Suomessa viimeaikoina paaliin menneet harrasteautot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Powerstroke, 2.3.2015.

  1. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Mitä itelle tullut vastaan niin se romumiehen antama max 50e kun ei kelpaa :odroll:
     
  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Tälle ois ollu oikeesti tarvetta jos ehjä


    Enhän vaan menny lupaamaan, et huolin sen
    Jos ois mahdollisuutta vielä sitä kajaaniin haalata, niin ismoskosmos sen vastaan ottaa
     
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Porukoilla 2000 luvun avensis josta petti suutin, uus suutin pari tonnia ja asennus osineen toinen mokoma, olikohan karvan päälle 4000e yhden hemmetin suuttimen remontointi

    Laskee max 4000e autoon vaikka kaks suutinta jakohihna ja startti, niin se paalaus on ehkä houkuttava asia kunnei ton ikäisestä vielä saa osiakaan myytyä ja se naapurin vanha kurppa kirjoittaa jo kolmatta lappusta siihen kerrostalon vieras paikalla seisovaan autoon :odroll:
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Missä voi liittyä ja paljon vuodessa maksaa?
     
  5. multsi

    multsi 2nd gear

    Tämä toiseenkin ketjuun taannoin linkittämäni Regal on nyt siirtynyt Tattarisuolla Sapoman(läheinen purkaamo) häkkiin, josta ei paluuta liene. Jos joku tarvitsee osia tms. niin nyt lienee viimeinen aika mennä kysymään. komeat vanteet siinä ainakin on.

    http://aijaa.com/17gyc0
     
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onhan tuolta sapomalta ennen vanhaan saanut kokonaisia raatoja,oiskos sitten tosiaan eri juttu nykyään romutustodistusten myötä?
     
  7. electra1

    electra1 Gearhead

    Kyllä harmittaa noinkin hyvä buickki, käykäähän nyt joku edes kysymässä saisko tuon ostettua.
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ostas edes joku jobbari kuhan ton vielä sais ajoon :)
     
  9. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Eihän se mitään maksa jos kysyy...

    Sapoma osti aikoinaan minulle tuolta Piiparisen valtakunnasta (Kaupungin tarhasta siis) auton. Iso kiitos vielä Sapoman väelle kaikesta.
     
  10. BuickS

    BuickS Gearhead

    Täytyypä ajella huomenna tuota kautta kun muutenkin siellä suunnilla kurvailee. Toivon silti että joku muu ehtii ensin, menisi Buick parempaan kotiin jos se sieltä vielä "kotiutettavissa" on... :eek:
     
  11. junkarnold

    junkarnold 1st gear

    Tuskinpa tuo Buick paaliin on menossa. Tarjosin siitä reilu puolivuotta sitten kaupungille moninkertaisesti romun hinnan ja silti hävisin tarjouskilpailun.
     
  12. multsi

    multsi 2nd gear

    Kaupunki ei käsittääkseni myy noita enää yksityisille, vaikka mitä tarjoaisi. itsekin kävin kysymässä kerran. Jos autolla ei ole selkeätä rahallista arvoa, niin se menee tuon sopimusromuttamon kautta kierrätykseen.

    Maalipinnassa oli lohkeamia, mutta muuten ihan ryhdikkään ja orkkiksen näköinen yksilö tuo buick.

    Sapomalla on kaksi häkkiä romuilleen. Toinen on nähtävästi lähinnä juuri noille kaupungin hylkyautoille, joita on pinottuna siellä päällekkäin varmaan sata. Niitä ei ilmeisesti juuri pureta, vaan isketään kasaan ja pistetään eteenpäin. Buick on juuri tuossa häkissä...
     
  13. junkarnold

    junkarnold 1st gear

    Ei myy yksityisille. Buick oli vuodenvaihteessa ympäristöluvallisille purkaamoille tarkoitetussa tarjouskilpailussa, eli kaupunki ei katsonut sitä arvottomaksi. Tein tarjouksen ja viisi muutakin teki, paras vei.
     
  14. capri30S

    capri30S 1st gear

    Tommosen bongasin tänään autohuolto Valto Koivulan paalipinosta. Suomi-w124ce, ainakin päätellen takaikkunan "maailma tarvitsee esikuvia" -tarrasta ja muista yksityiskohdista..
    [​IMG]
     
  15. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Tämmönen pötkö tuli pelastettua romutuspalkkiolta. En ole koskaan omistanut ranskalaista autoa, mutta nyt on pakko sanoa ettei kyllä mikään huono ostos ollut. 90 hevosta ja 830 kiloa massaa. Aika kipakka kulkine. On vielä GLX luksusversio jossa on kuskin ovessa karttatasku, kattovalo ja pyllynlämmitin.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  16. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Vauxhall cresta pc 3,3 onko kukaan nähny paalipinossa?
     
  17. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Buick Regal on edelleen Sapomalla siellä prässiin menevien häkissä, kunto yllättävän ryhdikäs, vaikka maalit lohkeileekin ja vaalea nahkasisustus, joka menis varmaan pelkällä putsauksella.

    Tänään kun paikanpäällä autosta kysäisin, niin romutustodistusta EI ole kirjoitettu ja on myös kokonaisena ostettavissa, jos pelastaminen alkaa jotakuta oikeasti kiinnostamaan. Tokko tuota loputtomiin yrityksen jaloissa säilytetään.
    Reilua toimintaa yrittäjältä, että kaikkea ei heti paalata.
     
  18. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Eli...Nyt varmaankin olis se ns"viimeinen tilaisuus" pelastaa tuo Buick sieltä pois....Vaikka se ei ehkä nyt ole mukamas minkään näköinen auto,niin vielä tulee aika...Jolloin se on 8)
     
  19. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Oletko jotain tiettyä Vauxhall Cresta PC 3,3:sta etsimässä....vaan kysytkö yleisesti ko.automallista?....
     
  20. multsi

    multsi 2nd gear

    Hienoa toimintaa sapomalta, että antoi ainakin mahdollisuuden. Toivottavasti joku hyödyntää sen. Regal näyttää niin armoa pyytävältä siinä sadan pinotun romun keskellä ainoana, jota ei ole vielä teurastettu.
     

Kerro tästä muillekin!