Super Gas 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Jza, 5.7.2010.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Meidän tiimin valmistautuessa vasta kauteen 2011, aloitan kerrankin homman ajoissa, jotta muutkin kiinnostuneet voivat kenties tehdä omia ratkaisuitaan ja kaivella autoja naftaliinista ulkoilmaan.

    Eli Super Gas 2011 -kisaporukkaa olen hommaamassa kasaan ensi kaudeksi. Tämä vuosi jäi välistä, kun yhdellä jos toisellakin kilpailijalla oli kaikkea muuta puuhaa ja itselläkin kaikkea "pientä" murhetta että ei käynyt ajaminen ja auton laitto ensimmäisenä mielessä. Nyt on kuitenkin tilanne toinen ja jos ei nyt suuria ihmeitä matkan varrelle satu, niin ollaan rivissä ensi kauden motoparkin avauskisassa.

    Nitroissa juteltiin Kivinummen kanssa sen verran, että autoja maassa piisaa. Hänkin voisi olla potentiaalinen kisaaja, mutta tarvitaan siis ne 5 osallistujaa kapinoihin ja 10 koko kauteen. Ulkomaan vahvistuksiahan meille kyllä saadaan aina muutama kappale NDRS -kapinoihin, mutta jos tuo 10 löytyisi suomen kamaralta yksistään ja se vähintään viisi jokaiseen kisaan, niin aina parempi. ;-) Ja mikäänhän ei estä jahtaamasta SM:n lisäksi myös PM-mitalia, toisin kuin kansallisissa ryhmissä...

    Monen olen kuullut sanovan, että "kyllä mä sitten jos saadaan se 10 kisaajaa". No nyt alan keräämään listaa, että kuinka moni olisi lähdössä mukaan, jos kapinat olisivat ns. varmat ensi kaudella? Ketäänhän ei voi näissä jutuissa sitouttaa tietenkään mihinkään, mutta kysellään nyt aluksi ehkä jos -tulokset ja aletaan sitten vääntämään kuvioita tarkemmiksi :) Eli onko kiinnostuneita?

    Mulle voi paiskoa vaikka Yyveetä, tai sitten mailia tuonne mailiin -> jusa@supergas.fi. Minullahan tuo domaini on omassa käytössä tälläkin hetkellä (www.supergas.fi), mutta jos näyttää siltä että saadaan porukka kasaan, niin avaan sen taas yhteiseen käyttöön, ihan kuten outlaw.fi -sivustokin. Joka porukasta kuvaa, tarinaa, historiaa, you name it. ;-)
    Ja pidetään ryhmähenki jatkossakin niin hyvänä, että muut voivat vaan kadehtia siitä :D
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    Nostetaanpa ylös. Muutama kiinnostunut on, mutta vielä puuttuu porukkaa jengistä. Eikun vehkeet radalle ja ajamaan! :D
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Terve Jza,miten on onko SG jos tulee ensi vuonna niin tarkoitus ajaa kaikki osakilpailut vai ajatteko vain pakolliset 3 kisaa?Kysyn sen takia kun SG voisi olla yksi vaihtoehto uudelle kalustolle mutta jos ajatte vain kolme kisaa niin jää pois edes mietinnästä kun minulla on nuo yhteistyökumppanit niin saattaa olla pieni selittely kun on markkinoitu että ajetaan esim.6 kisaa SM:ää ja ajetaankin vain 3!!!Terv:Kari Laitinen,Kuopio,Spet 1937 Ps.todennäköisesti jatketaan Spetissä mutta koitetaan saada rahoitus tuonne Mantorpiin niin joko SG tai SC on se luokka mitä siellä ehkä ajetaan.Toivottavasti SG herää taas uuteen nousuun!!
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    Moro!

    Kyllähän siitä on lähdetty, että kaikki ajetaan. Viime vuonna tosin vaihdoin ilmoittautumisen motoparkissa SG:stä SC:hen, kun jengi ei saanut kalustojaan ratavalmiiksi ajoissa, niin todettiin että aloitetaan sitten koko porukalla kausi kamasasta, jotta saatais ratkottua mestaruudet ajamalla eikä kikkailemalalla. Noi kolme "pakollistahan" on sitten niitä missä on myös ulkolaiset yleensä mukana, ja ndrs -pisteitä jaossa. Ja sit voit sanoa niille kumppaneille että ajetaankin SM:n lisäks PM:ää :D

    Siellä teidän suunnallahan olis komee mustangikin missä olis varsin hyvin potentiaalia seisovan maalin tähtäämiseen ;-)
     
  5. W201

    W201 3rd gear

    Kyllä jo Motoparkissa jaettiin pisteitä
    http://www.fhra.fi/pdf/pisteet2009.pdf
    Tosin eivät sitten kuitenkaan ratkaisseet kauden loputtua järjestystä
     
  6. Jza

    Jza Double Gearhead

    No muistan kyllä varsin hyvin :rotfl: Pieleenhän tuo meni, mutta jos ei yritä niin ei mitään saa aikaankaan :D

    Ehdottomastihan se olis kaikipuolin positiivista, että kaikissa kinkereissä olisi mahdollisimman paljon porukkaa mukana. Ei minusta ainakaan tunnu fiksulta ajaa ympäri suomen vaan siks että pysyy pisteen syrjissä kiinni, vaikka ajamaan ei pääsekään. Tai pääsee, mutta ei "omaa" ryhmää, eikä täyttä matkaa.
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Seurataan taustalla miten homma etenee!!Kyllä meidän kylän Mussemies SG:ttä varmaan ajaisi jos vaan olisi kilpailijoita tarpeeksi luokassa kisoissa luulisin mitä olen kuunnellut vierestä kun vanhat SG miehet ovat tuolla varikolla muistelleet menneitä hyviä aikoja!!!
     

Kerro tästä muillekin!