suomi hot rod hall of fame

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja nash, 2.10.2006.

  1. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Pikaisella vilkaisulla en huomannut josko Eikan 427 isolohkolla laillisesti varustettu ja katsastettu A-malli pick-up on jo tullut mainituksi.
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Onko tarkoitus listata vain hot roddingin pioneereita vai kuinka?
    Mikäs se oli se 80 -luvulla hangon suunnalla rakennettu 32 Coupe, joka oli väriltään keltainen. Sittemmin auto on muuttunut Roadsteriksi ja esiintynyt myös tv mainoksissa.
    Ei passaa myöskään unohtaa Wheelie Wagonia ja sitä yhtä Angliaa(Kivinummi? Vieläkö on?). vaikka nämä on kilpureita.
     
  3. nash

    nash 3rd gear

    tarkoitus ois listata sellaisia rodeja jotka tullaan muistamaan vielä vuosienkin päästä. Tässä listassa ei haittaa vaikka autoa ei ole rakennettu suomessa tai että onko se street vai hot rod. Kertokaa vaan oma mielipide. Mikä rodi mielestänne kuuluu hot rod hall of fame- listaan.
     
  4. thap

    thap Gearhead

    No on se hyvä, että täällä ymmärretään jotain näiden orkkisrodienkin päälle. Ardun-Special tuli Oulun automuseosta kotiin viime viikolla. Oli siellä näytilla pari vuotta. Ensi kesänä tullaan lennätämään soraa varmaan jossain tapahtumassa. Katotaan nyt. Terveisin TH.
     
  5. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Jututin tänään töissä yhtä työkaveria, joka oli tiiviisti mukana Wheelie Wagonia rakentamassa ja muisteli ensimmäistä Räyskälän kisaa. Reilu 50v sälli on ikänsä asunut Hangossa, eikä kyllä täältä muistanu yhtään -32 Fordia. Täytyy olla sit jostain muualta. Täällä Hangossakin tosin seisoo jossain autotallissa -35 Ford, mutta se rodiprojekti on jääny kesken jo 80-luvulla.
     

Kerro tästä muillekin!