Suomessa viimeaikoina paaliin menneet harrasteautot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Powerstroke, 2.3.2015.

  1. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Tuosta tulee mieleen yksi ostosreissu South West Tradelle. Kävin purkamassa 300M Chrysleristä ajovalon säätömoottorin. Mulla oli kuitti mukana toisen puolen vastaavasta moottorista, joka osoitti että moottori oli maksanut 50€.

    Vein purkamani moottorin tiskille ja kysyin mitä maksaa. Myyjänä oli liikkeen omistaja joka kertoi hinnaksi jotain hieman yli 150€. Ystävällisesti esitin edellisen kuitin johon myyjä raivostui "Sä selkeesti tiedät nää asia paremmin kun minä, tuo on selkeesti virheellinen hinta ja meillä tuollaiset virheet yleensä korjataan."

    Sain sen moottorin kuitenkin samalla 50€ hinnalla koska olin kanta-asiakas ja oli vielä se vanha kuitti taskussa.
     
  2. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Menköön paaliin ryöstö ja kohtuus ei yhdisty mikähän on kate kun täällä itketään muiden pelastamien yksilöiden hintakehitystä tuokin alle kilometrin siirrolla ja pyynti tuo ja hankintahinta xxxx€ onko edes nelinumeroinen ollut ?

    Kaikki kun kohta luvanvaraista niin uskaltaako enään käydä vessassa vaikka jokin päästövero kolahtaa jätevedestähän jo laskutetaan ja paperista ja co2 päästöstäkin.

    On vain luvanvaraisia romuttajia ja tämä koko romutuspalkkio iso liritys tässä kotimaisissa ajoneuvontuotannossa kun on tarjontaa kansalaisille todella runsaasti.
     
  3. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Jaa sait Yliriskun hermostumaan :D

    Joo onhan se aina SWT:ssa huono tilanne, jos henkilökunta ei keksi hintaa ja pitää pomolta kysyä. Yleensä se on silloin yläkanttiin, kelpo kapitalisti.

    Ei sinänsä valitus, hyvää palvelua ja keskimäärin edullista, hyvillä mielin tuolla tulee aina käytyä. Siellä ei vaan enää pahemmin harrasteautoja paalata niin pitää ostaa niitten osat uutena.

    Vai onko jokainen atlantin ylittävä jenkki lähtökohtaisesti harrasteauto.
     
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Noniin, Marina ostajaehdokas 2 näemmä ei vastaa enää puheluihin eikä viestiin...
     
  5. mjm2

    mjm2 3rd gear

    Kuva on aivan onneton, tiedetään, mutta Vaasalaisen autopurkaamon paalipinossa oli ainakin viime viikolla kohtalaisen siisti Corsica kilvet paikallaan. Ja pinon takana ylhäällä pilkistää Porsche 924.

    [​IMG]
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ois just sopivan värinen varaosakorsika. Ei noita kukaan arvosta eikä oikeen kaupaks mee mutta tarjoon saman kun romu-ukko jos ehyt varaosamielessä ja liikuteltavissa ajaen.
     
  7. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Eikö tollasella 924 pitäisi olla jotain arvoakin? Siis yli 200 tai jotain tällästä.
     
  8. electra1

    electra1 Gearhead

    Kaleva lehdessä romutusjuttua, kehuttiin miten paljon vanhoja romuja on saatu kerättyä, ja otsikkokuvassa 70's chrysler cordoba oululaisella vastaanottajalla.
     
  9. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Joo, kaikki pois vaan. Eikö samaa tehty 70-luvulla rakennusten kanssa kun kaikki vanhat historialliset talot piti hävittää uusien, moderneiden neuvostokuutioiden tieltä?

    Kaimma tätäkin kauhistellaan joskus 30 vuoden päästä että oi kauhistus kun sillon vedettiin noita 90-luvun autoja paaliin, kyllä ne oli sentään autoja ja hienoa muotoilua verrattuna näihin nykysiin, olis pitänyt säästää niitäkin
     
  10. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Noi on muuten maailmallakin tosi harvinaisia.
     
  11. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Onneksi.
     
  12. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    buuhuu, ei mitään rispektiä hienoa mallia kohtaan :cry: :rotfl:
     
  13. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Onko tietoa mitä tälle tervatulle Chryslerillä kävi. Menikö paaliin vai onko vielä tallessa?

    [​IMG]
     
  14. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Hahaa, Marinoiden tarina päättykin hyvin. Menivät molemmat harrastajalle, ja sain ajokelposen (tosin jarruton) Volvo 144- auton vaihdossa.
     
  15. paja1

    paja1 Double Gearhead

    olikos se just tämä mikä seisoi jonkun huoltoaseman pihassa(kehätien neste??) ja siinä autossa joku vielä "asui" jostain syystä?
     
  16. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Mua ja kiinnostaa tää Chrysler. Oli uutena ministerien kuljetusvälineenä mutta taisi päätyä laulukäyttöön. Kuka muuten ylipäätään keksii tollasta että tervaa autonsa? Minusta ansaitsisi jonkin esim. innovaatiopalkinnon. Muutenkin voitaisiin pohtia, josko tervaaminen olisi noin yleisesti hyvä keino suojata autoaan. Mitä sanoo vihreät?
     
  17. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Niin tuo heppuhan asui tuossa autossa kun siltä lähti asunto ja päätti tervata katon kun vesisade vinyylikattoon häiritsi unia. Lähti sitten mopo käsistä ja tervasi koko kiesin. Näin mä olen kuullut...
     
  18. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    En tiedä vihreistä mutta joskus aikanaan tervattiin isän venekärryn runko. Se oli jo hiukan pintaruostetta ottanut ja siihen vaan ohentamattomana tervaa päälle. Se ruoste ei edennyt siitä. Puhtaaseen peltiin terva ei oikein tartu.
     
  19. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Eikös Mobilistissa joskus ollut juttu terva-Letukasta? Joku X-runkonen jonka rakkarit päällysti tervalla kun nojailijat ärsytti tjsp.
     
  20. hantta

    hantta Double Gearhead

    No onhan tervattu auto lähes yhtä ainutlaatuinen näky, kuin ruostutettukin, joten siitä vaan, eli kaikki Uholan veljekset, vanhat Bel- airit tervaan ja höyheniin.

    Hantta
     

Kerro tästä muillekin!