Suosituksia dynosta "etelässä"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Inlinee, 21.3.2021.

 1. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Jees.

  Suosituksia rulladynosta etelässä, missä onnistuu säätääkin. Tuplakaasarit ( edelit) ja MSD:n kaikki sytkäromut, säätyy tietokoneella.

  Oon nyt ajellu tuota hiukkasen ja aletaan kartal oleen, mut etenki se sytkä on täl hetkel säädetty bulkiks vaik ois alipaine-ennakoit ja muit säädettävinä, ja sieltä on varmasti saatavissa paljon sekä keskimääräseen tehoon että kulutukseen. Ja sitä varten tuoho sytkäjärjestelmään investoinkin.

  Etelä on, sanotaanko nyt 200km säteellä Lahesta.

  Saa suositella.
   
 2. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Ahtialasta löytyy BB Motors. Jukka on säädellyt noita jo monta vuotta ja on osaava!
   
  sbc350 ja Inlinee tykkäävät tästä.
 3. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Vai että ihan kotikulmiltaki löytyyo_O Eipä o tullu täälä paljoa pyörittyä, asuttua vaan. Työt ja kaverit vie muualle päin.

  Aina oppii uutta. Tämähän ois hyvinkin varteenotettava vaihtoehto.
   
 4. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kausalassa tais olla joku kausalan autovaruste tai joku nimellä. Ei kylläkään kokemusta.
   
 5. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Käyty, Halpa, hmmmm dyno on kamalassa paikassa. Hmmm en osaa oikein muuta sanoa.
   
 6. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Just.
  Älä lähde merta edemmäs kalaan. Ojalan Jukka säätää kuntoon. Jukka on säätänyt kaksi omaa pirssiä ja homma pelaa. Varaa sitten aika heti Jukka on kysytty tekijä.
   
  sbc350 ja three hundred tykkäävät tästä.
 7. Chevette

  Chevette 2nd gear

  Ääni täältäkin Jukalle,homma toimii ja tosiaan kannattaa soittaa heti koska varauskirja täyttyy nopeasti kun sesonki alkaa pian
   
 8. aspenSE

  aspenSE 1st gear

  täältä myös.pari stroukki konetta säädetty ja penkitetty.osaava kaveri .
   
 9. Suomi

  Suomi 1st gear

  BB motorsille ääni!
   
 10. MosseKuski

  MosseKuski 2nd gear

  BB motorssilla kanssa ite käytin härpäkkeen. Säädöt hoitu siinä samalla, paperille saa tehot mutta wääntöä ei vissiin ole mahdollista saada paperille?!
   
 11. liljavirta

  liljavirta 1st gear

  Hollolassa löytyy napadyno, eipähän suttaa rengas rullilla... Löytyy ainakin Weberin , Dellorton ja Holleyn suutin setit eikä ruiskut ole vieraita. Paperille saa esim. teho, vääntö, paine, seos, voimansiirron häviö manuaalivaihteisista ( en tiedä pystyykö automaateista tätä kunnolla mittaamaan ) käppyrät jos moiset kiinnostaa tai jos haluaa seurata muutakin kuin moottoritehoa ja kehittää moottoria eteenpäin. Suosittelen , tarkka mittaustapa, helpossa paikassa, ja tekee myös lauantaisin ja iltaisin, pari vajaa sylinteristä jo käytin. Rostedt Motorsport/Lahden Raskaskone huolto.
   
 12. Akit

  Akit 1st gear

  Mitkä on tän firman dynon max teho/Nm?
   

Kerro tästä muillekin!