Supo SM 3!!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja -31, 5.9.2011.

  1. -31

    -31 Gearhead

    Finaalit oli Supon näytös! Upeeta ajoa koko kisa.
    Äijälle varmistui pronssi jo semifinaalilähdössä. Mielettömällä pokalla ukko hoiti vielä finaalinkin. Siis kisan voitto ja SM Pronssi SUPOLLE!
    Isot onnittelut KOKO TIIMILLE! ÄIJJIÄ OVAT SAA..NA!!!

    T:SPET 1447 poppoo
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Onneksi olkoon Supon tiimille! Tuosta on hyvä lähteä kirkastamaab mitalia ensikaudelle :D
     
  3. tzei

    tzei Gearhead

    Mahtava homma!! Onnee Supolle niin maan perkeleesti!! Nyt on ollu finaaleissa akun navat oikein päin! Mitallikahveeta odotellessa... konjakin kanssa luonnollisesti...
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Kiitos kaikille jotka olitte mukana mahdollistamassa tätä saavutusta ja mahdollisutta ajaa SM-sarjaa oikealla kilpurilla koko sarja.Tässä on ollut vuosien saatossa useita todella merkittäviä ihmisiä mukana että meikäläinen on voinut yleensä ajaa kilpaa että haluan heille osoittaa SUURTA kiitollisuutta ja kunnioitusta että ovat uhranneet omaa aikaa/rahaa minun kilpahommaan sillä ilman heitä en olisi ajanut metriäkään kilpaa!!!Eli pidetään jossain joskus lähiaikoina mitallikinkerit missä ei kyllä juoda kahvia kun on niin kallista!!!KIITOS tietysti kaikille yhteistyökumppaneille jotka ovat yhtä isossa roolissa kun muutkin puuha ihmiset!!!Terv:Kari "Supo" Laitinen Ps.Viimeiset 2011 Team t-paidat myynnissä tulevana lauantaina Kallantie 7 Katsastusaseman riehassa eli nämä rahat käytetään uuden koneen yläkerran kokoamiseen eli puuttuu vielä kansipahvit,kannen pultit,työntötangot.
     
  5. savoa

    savoa Gearhead

    ONNEE vuan omankylän miehiltä niiltä ainaisilta poijankoltijaisilta.... toivoo IHRAN poppoo... :rotfl:
     
  6. Antti P

    Antti P Gearhead

    Onnittelut myös meiltäkin koko porukan puolesta!
     

Kerro tästä muillekin!