Surullinen katsastus...taas.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tha022, 8.8.2005.

 1. tha022

  tha022 Gearhead

  Että näin kävi taasen.
  Katsatus einari hyppäs autoon ja rupes veivaan käyntiin, ei starttaa. Näytin et laitappa tuo "ignition" katkaisin päälle niin lähtee. ekat moitteet, tarrat pitäisi olla suomeksi ei englanniksi. ja eiku eteenpäin, einari painoi kaasua hieman liikaa ja meinas karata rassi käsistä josta se säikähti niin lujaa et laskujeni mukaan se sammutti auton 15 kertaa jarru dynolle kun ei uskaltanu painaa kaasua enää. Niinhän siinä kävi ettei edes optima jaksa ihan loputtomasti iso lohkoo veivata. ...ja jarruja kokeillaan käsijarru päälle vetämällä kahvasta "release" ja moitteet, käsijarru ei toimi ollenkaan. siinä vaihees tuumailin vaan et jaahas, näin meillä taas oikein ammattilainen. Matka jatkuu nosturille, auto ylös alle ihmetteleen.
  Sanoin et tossa olis nuo subframe connectorit, jos siitä aloitetaan. Noh, einari haki rulla mitan ja mittas auton takapuskurin ulko laidasta etu rungon päähän ja tuumas et, joo-o yli puolet vaihdettu korista. MITÄ?? :eek:
  Sitten se rupes kertoon et ny tehdään kanta auto katsastus koska kori on yli 50% auton osista ja pitää vastata -05 mallin direktiiviä. Meinas riita tulla ku tuumasin et nyt setä puhalletaan peli poikki ja mä keskeytän katsastuksen ku alkaa olla aika villejä juttuja sulla.
  Mistähän noita Katsastus ammattilaisia oikeen löytyy? Amiksen parturi puolelta kenties? :mad:
   
  Poke ja passerby tykkäävät tästä.
 2. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  :eek: Voi jessus mikä ruudinkeksijä! Olisko soitto AKE:en paikallaan...?
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Eikä ollu edes piilokamera?
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  no miten tarina päättyi?säilyttikö einari :rotfl: työpaikkansa ja kai nöyryytit sitä oikein kunnolla?
   
 5. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Tainnu joku katsastuskonttorin siivooja huomata, ettei oo ketään leimaäijiä paikalla, vetäny releet niskaan ja antanut ittelleen ansiottoman arvon nousun. Vaikuttaa suht hurjalta.
   
 6. Dartsan

  Dartsan Gearhead

  No ei sentään ajattanut tahallaan rasvamonttuun. Ruotsalaista vittuilua!!
   
 7. groovyjay

  groovyjay 1st gear

  Vesa Vierikko elämänsä roolissa! :rotfl:
   
  240163 tykkää tästä.
 8. Doe

  Doe 1st gear

  siis eihän tuollasta voi olla olemassa kuin kotimaisessa viihteessä ;) . Kyllä tuollainen heppu on joku ihme tunari. Sen verta jos kysyn oliko ns. yksityinen asema vai valtionkonttori, koska täällä ainakin valtion pojat osaa hommat ok eikä niuhota ihan turhasta ja jos joku asia epäselvä tarkastetaan kirjasta ennen kuin tuomitaan.
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  Miksi katsastusmies, joka itse on jenkkiharrastaja, korjauttaa ehjiä jarruletkuja ja niveliä uusiin?

  Johtuuko siitä että hänen kärry on tullut kalliiksi eikä sillä raskita ajella? Ja käyttökunnossa oleva 70-lukuinen ärsyttää?

  Sitten jos talviauto on vähän haalistunut niin sama juttu.
   
 10. tha022

  tha022 Gearhead

  Mainittin lähtiessäni että tuo vipu mistä vetelit on käsijarrun vapautus, meni setä kumman punaiseksi. :lol:
  Hommailen täs vielä faktaa pohjalle ja sit mennään piiripäällikön puheille.
  Juoppo hullun päiväkirjaa siteeraten: ...ja mulle ei vittuilla!
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  Oliko Vaasan A vai K -asema ?
   
 12. arrakis

  arrakis 1st gear

  Oman kokemuksen mukaan ko. "palvelua" voi saada yksityisillä konttoreilla. Itellä käynyt niin, kun einari tullut autoon, pitänyt samalla ratista kiinni ja koko painollaan (äijä painoi varmaan 120kg!) vetänyt ratista, niin eihän ratin mekanismit sellaista kestäneet, vaan se paukahti alas (tilt siis!) ja ensimmäinen moite oli valmis: liian löysä ratti! Mitä helvettiä! No matka jatkui kuitenkin... sitten pohja riipaisi vähän mentäessä halliin sisään, liian matala!! Että mitä, vakioauto liian matala! Voi morjens!

  No vielä sama einari; "Nämä keltaiset seisontavalot eivät ole sallitut!" Siinä vaiheessa meinas kyllä jo leikata kiinni. Rekisteriotteessa lukee isoin kirjaimin, että ko. automalliin valot ovat sallitut! Tässä vaiheessa toinen tarkastaja puuttui peliin ja ohjasti tätä "jenkinvihaajaa"...joka muuten katsastuksen lopuksi totesi, että melkoisia romuja nämä jenkit! Loistavaa asiakaspalvelua!

  Minään muuna kertana ei ole tällaista tapahtunut ja olen ajanut auton katsastukseen kuusi kertaa tuota ennen. Tämä olikin ensimmäinen ja viimeinen kerta sillä konttorilla. Tämä siis Tampereella. :mad:
   
 13. tha022

  tha022 Gearhead

  Vaasan k-asema k-mäellä.
  Osataan sitä muuallakin näköjään, kuten arrakis näytti.
  Onko se kateus vai mikä hitto siinä on että on tuollaisia selviä jenkki vihaajia.
  Siinä olis homma ku joku keräis od:sta kaikki katsastus jutut ja heittäis ne ake:lle. mahtaiskohan kukaan herroista uskoa mitä kaikkea kaikki voipa katsastus herra voi saada päähänsä.
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  surullinen katsastus...taas

  Lahden PHKP on ja yksi asema missä ei kannata käydä...E.Suomi turhan tarkka äijä. Kerran(viimeisen) käytin jenkin siel.
   
 15. mjo

  mjo 1st gear

  Joo mulla kävi kanssa yksityisellä asemalla silleen että ku käytin vania että äijä ei osannut käyttää vaihteita, ja sitten kun se ei löytänyt vikaa autosta niin se ennen päästömittausta ajeliympäri konttoria jo tokas vaan että "eipä taida mennä mittauksesta läpi" ja arvot oli 0,62 sitten sillä alkoi jo ottaa joku päähän kun pomppautti siitä että mulla oli parkit palanut ja venttiilikopan tiiviste vuoti, en vieläkään tiedä mistä se vuos?? ja lopuksi se sanoi että uusinta katsastukseen pitää hommata toisen putken päähän käyrä koska putkioli muka liian lyhyt, tulee pakokaasut muka sisälle. Se apina ei enään mun autoon koske. Näin täällä Rovaniemellä.
   
 16. Piru

  Piru 1st gear

 17. Anonymous

  Anonymous Guest

 18. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Re: surullinen katsastus...taas

  En ole vuosiin muualla käynytkään, E. Suomi on asiallinen katsuri ja nykyään A1-katsari.
   
 19. tha022

  tha022 Gearhead

  Olihan se. Ylärivistä löytyy.
  Oli mullakin viimeinen kerta tuolla asemalla.
  Huomenna vaasan piirin pomon luo audienssi ja katsotaan kuinka käy.
  "50% koria vaihdettu" :mad: :mad: panee vieläkin vihaksi!
   
 20. Lokari

  Lokari 1st gear

  Mikä asema ja missäpäin Tamperetta ?
  Pitäs viedä kärry leimalle kohta.. tietääpähän sitten edes tuon aseman kiertää kaukaa.
   

Kerro tästä muillekin!