Surullinen katsastus...taas.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tha022, 8.8.2005.

 1. Putte

  Putte 1st gear

  Kyllähän toi tietysti karmeelta kuulostaa toi dieselin päästöjen mittaus, mutta ei se oikeesti ole niin paha kuin luullaan, jos auton paikat on kunnossa. Paskojen vehkeiden katsastuksestahan asiakkaatkin kait eniten valittaa, kun auto ei mene leoimasta läpi, vaikka sen olis pitänyt olla paalissa jo viimeiset viisi vuotta, niin leimaäijä löi pohjaan väkisin reiän, vaikka uusittavaa peltiä on vain kaksi neliötä.
   
 2. Putte

  Putte 1st gear

  Mites se laatikko tosta koneen huudattamisesta voi hajota. Ei kait se leimaaja kierrättänyt konetta pykälä päällä.
   
 3. Batmobile

  Batmobile Double Gearhead

  Se on diisseli... Melkein ihan sama onko se tehny virhettä vai ei. Onko silti asiakasta kohtaan oikein että täysin toimiva ja napakasti vaihtava laatikko muuttuu välittömästi katsastuksen jälkeen luistavaksi romukasaksi? Yli vuoden ajelin ennen tuota, yli 40 000 km. Ei mitään vikaa. Ja nyt luistaa pakki, 2 ja 4. Öljyä on, en tajuu.
  Mistäpä minä noista sen paremmin tiedän, kun en tekniikasta niin paljon ymmärrä. Ainoo mitä tiedän että siellä se hajos.
  Tämän laatikon särkemisen päälle se mulkku kaiveli jollain kukoalla auton pohjaa peltikirkkaaks, eli raapi massat pois parista kohdasta. Varmaan hirvee pettymys kun ei ollukaa reikiä alla :mad:
   
 4. mopsi

  mopsi Gearhead

  Kävipä tossa eräälle kaverille noin 5 -vuotta sitten : vei autonsa katsurille,inssi ajo lenkin ja sen jälkeen halliin.Konepelti ylös ja ryntäytti suoraan pellin alta,sattu vaan oleen automaatti ja vähän isompi td.Oli meinaan kässäri onneks pitänyt...tietysti oli jäännyt D päälle.Autohan ei hievahtanut enään mihkään.Hinuri vei auton pois ja loota korjattiin n. 200 kilsan päässä.Korvasivat kaiken.Sattupa vielä niin että osu sama inssi leimaamaan toistekkin,totes vaan : ai niin tämä on se auto jossa kässäri onneks pitää... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 5. RB-440

  RB-440 1st gear

  Ja kaikkien näitten sössimisten jälkeen sitten vielä ihmetellään kohonneita katsastushintoja. Taitaa olla ainut yksityinen yrityttämisen ala, jossa on oikeus särkee asiakkaan laitokset jos vaan haluu.

  Nimimerkillä ehjistä helmoista hakattu maalit pois ja helmat uusittiin muutaman vuoden päästä ja nimimerkki kakkosella takarunkopalkkin puoleenväliin hakattu meistillä ja lekalla yli sentin syvä ja abot 15 senttiä pitkä lovi tankin ja rungon väliin, takaboksin alle, mutta ei ole saatu palkkia meneen puhki kovasta yrityksestä huolimatta. Vaikka voihan se muoto toki jäykistää tuota GM:n insinöörien sössimää letkua runkoa, eli turha valittaa.
   
 6. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Vaihde vapaalla kytkimissä levyjen välissä kymmenesosamillien rako, tarpeeksi kauan kun on kierrättänyt niin öljy on välistä pois ja levyt alkaa hinkata toisiaan vasten. Kauan ei tarvi senjälkeen jatkaa kun on levyt paskana.
   
 7. Batmobile

  Batmobile Double Gearhead

  Eli tästä Mopuristin vastauksesta voi taas tulkita että se oli ihan oikeesti sen pässin vika kjoka polki sitä kun vierasta sikaa. Ja kun se laatikko alko luistaa sen konttorikäynnin jälkeen ihan aikuisten oikeesti. Kyllä Suomessa kusetetaan pientä ihmistä jos ei pidä kii oikeuksistaan... Ei mulla ole niitä vastaan mitään, vaan kaikki varmaan uskoo ettei opiskelijan tuloilla vaan tehdä laatikkoremppoja, eikä ainakaa konttorinsetän toiminnan takia...
  Jos häviin ton jutun, ja mulle voidaan 100-varamsti todistaa että oon väärässä niin asia on ookoo. Sitten nielen tappioni, ajan paskan suohon ja ostan 1.3 corollan :(
   
 8. tha022

  tha022 Gearhead

  Kevennetääs vähän tunnelmaa. pongasin IRC:n parhaista paloista seuraavan! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
  <crx-> tehtii pien jäynä katsastusaseman pojille ennenkö vein meiä keikkabussin katsastukseen
  <Mixu^> mitä pääskö wilma katsastuksesta läpi?
  <crx-> eheeeei toivoakaan, siks just
  <crx-> ku siel on puol bussia tyhjää tilaa nyt ku sisäremppa kesken
  <crx-> ni tiivistettii koko se peräosan takatila
  <crx-> ja ovi kans
  <crx-> ja laskettii täytee heliumia se
  <Mixu^> :D
  <crx-> sit vietii sinne asemalle ni nää tarkasteli painoa...
  <crx-> ja tuli siihen tulokseen et niitten puntaris on vikaa
  <crx-> mut sit ne meni tarkastaa onko sisällä kaikki penkit paikallaa jne ja onko niit oikea määrä
  <crx-> no sit se tarkastaja avas takatilan oven vaikka kuinka yritin estellä ja vältellä ja selittää et siel on remontti kesken, lähin kuitenki aika nopee ulos ja paiskasin etuoven kiinni ku tulin, äijä jäi sinne
  <crx-> oli äijällä aika kimeä ääni vähän aikaa ja yritti soittaa poliisit mut ne oli luullu siel asemal luullu sitä joksku pilasoitoks
  <crx-> vittu että nauratti :D

  Voi ristus olsin halunnut nähdä tilanteen :rotfl:
   
 9. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Hauska juttu, mutta vaan juttu. Sinne bussin sisälle ei saa niin paljoa heliumia mahtumaan, että se pahemmin näkyisi vaa'assa. Ja sitä paitsi miks katsastusmies olisi poliisille soittanut ?
   
 10. Dna Kerma

  Dna Kerma Gearhead

  No eikös siinä lue että siinä oli puoli bussia tyhjää tilaa ku oli remppa kesken (penkit veke jne?) ja että tiivistivät takaosan (ei tarvi niin paljo heliumia)...? vaikka onhan noita muutamia tekojuttuja..
   
 11. oh1gcg

  oh1gcg 3rd gear

  kohta pääsee katselemaan surullista leimaamista kun vien leppäkylkeni tulikasteeseen.

  (heh dna kerma pientä mainontaa)
  (sanoo tele finland myyjä) :D
   
 12. Dna Kerma

  Dna Kerma Gearhead


  Itseasiassa mun nikki Dna Kerma on ollu jo ennen Dna liittymiä joten taitaapi olla toisinpäin ;) ja oon itekki myyny Soneraa ja TF:ää :rotfl: tosin nyt oon ihan eri hommissa.. minun buickin leimaamisessa eilen oli kans hauska juttu mitä en hoksannu sano katsurille, laitto lappuun viaks että 'huurteenpoisto ei toimi'... eli siis sisätilan puhallin, ilmeisesti oli nopeussäätöä rämplänny muttei ollu laittanu OFF tilasta mihinkään puhaltavaan :D tai sitte oli ollu avaimen asento OFF:illa , jompi kumpi tai molemmat... noh, aika helppo oli korjata vika ^^
   
 13. ripo

  ripo 1st gear

  Toi paikallaan huudattaminen vahingoittaa laatikkoa koska öljynpainneen kasvaessa valitsin venttiili alkaa vuotaa ohi, jolloin levyt alkaa kytkeä vaihdetta päälle. Kuulemma vapaalla (ei siis parkilla vaan n:ällä)huudatettaessa auto saattaa jopa lähteä ryömimään liikkeelle.
   
 14. bootsi

  bootsi Gearhead

  WIDDU!!

  Käyttö ritsan katsastus(+päästömittaus) 70€...

  ja kuluneesta (ei murtunut) jarruletkusta hylkäys... uusinta näyttö 18€. :mad:

  Kyllä taas pientä ihmistä viedään, kuin sikaa narussa. :-?

  Taidanpa jättää ensvuoden väliin. :-?
   
 15. ropales

  ropales 3rd gear

  Oliko tänään muualla konttorien tietojärjestelmä kaatunut?
  Sanoivat että koko suomessa rähmällään.
  Edellisellä käynnillä kotikonttorilla sama juttu...Aina pitää lähteä töistä aikaisemmin, et kerkiää ja silti ei saa hommia kuntoon.
   
 16. Damned

  Damned Gearhead

  Ei päivällä (klo 11-12) ollu mitään ongelmia. Uusintanäyttö rekisteröintikatsastukseen 20 €, tarkastus n. 1 minuutti. Tosin olihan siinä paperisotaa ja kilpien etsimistä (tuli hyvät 8)).
   
 17. Hoke

  Hoke 2nd gear

  Ne rakentaa nuo "sisäiset" verkot nykyään niin vikasietoisiksi että yhden reitittimen kaatuminen usein jumittaa koko järjestelmän.

  Näin käy oikeastaan jokaisessa firmassa jos ei heti järjestelmän käyttöönoton aikana niin sitten hiukan myöhemmin.

  Hankinta hinta kun on poljettava niin alas että ei voida hankkia palvelimia, jotka sallisi paikallisen toimminnan jatkua edes rajoitettuna ilman yhteyttä pää palvelimeen.
   
 18. bootsi

  bootsi Gearhead

  Jep jep... klo 15:00 käytin ja kompuutterit ei toimineet... tulee kuulemma paperit postissa. :wc:
   
 19. Quest

  Quest Gearhead

  klo 16 yritin käydä rekiströimässä, viimeinen mahd päivä. Nostelivat vaan olkapäitään. Kohta on taas järjestelmäpäällikön virka haussa
   
 20. Trampas

  Trampas 1st gear

  Joo, olin katsastuksessa 11. pvä, meilläpäin "vuorolapun" tulostukseen meni useampikin minuutti.

  Mut itse katsastuksen puolella kaikki releet ja analyysit pelasikin ylläri ylläri, oikein sukkelaan. :-?
   

Kerro tästä muillekin!