvader 1st gear

    joo loppuis grillijonossa tappelu just, ku partio lipuis paikalle tommosel komistuksel 8)
     

Kerro tästä muillekin!