Suomesta myydyt jenkki/harrasteautot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja heikkisj, 3.8.2003.

  1. fxsts

    fxsts Double Gearhead

    Siinä auton myynnissä myyjälle on vaan tärkeintä että saa haluamansa korvauksen tuotteestaan riippumatt a siitä minne se myydään! On ihan turhaa Jeesustella että olisi pitänyt pysyä Suomessa jos ostajia ei kerta kaikkiaan ole!
     
    Seejii, 12345678910, karpo29 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. karra

    karra Double Gearhead

    Elokuun viimeinen päivä oli oikeasti tälle autolle Suomessa elon viimeinen päivä eli 1979 450 SEL 6.9 museoauto lähti Ruotsiin. Ei koskaan hitsattu Nevadan auto. No, tilalle tuli vaihdossa harrasteauto mutta ilman kattoa vaikkakin yleisempi kuin maasta poistunut. Harmi vaan että vuonna 2015 piti maksaa autoveroa 500 euroa ja nyt koko auto poistui maasta... saisikohan tuon SL:n kilpiin "kerran jo maksetuilla veroilla" :D
     
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Eikös niitä veroja saa takaisin jos auto viedään maasta? Ei tietenkään sitä alkuperäistä summaa vaan nykyhetken mukaan, eli jotain kymppejä? Ei ehkä palkoille pääse mutta periaatteesta pitäisi hakea omat pois.
     
  4. karra

    karra Double Gearhead

    Ei saa yli kymmenvuotiaista :(
     
  5. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Eipähän voi kukaan Karraa syyttää etteikö olisi Suomeenkin tarjonnut. Ja mielestäni lähes ilmaiseksi
     
    karra, palontie ja isalmela tykkäävät tästä.
  6. JJ

    JJ Gearhead

Kerro tästä muillekin!