Suomessa viimeaikoina paaliin menneet harrasteautot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Powerstroke, 2.3.2015.

 1. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Tapa se tuokin hoitaa asioitaan. Ite vieläkin neuvoisim ottamaan yhteyttä arskaan ja selvittämään asia ja esität ne todistees hälle. Paljo helpompaa molemmille osapuolille jos sulla kerta on kyky todistaa että vanteet eivät ole varastetut.
   
  rane58 ja billy the kid tykkäävät tästä.
 2. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Mulle kyllä tän keskustelun pohjalta tulee mieleen, että nämä on juuri ne varastetut vanteet.
  Ainakaan itse en syyttömänä käyttäytyisi noin.:rolleyes:o_O

  Ja kyllä, V8-60 sun pitää osoittaa, ettei sun vanteet ole nämä varastetut.
  Jos kerran todisteetkin on.
   
  Muokattu: 28.5.2018
  rane58, chevytb02, riviera56 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Oletko Antti ajatellut yhtään sitä, että JOS nämä osoittautuu Arskan vanteiksi, niin siitä saattaa seurata kotietsintä, jossa katsotaan, löytyykö muuta tavaraa...

  Tai no.. ehkä muutenkin...
   
  rane58 tykkää tästä.
 4. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  Todistustaakastahan sitä puhutaan ja nyt se olis arskazonella. Eli jotain numeroita niistä kamppeista pitäs löytyä ja arskazonelta jostain papereista tai kuvista samat numerot. Vaikka sieltä löytyis mitä todistetusti varastettua kamaa niin ne vanteet menee luultavasti takavarikon kautta huutokauppaan jos ne ei ole tunnistettavissa. Siis jos haltijan omistussuhteessa on epäselvää siinä vaiheessa. Arskazonen lohtuna on korvaus vakuutuksen kautta jos sellainen on. Kaikki muu on tuuleen huutelua.

  Jotenkin noin, mutta joka tapauksessa, vaikka asian seuraaminen olisi viihdyttävää, niin olis varmaan molempien osapuolien edun mukaista että asian käsittely lopetettaisi a)tässä topikissa ja b)julkisuudessa.
   
  Muokattu: 28.5.2018
  jrasi tykkää tästä.
 5. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Onko sulla v8-60 tallella myyjän yhteystiedot, jolta ne vanteet olet ostanut? Sillä pääsee jo eteenpäin asiassa.
  Ja jos olet maksanut ne tilisiirrolla, niin siitäkin löytyy tieto pankista.
   
  rane58 tykkää tästä.
 6. max

  max Double Gearhead

  Sen enempää tätä aihetta sorkkimatta ja ottamatta kantaa kumpi on oikeassa,ja kumpi on väärässä,niin varmaan kannattais viimeiseen asti välttää syytteiden nostamista,ja näin lakitupaan joutumista.
  Ne kun tuppaavat olemaan raskaita juttuja,ja tulevat arvokkaiksi.
   
  mikkis83, sdfsd, xarper ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. f34

  f34 Double Gearhead

  Kumeissa näkyy ainakin valmistusaika leima, jos ne täsmää, niin voi olla samat tavarat.
  Alkuperäisitä valokuvista voisi saa aika hyvin zoomattua nuo merkinnät.
   
  Muokattu: 28.5.2018
  rane58 tykkää tästä.
 8. peltsi

  peltsi Gearhead

  Olikos ne antin kauppaamat mesen vanteet samanlaiset ku AZ:lta nyysittiin? Nekin poistu äkkiä myynnistä... menikö kaupaks.
   
  rane58 tykkää tästä.
 9. V8-60

  V8-60 1st gear

  Suomen lain mukaan todistustaakka on sillä, joka väittää joutuneensa rikoksen uhriksi. Syyttömän ei tarvitse todistaa yhtään mitään. Tässä tapauksessa arska esittää faktat joiden perusteella hän väittää, että nämä vanteet ovat häneltä varastetut. Jos arska ei tätä pysty todistamaan niin pitäköön mölyt mahassaan ja lopettaa aiheettoman syyttelyn. Joten faktat esiin arska. Arska olisitko ystävällinen ja kertoisit suomen kansalle onko keskustelussa ilmenneet mersun vanteet myös sinun?
   
 10. wilburi

  wilburi Gearhead

  Varmaan sitten yhteys tietosi annat että saa esittää sinulle todisteet että ovat sen tai varmista että ovat sinun
   
  rane58 tykkää tästä.
 11. rizla^^

  rizla^^ 2nd gear

  Myöskään asioihin sen kummemmin kantaa otamatta ihmettelen että jos on syytön niin miks nåin hirvee puolustautumisvimma jos kerra selvää nåyttöä on. Luulis v8-60:lle olevan eduks laittaa vaikka yks fakta pöytään millä tilanne,raukeaa jos niitä on. Sun nimi on kuitenkin ilmeisesti tiedossa kuten myös sähköpostiosoite. Voi olla jatkossa vaikea tehdä kauppaa kun nykyään ihmiset selvittää etukäteen mitä ostavat ja keneltä guuglaamalla yhteystiedot.

  Jos sitäkautta påäsee lukemaan tämmöstä "aiheetonta" syyttelyä ja sana kiirii niin kohta kukaan ei tohi luottaa suhun myyjänä/ostajana kun ei pysty tietämään onko myynnissä oleva tavara kuumaa vai ei.
   
  rane58 tykkää tästä.
 12. arskazone

  arskazone Gearhead

  Jos tarvitset hakemuksen tekemisiin liitteeksi meidän tekemän rikosilmoituksen,saat sen
  minulta.
  Minut saa kiinni 045-630-57-62.

  Ps.Olen kiinnostunut vain noista Iroc vanteista.
   
  rane58 tykkää tästä.
 13. V8-60

  V8-60 1st gear

  Kuuleppas nyt arska. Se että sinä olet tehnyt rikosilmoituksen sinulta varastetuista vanteista ei todista yhtään mitään. Tuleeko mieleesi, että samanlaisia vanteita on lukuisia suomessa? Esitä yksikin fakta siitä että nämä ovat juuri ne sinulta varastetut vanteet. Pelkkä rikosilmoitus siitä että sinulta on varastettu samanlaiset vanteet ei todista yhtään mitään. Jos et pysty faktoja lyömään pöytään niin pitäisitkö lopultakin suusi kiinni ja pyytäisit anteeksi? Jos kerta teit ilmoituksen poliisille niin miksi et anna poliisin tutkia asiaa?
   
 14. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Muistaakseni Suomen lainsäädäntö: "syytön, niin kauan kun syyliseksi todetaan".
   
 15. peltsi

  peltsi Gearhead

  Kyllähän noilta ketkuilta jatkuvasti otetaan takavarikkoon tavaraa vaikkei sitä olisi ilmoitettu varastetuksi eli tarvittaessa joudut todistamaan että tavara kuuluu sulle.
  Silloinkaan ei paljon kysellä että kuka on syyllinen ja mihin.

  Ei kannata sortua pikkunäppärään lakikikkailuun kun siinä maallikko harvemmin pärjää.

  Tämän jos poliisi ottaa tutkittavaksi niin molemmat joutuvat todistamaan ensin sen mistä vanteet on tullut.

  Jos ostaa ns. kuumaa tavaraa niin elinikäinen merkintä tulee rikosrekisteriin.
   
  viikinki75 ja rane58 tykkäävät tästä.
 16. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Ei siinä tapauksessa, jos ei ostaja tiedä tavaran olevan varastettua.
  Ja mistä sen voi tietää. Olen mäkin ostanut huutonetistä, overdriveltä ja kirpputoreilta tavaraa. Enkä mä yleensä ole kysellyt, että mistä jokin osa on peräisin, ja onko kuitteja esittää.

  Mutta miksei tämä v8-60 voi suoraan kertoa, mistä ja koska vanteet on ostettu. Ei siinä mitään salaperäistä pitäisi olla, jos kaikki on ok.
   
  viikinki75 ja rane58 tykkäävät tästä.
 17. peltsi

  peltsi Gearhead

  WBBC, ei nyt ihan noin. Venäjällä varastettu romu muuttu lailliseksi jos sen kerran saa myytyä eteenpäin, ei suomessa.
  Poliisin määritelmä pikkuvarkauksiin. Isommat meneekin sitten aina rosiksen kautta :
  "
  Mikäli hankkii itselleen omaisuutta, jota olisi ollut syytä epäillä anastetuksi, saattaa itsensä epäilyksi mahdolliseen kätkemisrikokseen tai rikkomukseen, joka on rikoslain mukaan myös rangaistava teko, poliisi ohjeistaa.

  Poliisi muistuttaa, että jos on hankkinut itselleen omaisuutta joka osoittautuu myöhemmin varastetuksi, on velvollinen luovuttamaan omaisuuden takaisin oikealle omistajalleen korvauksetta, vaikka olisi ostanut omaisuuden vilpittömässä mielessä."
   
  viikinki75 ja rane58 tykkäävät tästä.
 18. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Tossa mun ymmärtääkseni punnitaan sitä onko vilpittömin mielin ostanu kuumaa kamaa ja miten yhteistyöhaluinen on ollut kun epäily rikoksesta on tullu ilmi. Ei siittä mitää merkintää tule jos on koittanu selvittää asiaa ja toiminu muutenkin yhteistyöhaluisesti.
   
  viikinki75 ja rane58 tykkäävät tästä.
 19. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Oma spekulointi: on käsittänyt että on tullut ostaneeksi jotain hämärää ja nyt koittaa epätoivosesti venkoilla asiasta pois koska pelkää menettävänsä vanteista maksamansa hinnan. Siksi armoton defenssi koska kuka vaan kenellä oikeasti olisi jotain todisteita olisi hoitanu asian privaatisti jo aikaa sitten ja homma olisi sillä taputeltu. Nyt vetoaa todistustaakkoihin ja vastaavaan luullen että AZ jättäisi asian kesken ja saisi epäilykset pois päältään, todellisuudessa tekee itsestään viesti viestiltä epäilyttävämmän.
   
  Muokattu: 28.5.2018
  viikinki75, rane58, rb ja 1 muu tykkäävät tästä.
 20. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Käytiin kaverin kans kattoo käytettyjä renkaita primeraan. Puhelimessa kehui olevan sarja hyvä kuntoisia rinkuloita mutt kun niitä siellä paikan päällä katteltiin nii... olivat lähes sakko pinnoilla.
  Varsinainen ryjä roope.....
  No toisen aarre on toisen roska.
   

Kerro tästä muillekin!